Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Szia Adri!
Én itt vagyok!!
drága bobett!!!
nagyon sajnálom.
de a lombik óta fejlödött ekkorára??
vagy már volt akkor is??
hát az nem túl jó!!!
ez a f... endó ugy gyüéülöm.
de nézd a jobbik oldalát ,mert ha most rendbe tesznek akkor hajrá.
tudod én pőont ebben a cipöben jártam ,járok.
szerintem elég a 3 hónapos gnrh az én dokim azt mondta ugy néz ki hatékonyabb a 3-4 hónapos.
de 9 hónapos???
á nem hinném.
és mit tudsz??mikor lesz??
fel a fejjel drága.
teljesen meg tudlak érteni,mintha csak magamat látnálak.
SZia drága Bobett!
Hát,sajnálom,hogy műteni kell,de hátha utána minden oké lesz.
Bobett! Nagyon sajnálom.:( Én bízom benne, hogy sikeres lesz a kezelés és sikerülni fog a következő!
Addig is próbáljatok pihenni, és kicsit ne ezzel foglalkozni, lazítsatok, hogy a kapcsolatotok is új erőre kapjon és úgy induljatok neki, feltöltődve a következőnek. Most egymásba kell kapaszkodnotok, és ez biztosan sikerülni is fog!
Szorítok értetek!
Sziasztok lányok! Szép napot Nektek!
Bobett, sajnálom drága! Minden rendbe jön ! Ilyet meg ne mondj, hogy lesz kivel. Ha a párod eddig is melletted állt most sem fog másképpen viszonyulni a dolgokhoz. Minket is jobban összehozott ez a probléma ami velem van. A férjem hallani sem akart arról, hogy külön folytassuk az életünket, vagy feladjuk a harcot. A pénz az már egy másik kérdés.. Mi sem állunk valami fényesen, én nem dolgozom és itt van Luca is.
De mi addig folytatjuk amíg az öt lehetőséget ki nem merítettük! Ne keseredj el ez a legfontosabb! Kiveszik azokat a fránya cisztákat és utána nemsokára Te leszel a legboldogabb kismama !:-))
léptem csajok, majd jövök:)
mennem kell a Munkaügyi központba.
Egészségetekre:))DDDD
De ne kicsit igyál hanem sokat!!!!
Ne légy türelmetlen, mindennek eljön a maga ideje:))
ez Mindenkinél más, attól fűgg, hogy reagálsz a szurikra.
A rövid protokoll a vérzés 2-3.-ik napjával kezdődik, akkor jönnek a szurik.
A hosszú protokollnál 21-22. napon kell elkezdeni a stimukat.
Ezt az orvos döni el.
Hát én már sürgetném az időt.:) Most kezdem érezni, hogy kezd valósággá válni és olyan izgatottan türelmetlen vagyok. No de majd lenyugszom.
Nem lesz ciszta! Biztos hogy nem!
Neked hány napig kellett adni a szurikat? Ezt még nem tudom. Mensi kezdetén kezdik, vagy hogy? Tudom hogy a két protokoll más, nem is tudom nekem melyik lesz.
örülök, hogy jól vagy drága:))
igen ha nem lesz ciszta akkor mehet a második menet:)
Szia Eda!
Ha megfogadod a tanácsomat,nem figyelsz a testedre,és nem keresed a jeleket!Így nem tudsz teljesen pozitív maradni,ezt saját tapasztalatból mondom!
Tudom nehéz,de mi értelme agyalni rajta!???
Hidd el,hogy veled vannak,és ez így is marad!Semmi mással ne foglalkozz kérlek!!!
Én jól köszönöm, szerintem ma elkezdem a tesztelést, mert félek hogy lemaradok, aztán annyi a hónapnak, tegnap már éreztem a hasam.
Értem, akkor most várod a mensit, utána középidőben uh és mehet a menet.:)
Szia Adri Drága!
Nagyon kedves vagy!Igen,már jobban vagyok,de úgy döntöttünk,most pihenünk egy kicsit,mind anyagilag,mind lelkileg muszály a feltöltődés!
Valahogy úgyis lesz,és ami késik nem múlik.
Te is vigyázz magadra és a kiscsajra!:)
Puszillak benneteket!
Szia drága davider:)
köszi, jól vagyok,főleg, hogy az idő is kellemes ismét:))
Te, hogy vagy? Lidia?
Semmit nem jelent ha most nem feszül a melled mindenkinél minden egyes beágyazodás terhesség más és más ugyhogy csak bizzakodj:)
Szia Babus hogy vagy?
Szia drága eda!
köszi jól vagyok, ma már mostam, teregettem, 13h-kor indulok a Munkaügyi központba jelentkezni..
Hogy vagy?
Szia drága nusza!
igen, nem szomorkodom:))
majd középidős UH-ra megyek, fogalmam sincs, hogy mikor fog megjönni:))
ujra stimu, hosszú protokollal folytatjuk.
fagyi baba nincs, de nem is szeretnék, arra most nincs nekem 20e Ft-om.
Hogy vagy?