Maca Vibe kapszula. Szedi valaki? Tapasztalatok? (beszélgetés)
Dadianya, hát igen, rögös ez az út (nekem még egy gyerekem sincs sajnos). :(
Azért gondoltam, hogy inszeminációra (a tisztított spermát felfecskendezik a méhbe, ezzel is könnyítve a kisfickók dolgán, akiknek így már csak a petevezetéken kell átküzdeniük magukat, a méhnyakon már nem) mész, mert akkor is Clostyt szoktak szedetni. De talán nem lesz rá szükség, hajrá spontán! :)))
A Maca szerintem biztos nem árt, de azért mondd meg az orvosodnak. Mondjuk szerintem fontosabb, hogy a párod szedje!!!
Szia Rana33!
Köszi meg is néztem ezt a honlapot.
Még kezdő vagyok ebben a témában,eddig csak 1 adag clostit szedtem be tegnapelőtt kezdtem a 2.havit.Az elsőnél volt ugyan a bal oldaliban peteérés,de mégsem sikerült teherbe esnem,pedig még a dokim azt is megmondta melyik nap kell akciózni.de mégse sikerült.Ma nekiálltam szedni a maca vibét is lesz ami lesz,remélem kárt nem csinálok.Majd 6-án megyek ultrahangra megint és meglátjuk mit mond a dokim.
Mivel kezdő vagyok nemtudom mi az az inszem.Elmondanád mi a lényege,röviden.Köszi.
Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataidat. Mi már a babaprojektet sikeresen befejeztük.
Néha úgy le vagyok terhelve, hogy akár hetekig eszembe sem jut a szex, férjem nagy sajnálatára.:(
Ezért jutott eszembe, hogy akár rajtam is segíthetne olykor... ;)
Most nincs ilyen problémám, de mivel többen is dícséritek, így legalább szükség esetén bátran kipróbálom. Köszi :)
Hát igen,butaságot kérdeztem...
Remélem nálatok is hasonló jó eredmént produkál majd a maca:)
Katka, az LH teszt és az ovulációs teszt ugyanaz (az ovulációt csak az LH hormonból tudják vizeletben kimutatni).
A Maca Vibe elvileg a spermák mozgását is javítja (remélem, erről személyesen is hamarosan meg tudok majd bizonyosodni a férjem kontrollján! Majd beszámolok). Egyik ismerősöm 3 milliós, alig mozgó spermáit felvitte 40 (!) milliós, 100%-osan mozgóra!!! (Ő azt hiszem ginsenget is szedett mellé) Most terhes a felesége a 2. inszemből. :)
De azért azt tudni kell, hogy a férfiaknál legalább 3 hónap kell, mire pozitív változás tapasztalható. :(
Szerintetek a maca a spermák mozgását is javítja?
Rana:az LH teszt és az ovulációs teszt között mi a különbség?
Dadianya!
Szerintem is lehet a Macát más gyógyival szedni.
AZ LH teszt pont úgy néz ki, mint egy terhességi teszt (egyszerűbb és jóval olcsóbb kiszerelésben), és a vizeletben lévő LH hormon értékét méri, ami tüszőrepedés előtt egy vagy két napig pozitív. Tehát a tüszőrepi az utolsó pozitív teszt utáni napon van (elég elkezdeni a tesztelést a középidő előtt egy-két nappal)! Bár még nem proóbáltam (pár napja érkezett a csomag), de sztem hőmérőzéssel, nyákellenőrzéssel és mikroszkóppal kiegészítve tuti nem téveszted el a tüszőrepit! ;) (Bár állítólag elég az LH teszt is önmagában, mert az a legbiztosabb a módszerek közül) Itt bővebb infot találsz példákkal meg részletes használati utasítással (én is erről a honlapról rendeltem, más cuccokkal együtt, mert itt a legolcsóbb az LH meg a terhességi teszt, de gyógyszertárban is lehet kapni!): [link]
Persze az UH a legeslegbiztosabb, ha az orvosod nézi (most látom, talán inszemre mész majd?).
Borisz! Hajrá kiskatonák! ;)
Én tegnap kezdetem szedni a 60 db-os kiszerelésűt, napi 1, (300 mg-os).
Pénteken volt nálunk inszem, a záró alapján egy lövésből 1,8 millió versenyzőt juttattak be.
Ha most nem jött össze, akkor a következő eredmény egy hónap múlva már a Maca hatását is mutatja. Majd beszámolok. Én is kíváncsi vagyok, mi változik...
Milyen az az LH-teszt,mire jó?
Mi is szedni fogjuk a macát,habár én szedem a clostibegyitet,de mindkettő papírján az van,hogy lehet más gyogyival is szedni.Reméljük ez beválik.Mindketten szedni fogjuk.
Sok sikert mindenkinek!
Toncsimimi!
Van! A férjem nagyon "nyughatatlan lett" ;) mióta ezt szedi. Pedig most látom a hozzászólásaitokból (meg megnéztem a papírját is), hogy napi 3-at kéne szednie, pedig csak egyet szed!!! Mi lesz, ha felemeljük az adagját?!? :-O
Amúgy tévedésből egy másik fajta Macát vettem neki először (macskakarom), aztán rájöttem, hogy az nem jó, úgyhogy a maradékot én szedtem be, hogy ne kelljen kidobni. No, attól meg én lettem "nyughatatlan" ;)
Egyébként nekem a meddőségi orvosom (!) ajánlotta a férjem alacsony spermaszámára (meg egy másik, sokkal drágább készítményt is). Kontroll még nem volt, de nagyon-nagyon bízom benne, hogy ettől (plusz a vitaminoktól) javult az eredménye (még kisbaba sincs, sajnos). Azt mondják, hogy ha ettől nem javul, akkor sajnos szervi okokat kell keresni az alacsony kisfickószám hátterében!
Na ha meglesz a kontroll és meglesz még ez a topik, majd beszámolok. Addig mindenkinek hajrá, és babásodást kívánok!
(A mikroszkóppal én is bénázok egyelőre, de rendeltem a netről LH-tesztet, hátha az egyszerűbb lesz..)
Engem az érdekelne, hogy szexuális vágykeltő hatása valóban van-e?
Akiknek van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk, azoknak szívesen venném a véleményüket!
Azt hiszem kipróbálom a 60 db-ost, árban kedvezőbbnek tűnik Napi 1 kell. Ha jól néztem magasabb a koncentrációja egy szemnek, mint a 100 db-osban abból viszont napi 3 ajánlott.
Majd jelzem mik a tapasztalatok.
Sziasztok!
Az orvosok általában nincsenek jó véleménnyel róla,de azt hallani,hogy sokaknak használt.
Sziasztok!
Az első sikertelen próbálkozás után rögtön felszereltem magam PG53 mikroszkóppal.
Nem volt drága: 2000 Ft.
De nekem sajnos nem jött be. Össze vissza mutat mindent. Az sem mindegy mennyi, és milyen állagú nyálat teszel rá. Nem lehet túl sűrű (pedig a reggeli az), túl habos meg ehhez hasonló butaságok.
Viszont a barátnőmnek nagyon bejött, bár Ő nem ezt a típust vette, hanem egy meglehetősen drágát; de Ők még védekezni is azzal védekeznek.
Egyébként jó dolognak tartanám, ha tényleg működne. Lehet, hogy én vagyok a béna???
A férjemnek valami katasztrófális volt a spermatogramm tenyésztése... 1 hónap Maca vibe után meg azt mondta a doki, hogy több mint jó:)
Csak ajánlani udom!
Huu akkor most kétféle van? Mert amit küldtél linket ott egy 60db-os kiszerelésű Maca kapszula van amit elég napi 1szer szedni. Amit én korábban találtam a Maca Vibe az 100 db-os és 3 szor kéne szedni /nap.
Most ki melyiket szedte már? Vagy ugyanaz a kettő, csak más koncentrációjú?
Gyógyszertárban lehet kapni 2000 Ft körül van, és a peteérést mutatja, nyálból vagy hüvelyváladékból.
Nekem nem jött be, még a férjemnek is mutatott peteérést.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok az Ördögnyelv kapszuláról?
- Szív-érrendszeri betegségben szenvedők akik már régóta szedik az omega3-at, halolaj kapszulákat, mik a tapasztalatok?Van valamilyen változás
- Szedi Valaki az őssejt kapszulát?-Tapasztalat?
- Ismeri, szedi valaki a Pro Creation termékenységet segítő kapszulát?
- Szűztea + C.L.A. max kapszula - hogy szeditek?
- Maca Vibe kapszula tapasztalatok