Lombikosok-1.babáért küzdünk (beszélgetés)
Igen, nálam is ez van, 3 kismama is van most a baráti körben-családban…
De igen, tudom hogy ezt a siettetést kell elengednem, csak már 35 éves vagyok így tudom h az óra is ketyeg…
De én is próbálok arra gondolni h a testemnek jó ha nagyobb szünetek vannak a próbálkozások között + hogy jönni fog a baba amikor itt lesz az ideje, ha csak 1 év múlva lesz itt, akkor akkor. Akkor is ha közben belefeszülök és tönkreteszem a napjainkat, és akkor is, ha addigis kihasználom és kiélvezem a gyerekmentes szabad élet adta lehetőségeket, amiknek majd nagyon hosszú évekre vége szakad.
Szóval igyekszem, és köszönöm lányok sok gondolatot amit írtatok Nekem 🥰
Tudom, nekem ez h a covid miatt be vagyok zárva ez eléggé rátett egy lapáttal a hangulatomra, senkivel nem találkozunk, ez így nem könnyű…
De jövő héttől el akarok majd járni edzeni újra, bejárni néha a munkahelyre (itthonról dolgozok alapvetően), meg barátokkal találkozni stb. Ki fogom magam rángatni ebből, csak ennek a bezárásnak legyen vége.
Ohh ez igen🙁 nekem rendesen meg jött 1-2 nappal meg hamarabb is peddig enis azt hittem hogy most bezavarnak a szurik. De nem igy lett szerencsére:)
Hat en nagyon kíváncsi vagyok hogy a kövinél mi lesz remelem tobb petesejt lesz. Olvasgattam a neten hogy miert lehet keves petesejt es megneztem a leletemben az ertekeket es azok is jok ugy hogy nem ertem tenyleg hogy mitortenhetet😑🙄
De remeljuk a kovinel jobb lesz es eljutunk a beultiig:))
Nem tudom, ugye stimu alatt nem lehetett m nem voltak hozzá jók a hormonok, úgy volt h utána, természetes ciklusban. Elmentem 10. napi UH-ra ahol kiderült h nulla peteérés, és rá 2 napra, a 12. napon meg is jött. Közben covidos is lettem, így duplán esélytelen lett ez a hónap.
Most abban reménykedek h sikerült rendeződnie a hormonjaimnak, és 28 napra fog megjönni, ami március 11 lesz, és majd abban a ciklusban. De persze ki tudja már… 🙄
Aviva tornázok most meg újra elkezdtem szedni a Mercformint az IR-re, iszom a mio inozitolt + vitaminok… Én remélem vissza tud állni a szervezetem. És azt is h ha nem sikerülne ez a beülti, akkor valami csoda folytán tudnék kapni extra gyorsan konzi időpontot és még május-júniusban újra nekifuthatnánk. Az összes vitaminnal, gyógyszerrel, avivával már arra készülök, és ezt a FET-et ki is fizetjünk ennek érdekében. Hogy hátha, hátha belefér még egy kör a nyár előtt.
Igen friss minden vizsgalatunk ferjemnek is:)) megkerdeztem idopont kérésnél hogy ilyenkor meg kell várni a 3 hónapot mivel beülti nem volt azt mondtak nem es igy meg van még az 5 tb-s lehetőség is:)) hat majd kiderül szerdan😊😊
Nkd mikor lesz a beülti?:))
Szia! Szerintem a beültetések között kell h 2 hónap elteljen, nekem most pl csak leszívás volt, ez önmagában nem számít TB-s alkalomnak, majd csak az mikor a beülti lesz.
Tök jó amúgy h ilyen “hamar”, 1 hónapra kaptál időpontot h átbeszéld a folytatást a dokiddal. Szerintem utána kb indulhattok is, hiszen minden vizsgálatod friss.
Az idő amúgy nekem is csiga tempóban vánszorog, nagyonnagyon lassan… 😕
Sziasztok:) megy a drukk nektek❗💝
Engem jovohet szerdan fog hívni a doki. Nemtudom hogy ilyenkor mi a folyamat ugy e nem volt beülti nem termékenyült meg😞
Hogy ki kell e várni a 3 hónapot. Telefonos konzi jov szerda akkor azt jelenti hog- ujra kezdjuk a folyamatot. Vagy nem ?? Lanyok nektek hogy volt? Vagy tudtok ezzel kapcs vmit? Koszi 😊
Igen, de ott marad 😊
Ahh én folyton ezen agyalok h ha márciusban jutunk el FET-re, akkor nem lesz esélyünk még júniusig csinálni egy teljes lombikot, pedig én nagyon ezt szeretném. De ha áprilisban kérek majd első kozni időpontot, akkor júniusra kapok majd, július-augusztus tudnánk menni, akkor meg már nem akarunk m a hőségben rosszabbak párom eredményei… De már kezdem az őrületbe kergetni magam ezzel h hogy tudnám megoldani h beleférjünk az időbe 😵💫
Tudod hogy èn is ugyanígy jártam amugy, hogy elmaradt a beülti a covid miatt.
Erősebb sokkal az èn tesztem mára, már egyèrtelműen pozitív. Mostmár valahol legbelül jót èrzek, hogy sikerülni fog.
😀 Kitartást!
Nekem még mindig világít a covid gyorstesztem, olyan pozitív (mindig az jut róla eszembe h na ilyen szép pozi terhességi tesztet szeretnék látni 😅), úgyh itthon töltöm a napjaimat bezárva… De szerencsére már nem érzem magam betegnek, csak nehéz m így még inkább be vagyok zárva a gondolataimmal / agyalásommal 😵💫
Ahogy számoltam, márc 11 körül jön majd meg, akkor indul a FET ciklus, amit kifizetünk, hogy ha nem sikerülne, akkor hátha lenne esély még júni végéig megpróbálni újra, hátha sorra tudnánk kerülni…
Bár inkább a B lépés tervezésén túl meg kellene próbálnom hinni és őszintén esélyt adni annak a 2 db 3 napos bogyónak 🙂
Most aviva tornázok heti 3szor, hogy segítsen visszaállítani a ciklusom, és ha meggyógyultam, újra el fogok járni edzeni is, az jót fog tenni a lelkemnek is asszem 🙂
Jujjj 🥰 Kapaszkodik a kis embrió 🥰
Drukkdrukk!!!
3 naposak voltak. Olyan misztikus ez, nem lehet tudni, h mikor melyik a jobb, van, h jobb ha elmennek 5 napig, van, h jobb ha minél hamarabb vissza kerülnek a méhbe.
Jól vagyunk, köszönjük, jövő héten 3 hónapos lesz a babám. Csodás a babázás, persze az első 1-2 hét nem volt könnyű, szülés után a coviddal is meg kellett küzdenünk. De szerencsém van, nyugodt, sokat mosolygós a kislányom. 😊
Drukkolok, h mindannyiótoknak sikerüljön a beültetés! 😘