Lúgosítás de mivel? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ph csoda - fogyás c. könyvemet eladnám 1500 Ft + 500 Ft postaköltség áron, teljesen sértetlen, új állapotban van. Ha érdekel, írj privit!
Remélem, nem zavartam bele a fórumba, csak gondoltam, hátha érdekelne valakit, és az a valaki épp erre jár :-)
szia!
A citrom valóban kiváló lúgosító. :) Olvass utána neten. :)
Vitamin????
Ha sok pénzed van: InnerLight.
Ha nincs, reggel éhgyimorra l pohár citromos víz (fél dl frissen facsart citromlé, 1 dl vizzel)
vagy,
1 dl vizbe fél dl almaeset.
szintén reggel és szintén éhgyomorra
Szia,
miért nem iszol céklalevet vagy eszed magát a céklát? Sajnos a kapszulát még nem szedtem de sztem nem sok.Én préselem a céklát vagy nagyon finom levet is kapni ill. eszem is nyersen.
sziasztok
érdekel valakit magic basic lúg. kapszula?
Tegnap megjött, ami azt jelenti hogy 29 napra. :) Örülök, remélem jövő hónapban még előbb jön meg!!
A nyaralás miatt, amúgy tökmindegy lenne hogy mikor jön meg. :)
Sziasztok!
Én most vettem lucernatablettát egy bioboltban, mert kapszulát úgy láttam,hogy csak rendelni lehet, szóval gondoltam először megpróbálom így. Tudja valaki, hogy mi a különbség a kapszula meg a tabletta között? Van egyáltalán? Ebből nekem napi 4-5 ír! Tapasztalatok?
További szép napot mindenkinek!
Nem, más-más van bennük.
Greenking, mely lucerna, zöldárpa, búzafű, zab, csalánlevél, gyermekláncfű, citromfű, kukoricabajusz és bodzavirág keveréke.
Redking: Összetétel: cékla, sárgarépa, almarost, csipkebogyó, hibiszkuszvirág keveréke.
hmmm... almaecet,szódabikarbóna? kipróbálom. :-)
Jóég...
sziasztok!
Banettka és Zsuzso100!!! van valami változás vagy eredmény a greenkinggel kapcsolatban? én is megrendltem. kíváncsi vagyok a hatására. talán nem sokára meg is kapom postán.
Szia!
Köszi a gratulációt!!
Az 551-es hozzászólásom az első. A ph csoda című könyv szerint próbálok étkezni, és iszom a zöld löttyöt. Annyi energiám lett, hogy pár hete elliptikus trénert is tekerek heti 3-4 alkalommal, most már 40-50 percet is bírom megállás nélkül. Egyébként megpróbálok mindig lugosító ételt enni. Olvasd el a könyvet, érdemes.
Moni
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a lúgosítás segít, ha nem esünk teherbe?Milyen termékek vannak lúgosításra?
- Paleolit, lúgosítás vagy "csak" gyógyszer refluxra?
- Test-lélek egyensúly, lúgositás
- Próbálta már valaki lúgosítás céljából a Zöldmező varázsfű teakeveréket?Tapasztalatok?
- Reridot ásványvíz 8.8 jó lúgositáshoz?
- Hatásos a lúgosítás?