Lombik előtt (beszélgetés)
helloka
nem sikerült, de őszintén szólva nem vagyok elkeseredve! nekünk ez a 2. volt és még jobbak voltunk mint előzőleg :)
Szóval alig várjuk folytassuk!
Sziasztok, új vagyok itt, de a lombik nálunk régi téma. Összesen 5 stimulációból 12 beültetésünk volt, és egy gyerekecske lett belőle.
Most kistesóért indulunk, Krizsa doktorhoz járunk, akiért tűzbe mennék. :) Hosszú protokoll lesz, Suprefactnál tartok jelenleg.
Drukkolok minden sorstársnak!
Kivizsgálásotok volt?
Férjednek spermavizsgálat, neked hormon labor, petevezeték átjárhatósági, pajzsmirigy vizsgálat, cukor-inzulin terhelés.
Lehet, hogy csak egy kis eltérés van, amit tudnak orvosolni.
Sajnos nem utasíthatod vissza. Az orvos dönt az eredményeitek alapján.
Ha mindenkivel minden rendben, akkor inszemmel kezdenek. Elvileg 6 kell a tb s lombik előtt. De inkább 3 az átlag, aztán lombik.
Ha olyan gond van, ami lehetetlenné teszi az inszemet, akkor egyből lombik. Pl zárt petevezető(k), 10 millió alatti spermaszám. Azt hiszem 10.
Vagy ha rossz minőségű a sperma, vagy nincs peteérésed, vagy csak ritkán.
Ilyen esetekben van a lombik.
Sok sikert kívánok!
Sziasztok Lányok!
Ha valaki stimuláció alatt prolutexet használ szívesen átadok (térítés mentesen) egy bontatlan dobozzal.
Ezen a héten sokat leszek Budapesten, ha van jelentkező megbeszélhetjük.
BaMaHa, Örülök,hogy rendbejöttél és elkezdhetted a stimut. Szerencséd volt a fogaiddal, mert ha ez később jelentkezett volna, nehezebben kezelték volna. Én is stimu előtt tetettem rendbe a fogaimat.
Sok sikert és sok nagy tüszőt kivánok! 😊
Csajok ezt a facebookon találtam és szerintem csodaszép, hát elhoztam Nektek:
Egy elefánt és egy kutya egyidejűleg lett vemhes. Három hónappal később a kutya hat kiskutyát szült. Hat hónappal később a kutya ismét vemhes volt, és kilenc hónapon át további tucat kölyköt szült. Ez ment egy ideig...
A tizennyolcadik hónapban a kutya felkereste az elefántot és megkérdezte: "Biztos, hogy vemhes vagy? Ugyanazon a napon lettünk várandósok. Háromszor fialtam egy tucat kölyökkutyát, akik mára már nagy kutyákká nőttek, de te még mindig nem ellettél meg. Mi folyik itt? "
Az elefánt így válaszolt: "Van valami, amit szeretném, ha megértenél. Én nem kölyökkutyát, hanem elefántot hordok a szívem alatt. Két éven belül csak egyet hozok világra. De amikor a borjam kipottyan, abba még a föld is beleremeg. Amikor keresztül megy az úton, az emberek megállnak és csodálattal figyelik. Nem véletlen hordozom íly sokáig, figyelemre méltó lesz, hatalmas és nagyszerű. "
Ne veszítsd el a hited, ha azt látod, hogy mások imái hamarabb meghallgattatak és rekord idő alatt teljesítenek valamit.
Ne irigyeld mások sikereit. Ha még nem értél célba, ne ess kétségbe. Mondd magadnak: "Közeledik az én időm, és amikor végre a földre hull kitartásom gyümölcse, a világ is beleremeg, s a csodájára jár majd mindenki!"
Ne hasonlítgasd az általad járt utat a máséhoz! Sosincs két egyforma út, sosincs két egyforma talp mi járja...
Shine de örülök! Nagyon drukkolok! Kérlek mindenképp jelentkezz az eredménnyel.
Nekem helyreállt a veseérték, senki sem tudja mitől lehetett. Közben éreztem az ínyemen egy fura "bigyót", cisztára gyanakodtam és a gyanúm be is igazolódott,ráadásul duplán, mert 2 is volt. Pénteken kihúzták a fogam a cisztával együtt.
A stimut ma kezdjük VÉGRE, remélem jó sok kis petécskét tudok növeszteni :D
Sziasztok!
Nagyon nehéz stimulációm volt, úgy nézett ki leszívás sem lesz. De csoda történt,minden jól alakult,s pénteken megvolt a beültetésünk, 3 embriót kaptunk vissza. 😊
Most jön a 2 hét izgalom, remélem sikerülni fog.
Veletek mi újság csajok?
Szia! Mi is hozzá járunk, már a Kaáliban is nála voltunk. Nagyon jó orvos, jó humora van, bízhatsz benne. Mindig megmondja őszintén a dolgokat, ez nagyon jó szerintem. Ha azt teszed, amit tanácsol, minden rendben lesz.
Sok sikert!
De aranyosak vagytok. Nem éreztem és nem érzek semmit, csak a labor alapján vették észre.
Pesti Kaáliba járok Sajgóhoz. Még nem tudom a váltáson azért gondolkodok.
Krizsa akkor gondolom csak magánba lehet? TB-n nem?
Nagyon sajnálom, de ne keseredj el! Jobb,hogy most derült ki, nem később, úgy rosszabbul is járhattál volna. Remélem hamar rájönnek mi a baj és elkezdheted te is a lombikot.
Kitartást és sok erőt kívánok!
Ha orvost, intézményt váltanál, tudom ajánlani neked dr. Krizsa Ferencet. A pesti Kaáliban volt,de most már saját rendelője van Hegyalja úton a Róbert Egészségközpontban.
Te hova jártál?
Nagyon sajnálom!
S egyébként éreztél valamit változást? Felfáztál?
BaMaHa, hát...tényleg együtt csináljuk most a lombikot. Sok sikert és kitartást neked is!
Hablaty86, sok sikert és sok petesejtet kívánok!
már benne vagyok! :)
Hétfőn megyünk leszívásra!
Shine! De durva! Én meg csütörtökön kezdem és Én is Ovaleap-ot. Na akkor most igazán együtt megyünk. Nekem is új lesz ez a szuri, legutóbb Bemfolát nyomtam.
Hablaty Te mikor indulsz?
Többnyire ICSI van nálunk is.
Friss beültiből sajnos nem lett baba júliusban, most pénteken kaptam vissza két fagyibabát🙏
Állítólag fagyasztott transzferrel nagyobbak az esélyek, nagyon bízom benne.
Olvastam tanulmányokat az ICSI és az összeengedés között. A természetes összeengedés valóban sikeresebb, de pár százalékkal csak, azt hiszem 5% ot olvastam.
Szóval ne aggódj, ha ICSI lesz 😊
Drukkolok🍀🍀