Lombik előtt (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
pénteken lesz a beültetésem, mindkét fagyi babát visszakapom. Remélem felébrednek mind ketten .
Sziasztok!
Nincs valakinek felesleges norcolutja?
Amina sok sikert kívánok az első lombikodhoz!
Ttittike izgulok érted is, hogy felébredjenek. Sok sikert!
Mindenkinek kitartást és sok erőt kívánok a lombikhoz!
Bamaha, sok sikert kivánok neked is a lombikhoz!
Melyik dokihoz jársz a pesti Kaáliba?
Szia!
Hogy vagy? Mennyi petesejted lett? Szorítok,hogy megtermékenyüljenek és minden rendben legyen a visszaültetésnél.
Minden intézet protokollja más 😊
Igen,első. De mar van egy nagy fiam ő spontán 💙
Hát nekem fogamzásgátlót kellett szednem, kedden szedtem be az utolsót. Azt mondta a doki, hogy ez alatt a pár nap alatt lehet vérzés, de ha van ha nincs a szurit hétfőn kell indítani.
Első lombik?
En is nagyon vártam!😊
A május egy gyönyörű honap,tele szerelemmel 😍
Sikerülni fog,es sorba jövünk majd a pozitiv tesztekkel 😍😊 hétfőn kell megjöjjön a mensid?
Pesti Kaáli, rövid protokoll, Bemfolat szúrok hétfőtől :) nem gondoltam volna hogy a szurik ilyen izgalomba hozhatnak de màr annyira várom!
Pár nap különbséggel indulunk akkor csak csajok! Remélem babadöpping lesz!!!
Sziasztok! :)
Milyen szurikat kaptok?
Nekunk most megy a 2. lombik, es mast irt fel a doki, mint elozonel. Sokkal rosszabbul viselem a stimut, mint az elso alatt, plusz kevesebb is lett a tuszo. De hetfon leszivas, mar nagyon varjuk! :)
Letti ,örülök,hogy minden rendben veletek! 😊
En is Kaposvarra járok,remélem meghozza nekem is a szerencsét! 🍀🍀😘
Sziasztok!
Letti köszi :) Örülök, hogy jól vagytok!
Végre Én is kezdem hétfőn a szurikat!
Haliho.
Most olvasom vissza, miket írtatok, mióta nem voltam fent. És most láttam BaMaHa, hogy érdeklődtél utánunk januárban 😁
Köszönjük kérdésed, jól vagyunk, lassacskán, de növögetünk. 27+3 hetes vagyok ma, a babó 11 nappal kisebb a koránál (a legutóbbi uh szerint). Másfél hete voltunk 5D-n, akkor volt 710 grammos, ott tudtuk meg, hogy kislány lesz 😍 Hízni kb 2-3 kilót híztam eddig, terhespocakom nem nagyon van. Se tünetem. Néha légszomjam van, úgy kifáradok egy kis mozgástól 😀 3 hét múlva lesz újabb uh.
BaMaHa mostmár ti is elkezdtétek, egyre közelebb vagytok a célhoz ☺
Kitartást mindenkinek!
Én rakerestem amit írtál... hat nem is tudom.
Én inkább lelki dolgokra koncetralok, úgy érzem inkább arra van szükségem
Hat én se tudok jó hírrel szolgálni... nekünk sem maradtak meg... azóta meg is jött.
Kicsit gyogyulunk meg lelkileg!
Köszönöm csajok, hogy támogattok.
Ttittike, pontosan leírtad, mit érzek most. Nem értem miért nem maradt meg, pedig megtettem mindent. Az is igaz, hogy nekünk is ez volt az első pozitív tesztünk 5 év próbálkozás után, el sem akartuk hinni, annyira örültünk. Épp ezért is olyan nehéz most elengedni... :-( De muszáj túllépni, én is tudom, csak kell egy kis idő.
Sok sikert kívánok a fagyi babákhoz. Remélem, felébrednek és most sikerül a beültetés. Szorítok érted!
Sziasztok!
Szeretnék elajándékozni 1doboz,180 Profertil kapszulát. 6.hóban jár le!!!!
Ez eléggé friss élmény nálunk is, február elején volt a beültetés, és március elején már nem voltak meg a babák. Nekem nem jött meg utána, csak norcoluttal , most várom a rendes mensimet, és megyünk a fagyi babákért.
Nekem ilyen szempontból "könnyebb" ,hogy tudom van még 2 fagyi baba. Én rájuk koncentráltam elég hamar. Hogy ők ott vannak, és muszály bíznom bennük.
Sokat gondoltam és gondolok egyébként rájuk hogy miért nem maradtak, miért így alakult. Miért lett akkor pozitív a teszt egyátalán, miért csak ilyen rövid ideig örülhettünk.
Ne okold magad, én azzal vigasztaltam magam, hogy mindent úgy csináltam ahogy mondtak, nem csinálnék máshogy semmit, mindent megtettem. És legalább volt életemben egyszer pozitív tesztem. Valami elindult, nem szívódott fel, fejlődtek tovább bennem is. EZ egy jó kezdet, vagy ebben lehet bízni, mert idáid se jutottunk még el sosem.
Az első napokban énis úgy gondoltam nem lesz erőm újra kezdeni, annyira szomorú voltam. Most viszont azt nem tudom elképzelni hogy ne próbáljuk meg újra.
Neked is ezt tudom mondani, hogy ne agyalj rajta, hogy miért így lett. Tudom nehéz, de gondolj erre, hogy legalább fejlődött tovább, és elindult valami. Ez jó jel a jövőre nézve.
Tudom hogy nincs vigasz, és bárki bármit mond csak elcsépeltnek hangzik, és senki nem érti meg amit te érzel.
:(