Maca Vibe kapszula. Szedi valaki? Tapasztalatok? (beszélgetés)
Kedves Ági!
Én olvastalak és drukkolok! Mi lett az eredmény? Végül megjött?
Mi is 1 éve próbálkozunk és szedjük a Maca-t, bár én nem olyan lelkesen, mint a férjem, mert szerintem is inkább a férfinak segít. Mi nem voltunk olyan türelmesek és már voltunk kivizsgáláson, mindenkinél mindent rendben találtak, sőt a férjemnek kiemelkedően jók az eredményei. Ennek ellenére még nem jött a baba. Várjuk nagyon!
Sziasztok! Régóta olvasgatlak már Benneteket, drukkolok mindenkinek.
Látom, régen volt már bejegyzés itt, de azért leírom a tapasztalataimat. Mi egy éve próbálkozunk a picivel, nagyon sok alternatív próbálkozáson túl vagyunk. Homeopátiás szereket (King Kong, Gynex), ovulációs tesztet, naptár- és Jónás-módszert már alkalmaztunk, kicsit kezdünk belefáradni.
Egy hónapja kezdtük el szedni a Macát, ez az utolsó esély a kivizsgálások előtt, egy évet adtunk magunknak a próbálkozásra. A macának, úgy tűnik, végre érezhető hatása van, a vágy terén legalábbis biztos :)
Bízom benne, hogy lesz eredménye.
Mellette Gravidát, B-vitamint, folsavat szedek. A doki ajánlotta a Gravidát, mivel ez lett konkrétan a magyar nőkre, az ő bajaikra kifejlesztve (az Elevit angol nőkre van) - ő mondta...:)
A többi cucc saját ötlet. Mellette pedig nyomom az ovulációs tesztet, ami jelzett is ebben a hónapban, nagyon bízok...:)
Jövő hétre nem várom, ha olvassa valaki, drukkoljon!
Puszi
Ági
sziasztok lanyok!
Jo hirem van, a negyedik honapban osszejott a babo!
Mult heten csutortokon lett pozitiv a tesztem.
Nem tudom, h ez annak is koszonheto, h epp masodik honapja szedtuk a maca vibet (meg E es C vitamint, meg en folsavat), vagy csak egy erre jaro kisangyal dontott ugy, h vegleg megszall nalunk! Januar 6-an megyunk UH-ra, tegnap voltunk kivizsgalason, levettek mindenfele mintat ( vizelet, hulvelyvaladek, 11 kemcso ver), es megneztek mindenemet.
Szoval erdemes a maca vibet kiprobalni. Hogy ez segitett-e, nem tudom, de artani nem artott!
Jesszus, ez nagyon drága...
Az én párom rengeteg vitamint szed, szedi a maccat, multi vitamint, halolaj kapszulát és mellé rengeteg gyógynövény teát iszik...csak nincs már problémája...
Szia Dundika!!!
És 3 hónap után valóban jön a baba?
Sziasztok, mi lassan egy hónapja esszük, de nem érzünk hatást...
Mindegy, azért lelkesen megvettem a második dobozzal is, és azt is beszedjük...
Haho!
Hat ma megjott a mikulas 32.napon, szoval eddig semmit nem erzunk a hatasbol...adunk neki megegy honapot. Sem a frissentarto, sem a kedvfokozo, sem a termekenysegfokozo hatasabol nem eszleltunk semmit.
Esetleg Tobbiek?
Haho!
Ma van 2 hete, hogy szedjuk a vitaminokat, es macat, eddig semmi hatast nem eszleltunk magunkon, meg virgoncsagot sem... Frissebbnek sem erezzuk magunkat, de ki tudja, lehet, hogy ugy hat eszre sem vesszuk. Most jarok a 24. napon, terhessegi tunetek nincsenek. PMS tunetek sem egyelore...
Jovo heten meglatjuk.. Majd irok, hogy mi volt.
Sziasztok! Mi is szedjük a Multi Macát, az aloe verával foglalkozó ismerősöm azt mondta, 8-12. hét alatt fejti ki hatását, tehát eredmény a 2-3. hónap után várható. Nálunk rendben van a férjem (mert ez elsősorban a férfiaknak segít, neki nagyon magasra emelte a kivizsgálás alapján az értékeket a gyógyszer), egy barátnőm férje is ezt szedi, jövő hónapban jár le a 3 hónap, utána néznek újra mintát, mert neki elég kevés volt. Remélem neki is többszöröse lesz az érték az előzőnek! :)
Emellett segít a hormonoknak rendbe jönni, növeli a kedvet ;)), és úgy általánosságban is roboráló, frissen tartó hatása van.
Sok sikert mindenkinek, aki szedi!
Haho!
Regebb ota nezegetem ezt az oldalt, es gondoltam en is leirom a tapasztalataimat. Mondjuk en nem Magyarorszagon elek, igy en nem is ezeket a termekeket szedm, de megtalatam az amcsi megfelelot, (vitabase- Maca Extract), ez 60 kapszulas, es napi 3x1 az adag. Mi tegnap kezdtuk szedni a parommal, mert mi ugyan meg csak 2 honapja probalkozunk sikertelenul, igy gondoltunk rasegitunk E, C vitaminnal, es Macaval. Jovore szeretnenk, hogy megszulessen, es nekunk fontos az idozites a vegleges hazakoltozes, es PhD suli befejezese miatt. Szoval tegnap ota szedjuk, majd ha lesz vmi hatas, szolok! Udv Mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok az Ördögnyelv kapszuláról?
- Szív-érrendszeri betegségben szenvedők akik már régóta szedik az omega3-at, halolaj kapszulákat, mik a tapasztalatok?Van valamilyen változás
- Szedi Valaki az őssejt kapszulát?-Tapasztalat?
- Ismeri, szedi valaki a Pro Creation termékenységet segítő kapszulát?
- Szűztea + C.L.A. max kapszula - hogy szeditek?
- Maca Vibe kapszula tapasztalatok