Lovasok topicja (beszélgetés)
sziasztok!
lovagoltam tegnap,király hideg volt!!a félméteres(nem hazudok!!)sár,trágyával vegyítve,szépen megfagyott,és ahol pocsolya is van,elsüllyednek a lovak,engem viszont megtartott..pfff..öröm volt kivezetni szegény jó öreg Csillag-lányt..a nyereg meg tiszta penész lett,így hazahoztam egy kissé kipofozni..jó hideg volt,de nem fáztam...
snowboard?hol?
Mandulácska!!!! Azt hiszem te kihagytál lovas életedből egy aprócska élményt :-P
Ló+Jég=Lókori
Ló+NagyHó=Lósíelés/Lósnowboard
:-D
Igaz még nem snowboardoztam hivatalosan, de egy havas, jeges lejtőn leszánkázni paccal - hm, közel ilyesmi lehet, max a léc nem ugrál, nem rezegteti a fenekét amikor érzi a "vesztét" és nem satufékez a hátsójával :-P
De síeltem már!!!! És igaz síléccel csak az én két lábam ment négyfelé, a pacikának pedig mind a négy-stílszerűen akkor - nyolcfelé :-P
És hol tudtad kipróbálni??????? Felétek van vmi pálya?? Vagy csak egy dombocska,amit még nem kerítettek el, építettek be - ddeee jjjóóóó :-) nálunk a Kutya-hegyet ahol lehetett szánkázni, azt beépítették, árkosították a domb alját :-(
lányok-asszonyok én átnyergeltem :D snowboardra :D majdnem olyan izgi, mint a pacik, bár egy sima deszka fele olyan szép sincs, mint egy ló, meg nem is olyan egyéniség, bár be kellett "törnöm" azt éreztem :DD többször ledobott tegnap :) szóval én ezt (is) kaptam karira a kedvesemtől, egy jó deszkát kötéssel, cipővel :) mindenesetre repülni is lehet vele és megbosszulja ha kapkodok vagy nem figyelem a terepet :))
Szép napos hideg napot mindenkinek! :) jajjjdeszeretem a hideget... :)
Akkor némelyik ló olyan, mint a hüllők? :) Hidegbe lassulnak? :D (gekkóim sem túl aktívak)
Mit tanulsz a Kodolányin? Merre laksz?
Egyébként nálunk ma a téli üzemmód nem volt érzékelhető :-P Dzsami lazán kivitt egy srácot a loviból többször is :-D szegény... pedig elég ügyin kiülte a bohóckodásait, de ez már neki sok volt.
Képzeljétek!!!! Ma ültem egy lovon, aki tizen akárhány éve nem ültek :-) és annyira gyönyörűen megy Gésa, alias Dinnye!!! Tyűűű... bevallom nem néztem volna ki belőle. De azt a kis felháborodást se - két lábra állás, tolatás, dobálás - amit levert az elején :-)
Zsu összejött a terep?
Sziasztok!
Könyvelőirodát vezetek édesanyámmal együtt, tehát családi vállalkozásban. Férjnél vagyok 12 éve, van egy 7 éves lányom. Két éve lett meg az első lovam Szellő, aki jelenleg 20 éves és idén a 4 éves Sába.
Ez mellett dolgozom az Ing-nél mint üzletkötő, valamint a Kodolányi János főiskolára is járok.
szia!üdv itt!
írnál pár szót magadról?merre laksz,mit tanulsz/dolgozol,stb..
Sziasztok!
Én szinte csak lovazáshoz kaptam cumót, mert mindent saját magamnak kellett megvennem. Úgyhogy van lovagló kabátom, bélelt nadrág, lábszárvédő, lovaglócipő, zokni és még egy új kantár is.
Én most voltam kint lovazni. A Szellő pacim téli üzemmódra állította magát, így kb. olyan mint a csiga.
Sába viszont rájött, hogy létezik olyan jármód is, hogy lépés. Nagyon örültem neki, eddig ez volt a legjobb teljesítménye.
hello!
hát nekem ez a karácsony nem volt túl nagy szám..
azt hiszem terepezek valamelyik nap most már..talán megfagyott a sár!?
Szia Wheat! Üdv a körben :-) és Boldog Karit utólag!
Zsu mi történt??????????
Én könyvet kaptam, egy lovas poharat, lovazáshoz mellényt, és egy utcai csemmát (nem gumis!!!!!):-P
És ti mit kaptatok?
Egyetértek , én is tele vagyok és rám fér a rendesn terep, remélem vasárnap megyünk :-D
Sziasztok!
Köszi a meghívást a topicba. Nekem van két pacim, az egyik egy 20 éves sárga magyar félvér, a másik egy 4 éves pej furioso. Mindkettő kanca. A kicsi most van belovaglás alatt.
huhh, teli vagyok :DDD
A fiúkám szereti a fát (Fa! fa!) a szaloncukrot (csopi! csopi!) és a töltött káposztát (kááposz! kááposz!) ezekkel együtt is mindent :D mostanában minden mondat utolsó szavát ismétli utánam :)))
Elég jól elvan itthon, nekem fogalmam nincs a kinti időről :DDD nincs rá időm :))) ő meg sétált, de nem nyilatkozott :)
Sziasztok! Hát mi túlvagyunk a 'nehezén': megjött Jézuska, mamát ma látogattuk meg, volt ebéd meg minden :-) tehát rendben lezajlott minden, holnap már nyugi, sőt remélem egy lovazás is lesz :-)
És nálatok??? Jézuskának örültek a Picik?? :-D
Hűvi van,de nem vész, most süt a napocska,de tegnap szállingózott. Összekaphatná már magát a hó :-P
Áldott karácsonyt nektek!!!!!!
Pussz:Rose..:):)
Boldog Karácsonyt!!!!!!!
Pihizzétek ki a kari előtti őrületet, mert aztán jön a szilveszter :-P
ilyen szettet lehet kapni pl. office-depoban, meg a mediamarktban is láttam már...meg van olyan is, amire kinyomtatsz egy fotót, és utána felvasalhatod egy pólóra :) elég drágák :P
Egyszer kaptam egyet, egy kolléga ajándékba kapta egy csomag A4s papírhoz a naptárkészítő szettet, én meg megcsináltam az én kolléganőmnek :D nagyon tuti lett :) de kell hozzá egy tuti nyomtató, ami nem foltol, meg pacál
Háttt ööööööö, de gyér a fantáziád :-D
Na szóval: olyan mint egy asztali naptár az a rendes hagyományos.
Csak nem a hónapok szerepelnek az oldalakon és nem a dátumokat/napokat nézegeted, hanem minden lapon egy-egy fotó van. Tehát ez egy album, amit az asztalra tehetsz és lapozgathatod :-)
öccá! :D
hú, rohanok tovább :)))
pffff....jó kérdést tettél fel ezzel a naptárosdi-féleséggel..huhh.igazából nem is tudom,mire gondolsz.album?miért mennyi,és mit tud az az album az ikeában?
jó idő van.mintha most olvadt volna el a hó,és várnánk a tavaszt!várjuk!:-P
Innen,bentről nézve is tavaszias idő van.Süt a nap mióta beértem!!!! Remélem nincs is olyan hideg kint.... bár a hav tényleg jó lenne :-)
Figyuzzatok!!!!!! Ötletet szeretnék kérni:
Szeretnék két barátomnak egy olyan asztali naptár szerűséget készíteni, aminek minden oldalán egy közös képünk szerepel. De ez azért csak szerűség, mert dátumok, napok nem lesznek rajta,nem naptár funkciót kell betöltenie, csak egy albumszerűség kicsit másképp :-)
Nem tudnátok, hogy ilyen asztali naptártalpat honnan lehetne szeretni?? Hogy csináljam meg???
Az Ikeában van ilyen képtartó, de az egy kicsit drága...
Köfcsi :-)
sziasztok!!
pont akartam írni,csak gondoltam nehogy hülyének nézzetek,hogy olyan tavaszias idő is van,meg a levegő is olyan illatú..napok óta olyan tiszta,éles..szerintem ez a közelgő hó előjele lehet..ki hogy van?
Szép jó reggelt! Végre, uccsó nap!!! És vonatom is volt :-P
Igen, Rose tegnap megvettem, végig verekedtem magam az Ikeában és győztem :-) Tegnap az orchideát anyuéknak már oda is adtam, apu párnáját, ami egy henger alakú víziló, pedig eldugtam és anyu ma csomagolja :-) de jó nagy az a dög... :-P
Részemről kari letudva,legyünk túlrajta és pont.
Én se érzem át a hangulatot... főleg,hogy ma dolgozom és apu ma állítja fel a fát amit vagy feldíszít vagy én fogom még este... egyik verzió se tetszik :-S ez van....