Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia😊 Nagyon sajnálom az előzményeket, nehéz újra felállni és folytatni, de a sikert csak így érheted el. Márciusban még a régi dokid megcsinálja a lombikot? Az FSH-hoz nem értek, abban nem tudok segíteni. Én Krizsa doktoron kívül mást nem ismerek, Vass doktornál volt egy lombikom, én őt nem ajánlom. Az első orvosom már nem praktizál itthon. Kaposvárról jókat írnak a lányok, volt sikeres lombik a BMC-ben, a Forgácsban, Győrben, több pedig a budapesti Kaáliban. Rosszat is olvashatsz az összes felsorolt helyről. Róbertben Fülöp doktor esetleg, bár ott nincs Tb-s lehetőség. Nála nem volt lombikom, de személyesen már találkoztunk, szimpatikus volt.
A fórum mindig megújul néhány évente, hiszen akiknek sikerül, nem maradnak, lezárják magukban ezeket a nehéz éveket. Jönnek újak, akik vagy képesek a saját nehézségeik, fájdalmaik mellett másokra is figyelni, vagy nem, ez már személyiség kérdése. A történtek pedig csalódottságát, bizalmatlanságot hoztak maguk után, ami teljesen érthető.
Ott is van Kovács Péter? Ezekre a véleményekre azért sem szabad alapozni, mert nem ismerjük az egész történetet. Mi legalább Krizsát jó szívvel ajánljuk.
Régen, ha jött egy ilyen kérdés, azért többen ajánlottak helyet, orvost. Ahogy akkor is összefutott a fórum, ha egy régi tag megosztotta a boldogságát...
😘
Dr.Kovács Péter.
De újra leírom, ne az alábbi kontextusban maradjon meg a neve:
Mivel "csak" 4D babamozis,szonográfusi vizsgálatra tudtam időpontot kérni, muszáj volt orvossal is beszélnem.
Úgy mentem ügyeletre,hogy tudtam már, nem él a magzatom,és teljesen tanácstalan voltam.Állapotomban semmi akut nem volt.Mégis türelmesen magyarázott,a végén még engem sajnált, hogy "tanácsadásra" ki kell fizetnem egy rakat pénzt.Mint lentebb írtam,balzsam volt a lelkemnek a törődése.
Köszönöm a válaszod, lehet ezt még meg kellene próbálnom.
Szerda este használtam utoljára crinon gél, a menszi még sehol. Az előző alkalommal 2 nap után megjött, igaz akkot utrogestran volt.
Nagyon drukkoltam.....
:(
Jo reggelt, hat megcsinaltam 1. tesztem, 3napos et + 11 nap,sajnos negativ :(
Persze megyek kedden a vevrvetelre, de mar sok remenyt nem fuzok hozza 😔
😁 Valakinek ügyelnie kell!
Ki a hímsoviniszta, empatikus atya?😁
Krizsát ajánlom én is.
Csajok, akik Kaposvárra járnak, konzultációtól kb hány hónapra van TB-s lombik?
Köszi!
ööö. Ma én vagyok ügyeletben itt.😎
Általában az intézményekről és az orvosokról sokféle vélemény van, sokszor teljesen ellentmondó.
Saját tapasztalat: Tavaly, mikor terhességem 8. hetében kiderült, kb egy hete nem él a magzatom, berongyoltam a Róber kórház ügyeletére.Az ügyeletes doki látva állapotomat, mindent legalább háromszor mondott el, megértő,empatikus volt.Még az atyai jelző illett rá...figyelme balzsam volt megtépázott lelkemnek.
Pár héttel később olvastam kommentben, hogy egy hímsoviniszta disznó......Erre varrjál gombot🙂.
Ha a magán belefér, Krizsa doktort ajánlom, ő a Róbert kórházban fog dolgozni áprilistól.
Szia!
Nagyon sok lány itt a fórumon nagyon-nagyon dícséri Kaposvárt.Ex- Kaali,a kaális csapattal, de már állami, csak tb-s lombikokat csinálnak.Ahogy olvasom a hozzászólásokat,ritka normális társaság.Persze ha a távolság vállalható,de pl.pestiek is járnak oda.
Azért javasoltak valamit a magas Tsh-ra, vagy csak simán elhajtottak?
Szaisztok :) én új vagyok ezen az oldalon. Segítséget szeretnek kérni. Fsh ertekem 19,8 lett :( azt mondta az orvos ezzel nem lehet lombikozni. Járt valaki hasonló cipőben?? En úgy olvastam 25 alatt lehet próbálkozni, a mostani orvos azt mondta 15 felett szoba sem áll velem...
Ha OEP támogatott lombikot szeretnénk igénybe venni melyik intézetet és orvost ajánljátok??
Érdekel magánklinikan is melyik orvost ajanljatok. Köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék.
Megfogadtam hogy leteszem a lombik témát de egyenlőre nem megy. Biztos idővel sikerül de sok dolog kering a fejemben.
Az biztos hogy ezt a stimut nekem elszúrták. Az eddigi stimuktól 2 nappal volt rövidebb ha végig gondolom. Azért lehetett az hogy eddig ahány tüsző annyi petesejt volt, és az ösztradiol szint és a petesejtek száma is stimmelt. Most 4-5 inkább 5 petesejtnek kellett volna lenni, és csak 2 lett. A doki egyetértett velem hogy azért nem válik le a petesejt a tüsző faláról mert éretlen, ezért amikor leszívják a tüsző tartalmát a petesejt ott marad. Ezzel félig elismerte, de utánna bizonygatta, hogy nem volt ez rövid stimu másnak rövidebbek szoktak lenni. De szerintem nem lehet 2 esetet összehasonlítani, mindig az egyéni dolgok kell hogy számítsanak.
A lényeg amit kérdezni szeretnék: van e olyan közöttünk akinek a ciklus első vagy második napján kezdődő stimuval voltak petesejtek de nem sikerült mégsem, és utánna pedig hosszú protokollal sikerült.
Nekem eddig nem volt hosszú protokoll. Mi alapján döntik el hogy hosszú vagy rövid.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg