Lugosító por gyógyszertárból (beszélgetés)
Szia!
Mit rendelt meg? A zöld italport? Az nem csilál savat, lehetetlen nem is lenne rá képes. Szerintem isteni szer csak az árával van baj.
Ti mennyiért rendeltétek ? Pá.
Üdv.
Apukám pár nappal ezelött rendelte meg. Elkezdte fogyasztani, de olyan savat csinált, hogy abba kellett hagynia..
Én még nem próbáltam, de ezek után nem is nagyon akarom..
Helló!
Én a zöld löttyöt iszom kb 8 hónapja, nagyon drága. Fogyni nem tudtam, de elmult az allergiám, jobb a közérzetem, nincs izületi fájdalmam, ha megeszek egy szelet szalámit stb.Nekem nagyon jó. De az ára borzasztó, most kaptam e-mailt, hogy emelkedett az ára. Ugy hogy ha lehetne, én felváltanám valami hasonló jó termékkel és persze pénztárca kimélőbb árral.
Viszon azon kiakadtam hogy a szódabikarbóna ugyan olyan jó lenne. ez hihetetlen a számomra . Akkor senki nem venné meg 45.000.- a zöld italt.
Lugosítunk, lugosítunk, lugosítunk!!! Viccet félretéve semmi különöset nem érzek, azonkívül, hogy egyre nagyobb utálattal küldöm le a lötyit. Egyébként, egy Tv-és fórumban volt nemrég téma a savtalanítás, és egy orvos azt nyilatkozta, hogy az egészséges szervezetnek nincs szüksége semmilyen mesterséges beavatkozásra a sav-bázis egyensúly beállítására. Ha elegendő zödséget, gyümölcsöt eszünk akkor minden megy magától.Fogyni fogytam, de ezt inkább a kitartó updatezésnek tudom be.
Sziasztok!
Anyukám patikában dolgozik, tőle tudom, hogy lehet recept nélkül is kapni a port.
Állítólag létezik egy könyv, amely részletes leírást tartalmaz a por használatáról. Annyit tudok, hogy 1 liter felforralt majd lehűtött vízben elkeverve 10 óráig kell elfogyasztani.
Valami zöld teát is említettek, hogy azzal kombinálva hatásosabb. Ha valaki tud erről a könyvről valamit, jó lenne , ha közzé tenné acímét, íróját, elérhetőségét.
Szeretném megkérdezni,hogy ezt a sander-féle lúgosító port csak receptre lehet kapni,vagy vény nélkül is kiadják?
Hogy kell adagolni,és lehet e elősegíteni vele a fogyást,illetve hatásos e hízás ellen?
Én naponta sok salátát eszem,sőt télen cékla-sárgarépa lét ittam rendszeresen (gondolom ez is lúgosít) de sajnos a hízást nem gátolta.
Keveset eszem,és egész nap mozgok.
Köszönöm a választ: Éva
nem ismerem az összetételt, de én is szoktam felírni a betegeimnek. A neve sander-féle lúgosító por.
valóban hatásos és olcsó.
nagyon jól lúgosít még a nyers paradicsom, a főtt brokkoli, a kurkuma( húslevesben), a banán nagyon jó kálium forrás is ) és minden zőld saláta
szia mindenkinek!
ez a téma engem is érdekelne!
Írjatok róla mindent amit csak tudtok!
Én nem próbáltam ki a drága zöld löttyöt, csak a szódabikarbónát, meg a Bázika port, a hatás hasonló. Felgyorsítja az anyagcseréd.
Kúraszerűen kell használnod, naponta 3x étekezések előtt egy teáskanálnyit oldj fel 2 dl vízben. Ezt követően pedig érdemes főétkezés előtt, ha sok húst vagy nehéz ételt eszel. Elvileg segít a szervezet savasságát csökkenteni.
A szódabikarbóna hatásáról nem egy helyen hallottam hasonlókat, tehát lehet benne valami. Egyébként ez a legolcsóbb megoldás, gyógyszertárban lehet kapni és csak 1-2 száz forint, a bázika 2ezer körül van. Én néhány hónapja csináltam kúraszerűen és a mai napig használom, amikor szükséges.
Szia !
Megtudnád mondani ennek a nevét?Vagy,hogy kérted a patikában ?Ez az a bázikus-por ,vagy mi?Mennibe kerül,illetve mennyi ideig elég ?
Egyébként én ittam a zöld löttyöt,drága pénzért,nekem semmit nem ért az egész,azonkívűl,hogy egész nap rohantam a wc-re,tulajdonképpen ezért hagytam abba.
Voltam a termék hivatalos orvosának az előadásán is,ő elárulta,a vezetők nem kis felháborodására,hogy a szódabikarbónával ugyanazt a hatást érjük el mint a lúgosító termékükkel.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?