Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Nagyon sajnalom Macska 15 es Kokonut 😥
Sok erot kivanok a folytatashoz.
Valoban hosszu megint ez a negativ hullam, sokunknak nem sikerult :(
Valaki elkezdhetne mar a pozitiv hullamot , sokkal motivalobb lenne 😕
Szia Macska!
Nagyon sajnálom.Hányadik lombik volt?
A feldolgozáshoz sok erőt kívánok.És a döntéshez a hogyan továbbot illetően.
Katapetra és Kavinton sikere után már hosszú nagyon a hullámvölgy.
Sziasztok
Tegnap voltunk az eredményért negatív lett sajnos😭leírni se tudom menyire magam alatt vagyok,pedig most nagyon bíztam benne,hogy most sikerül.
Szia!
A Gonapeptyl Depo injekciónak pont az a hatása hogy kimaradjon a következő menstruáció.
Főként fagyasztott embrio visszaültetésénél szokták alkalmazni, illetve endometriozisban szenvedő lányoknak adják.
A beadás után három héttel szoktak ösztrogént adni, hogy felépítsék vele a nyálkahártyát.
Akik még várnak az eredményre:
Andyke
Kokonut
Kriszix
Mannamari
Roxi
Brunella
Van még valaki?
Szia, reggeli első pisivel tesztelj! Annak már illene csíkosodnia. A vérvétel kimutatja, ha elindult valami.
A tünetek semmit nem jelentenek, az sem, ha nincsenek. Vérvételre már holnap is elmehetsz, ha biztosat szeretnél tudni. Drukkolok!🍀
Lányok, most ebéd után picit elkeseredtem.Nem bírtam ki.Vettem egy 25-ös tesztet és megcsináltam de full negatív ET+11.nap Lehet korai volt, még de miért nem halvány legalább?:-( 3 napos sejteket kaptam vissza
a mellem viszont kemény és tömör és szurkál meg kék eres is.
Minimális hasgörcs szurka érzések voltak múlt héten. Pénteken azért elmegyek egy vérvételre, gondolom a HCG kimutatja egyáltalán elindult e valami ebbe van valakinek tapasztalata?
Persze nagyon hiszek még a csodába hogy a vérvétel azt fogja mutatni, hogy terhes vagyok.
Era-tesztről tudsz valamit?
Ha nem,megosztom veled/tek:
Istenhegyin csinálják(285.000ft)szorosan együttműködve az IVF-et végző Centrummal/Intézménnyel,azon belül az orvosoddal...bejelentkezés az ő oldalukon(Istenhegyi).
Era-teszt:endometrium biopszia-implantációs ablak vizsgálat(az embrió beültetésének "legalkalmasabb ideje",a nyálkahártya befogadóképessége)
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy esetleg valaki jár dr. Koppány Viktória doktornőhöz inzulinrezisztenciával?
Ő mit mond, a stimunál is kell szedni a Merkformint vagy abba kell hagyni?
Előre is köszi!
Én szúrtam Gonapeptylt, nekem semmi változást nem okozott, de korábban olvastam, hogy másoknál pár nappal eltolta az új ciklust. Azt nem tudom mi van ha nem jön meg, olyanról még nem hallottam.
Szisz együttérzek veled.
Szia! Itt vagyok! !
Sajnos, nulla lett a hcg eredményem. Nagyon-nagyon sajnáljuk, de megyünk tovább, lapozunk egyet és jöhet a következő fejezet. Júniusra felvértezzük magunkat és újra harcba szállunk a mi kis bogyókánkért, hátha Ő már velünk akar maradni. :)
Továbbra is olvaslak majd benneteket, és szorítok mindenkinek. Puszi, sziasztok! Júniusban jövök! :-)
Helló Csajok!
Zugolvasó vagyok, de most tanácsot szeretnék kérni:
aki már szúrta a Gonapeptyl injekciót volt, hogy teljesen kimaradt a menstruációja tőle? Azt tudom, hogy egyes esetekben befolyásolhatja, megzavarhatja, de lehet olyan is, hogy kimarad abban a hónapban a mensi? Vagy, hogy zajlik ilyenkor a ciklus?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg