Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sajnálom, ezt “egyszer” is borzasztó átélni. 😞 Kitartást Neked!
Nagyon sajnálom és a legjobbakat kívánom neked!
Nagyon sajnálom!Ez mintha az ember szívét tépáznák.Gondolok rád!Aztán remélem gyorsan túl vagy rajta.De leginkább a lelked.💕
Jaj, de sajnálom! Miért kell egyeseknek ennyi megpróbáltatáson átmenni???? Ki érti ezt... Nem akarok vádaskodni, de akkor ezt az orvosod jól elszúrta 😕. Mindegy, most már csak az a lényeg, hogy gyorsan túl legyél rajta és minden rendbe jöjjön! Szorítok! 🙏
Hű...es még víz sincs.. 🙄Nagyon drukkolunk, hogy hamar túl legyél rajta és most már legyen ez az volt utolsó megpróbáltatás!
kitartást,mielőbbi felépülést!
Nagyon-nagyon szorítok! Jobbulást testileg, lelkileg!
Hűűű, ez elég kegyetlen. Veled vagyunk...szorítunk nagyon!
Szia Lányok! Köszönöm mindenkinek a szurkolást, támogatást! ❤️
Megvolt az UH, sajnos visszamaradt az embrió egy része, egy szabálytalan petezsák darab is látszik :( nemsokára újra megműtenek.
Viszont örülök hogy nem méhen kîvüli és nem kell lapar műtét...
Most egyenlőre várakozom mert épp nincs víz a Klinikán 😕
Üzenek ha túl vagyok rajta!
Jaj Arcencil, én is most olvasom :(( A legfontosabb, hogy ha tényleg maradt valami - sajnos már nem odavaló - bent, találják meg, nehogy gondot okozzon..
Engem anno azzal bíztattak, hogy egy ilyen beavatkozás (küret) teljesen megújítja a nyálkahártyát, friss, egészséges szövetek nőnek és ha nem is az első ciklusban (mert ott még lehet, hogy vékony), de a másodikban már érdemes próbálkozni.. ❤️
Istenem! Bevallom én nem is értem igazán, hogy most mi is történik, bízom benne, hogy tényleg csak egy uh lesz! Izgulunk érted nagyon! 🙏
Lesz ovulációd, a sok progeszteron, HcG nagyon be tudja indítani a következő peteerest! Az orvos mondta nekem ezt mindig biztataskepp a vetélés, biokémiai terhességek után! Várjuk nagyon a híreket!
Igen, ez pontosan így van, én is feldobódtam tőle :-)
Arcencil, drukkolok mára nagyon, h legalább a műtétet megúszd!
De jó! Orülök, olyan jól tud esni az embernek, ha tudja, hogy működnek a dolgai 😉
Sok sikert kívánok Nektek! ❤️
Turorudi, Kiscica19, köszönöm a tanácsokat. Ez a járvány pont a tervezhetőséget veszi el, minden bizonytalan, ismeretlen, így nem lehet tervezni. Szívem szerint én is ezt csinálnám, hogy elmennék a konzultációra, aztán ha mégis kinyitnának az államiak, akkor a továbbiakat lemondanám Pesten. Csak mi van akkor, ha már elkezdtem a pesti gyógyszeres stimulációt, és közbe jönne a hír? Férjem attól biztos kiakadna. Áhh nem tudom, mi lenne a jó döntés. Ma leülünk, és átbeszéljük. Mindenesetre ha megyünk, akkor Krizsa doktorhoz fogunk bejelentkezni.
Megértem a férjedet is, nagyon nehéz úgy tervezni, hogy senki nem tud semmi konkrétumot vagy biztosat arról mikor indul újra a lombikos élet.
Szerintem is menjetek el konzultációra azzal nem veszítetek semmit, bár anyagilag nagyon megterhelő a magánintézetes lombikozás.
És valóban mindhárom általad felsorolt intézetben vannak sikerek és kudarcok is bőven...nekem a szakmaiságon túl nagyon fontos a hitelesség és hogy bízzak a kezelőorvosban. Na ez a nem-egyszerű része szerintem...
Panna, jelen állás szerint lehet, hogy kinyitnak, lesz lazítás sztem és mivel az "orrotok előtt" zártak be, veletek kéne kezdeni nyitás után... Konzira lehet elmennék vmelyik fizetősre, aztán mielőtt elindul a kezelés, még mindig kinyithatnak az államiak és lemondod a fizetőst.
🤞🙏 jelentkezz később még, nagyon szurkolok, hogy csak megnyugtatást kapj
Szia! Őrület ez a kálvária, nagyon drukkolok neked!
Szia! Friss infó a Róbertből, Krizsa doktorhoz május 4., Fülöp doktorhoz május 25. a legközelebbi szabad időpont. Krizsa doktor heti 3x rendel 10-18 óra között, Fülöp doktor hétfőnként 10-16 óra között. Nagyon meglepődtem, ezek jó hírek, hogy ilyen hamar lenne időpont, és Krizsa doktort a fórumon sokan dicsérték. Csak közbe férjem elkezdett visszakozni amiatt, hogy várjunk, hátha lazítanak a korlátozó intézkedéseken és kinyitnak az állami intézetek, de én szkeptikus vagyok ebben.
Szorítunk! Írj, ha már tudsz valamit.
Mindenki izgul érted!
Nagyon jó, hogy ilyen szép élményekről számoltál be nekünk!
Boldog problémamentes babavárást kívánok!!!
Ó jaj!
Nem volt elég nehéz eddig, most még ez is.
Kívánom hogy minden a lehető legjobban alakuljon!
Ölellek!
Nagyon gondolok rád!!! 🙏🏻❤️
Nagyon-nagyon szorítok, Arcencil! Remélem, nem lesz műtét... de ha lesz, akkor végződjön jól. Vigyázz magadra, kitatartást! (tudom, ezt már annyiszor mondja az ember és olykor betelik a pohár). Gondolok rád sokat!
A patológus az alapján feltételezte, hogy a vizsgálatra átadott szövetek között nem talált embrió nyomokat (próbálom szépen leírni). Ami nagyon furcsa mert én is láttam az ultrahangon, hogy a méhen belül volt a terhesség. Lehet, hogy nem sikerült jól a küret... Kiderül! Írok majd ha már többet megtudok. Köszönöm, hogy gondoltok rám! (én meg már azt számoltam, hogy mikor lesz a következő ovulációm :) - hát nem most...)
Most hívott az orvosom. Sajnos magasnak ítélte a HCG értéket így nem zárja ki a méhen kívüli terhességet vagy azt, hogy bent marad még szövetdarab a küret után :( Épp kávéztam, mondta, hogy mostmár ne is egyek.. 1-re berendelt a Klinikára, lesz ultrahang, vizsgálatok aztán meglátjuk. Lehet, hogy újra meg kell ismételni a küretet, de még a laporoszkópiás műtétet sem zárta ki.
Nem ezt terveztem a mai napra :(
Ó az kár, akkor nincs mihez viszonyítani! De most biztos néznek majd megint pár nap múlva. Drukkolok!
További ajánlott fórumok: