Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Hát,ennél több nem lesz szerintem,de ez a kettő is elég lenne,ha petesejtet is rejtegetnének. :-)
szia erika nagyon ari vagy.olvastalak nekem is az első uh 3 tüsző azután adag emelés és lesziváskor 10 lett.kitartás neked is több lesz.
SZia Betti!
Ma láttam egy csomó gólyát,hozzád is küldtem egyet. :-)
sziasztok.brigus igen mi is akkor kezdünk ha minden igaz.
Szia böbi!
Remélem is,hogy nem hagynak cserben. .-)
Sziasztok Lányok! Szia Babus!
Erika, kitartás, lesz itt még valami, meglátod, növekszenek, nem hagynak cserben! :-))
Hát nem sok jó hír van Csajok, remélem beindulunk hamarosan!
Szia Babus!
Igen, tudom, olvastam. Remélem, nem lesz ciszta, és kezdhetitek.
Nálunk még vizsgálatok, vérvétel, szűrés (mivel tavaly voltunk utoljára) és ha minden ok. akkor hajrá!
Szia Brigus!
igen én a szeptemberi havi után megyek középidős UH-ra.
Sziasztok Lányok!
Régen írtam ide. De szoktalak olvasni benneteket.
Jövő hónapban jelentkezünk az 5. programra. Babus és Betti ti is akkor vágtok bele (ill. folytatjátok), ugye?
Mi már nagyon várjuk.
Mindenkinek szép napot!
puszi drága:)
További szép napot Nektek!
Nekem is nagy volt a hasam. Amíg nem érzed magad rosszul nincs baj!
Mennem kell Luca felébredt. Puszi Mindenkinek!
Hát,mivel két ember sem egyforma,Ő sem biztos,hogy tudna nekem mondani valamit. :-(
És zavarni sem akarom.Majd meglátjuk,mi lesz.
ájrint kérdezd meg ebben a dologban erám.
Remélem minden ok, és lejjebb megy a pocak.:) De csak kis időre! Aztán szigorúan nőnie kell!:)
:-))) Igen én is pont így voltam most.
Nem kérdeztél hülyeséget! Ott van szegény Bcicus! Napok óta nem hallunk felőle semmit. Remélem szegény jobban van már!
Hát azt tudom, hogy nem mennyiség függő, hanem egyén függő. Ki hogy reagál. Van akinek a kevés is sok. De tapasztalatból nem beszélhetek, úgyhogy nem tudom. nekem ez a nagy parám, mert ez elég sokszor előfordulhat. De ha most voltál dokinál, akkor biztos hogy látták volna.
Semmi gond,van,hogy én is elsiklok egy-egy hozzászólás felett,és általában pont azt hagyom ki,amire kíváncsi vagyok. :-)
:-))) Bocsi!! Már nem csak süket vak is vagy, mondaná a férjem! :-))
Sajnálom, hogy nem vagy jól! :-(
Hát,nekem is megfordult a fejemben,de nem tudom,hogy ahhoz nem kaptam-e kevés szurit.de lehet,ez nem is mennyiség függő. :-(
Üssetek le ha hülyét kérdeztem!
Bocs, hogy megkérdezem, nem pánikolás, de nem lesz ebből túlstimu?
Mondom én!Chrisnek fele ekkora hasa sincs.:-(
További ajánlott fórumok: