Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Emcyke, remelem minden rendbeb
Kia, megy a drukk holnapra, varunk az elmenybeszamoloval!!!
Szia Kia!
Szorítok érted holnap!
Emcykéről tudtok valamit?
Szia!
továbbra is ilyen szépen fejlődjenek, és kapaszkodjanak :)))))
pihenj sokat, és élvezd, hogy kényeztetnek ;)
Hát remélem sikerül és jó a dokid.
Nekem minden ingyen volt.
Az immunológia az ÁEK-ben volt,ingyenes volt.
Szerintem te is oda mész majd.
Az inzulint a munkahelyemen csináltattam meg a hormonokkal együtt.
A genetika -karyotípus az mind a kettőnknek meg van ,az is ingyen volt,mert ahol dolgozom ott van egy nagy doki genetikus és vele megbeszéltük és így megcsinálták nekünk elég hamar.
BMC/Dr Szűcs Zoltán.Mondjuk én úgy látom,hogy eddig lelkiismeretes.Bízom benne,ő a szakember.Ezeket a vizsgálatokat kérte + karyotípus.Neked ezek fizetősek voltak?A genetika férjemnél már volt az 14 eFt volt.Mert most nekem kb.50-60-at mondott.A Máv kórház fizetős részére kell majd mennem.
Persze rengeteget olvasok és próbálom megfogadni mások tanácsait(az okos más kárán tanul).Minden lehetséges módon próbálom segíteni a projektet.:)
Most kicsit letörtem,de remélem legközelebb lesz beülti,és baba/k is.Kettő is elfér:)
Én 3 próbálkozáson vettem észt ,ebből 2x volt ET,majd csináltattam IR ,immunológiát és genetikát is most.
Bár tettem volna ezt még az elsőnél.
Bár azt hiszem nem az én feladatom lett volna .
Kihez is jársz??
Szia!
Ez olyan dolog hogy én is jártam így,aggódtam hogy hát ennyi volt,majd a későbbi próbálkozásnál már 7 tüszőből 7 petesejt lett.
Szóval azt mondják ez egy rossz hónap volt.
Meg attól is függ mit kapsz!
Szóval lesz majd legközelebb petesejted.
Nekünk is annó az ilyennél a dolog hogy nem lett beülti így is 140 ezer volt a stimu.
Szia!
Az én férjem is Macát,aloe verát,E vitamint és multivitamint szed.2 és 3 millió volt mielőtt szedte,és most 2 hónap után ezektől? 10 millió lett.Végülis az a 3x-osa.Talán segít.Nekem nem tudnátok egy andrológust ajánlani(nem magán) Bp.-en?
Mindenkinek szorítok.Nekem mivel nem volt Et leszívás után a konzultáción újabb vérvételeim lesznek,hogy miért alakult így a dolog.Ez is kb.50-60ezer ft lesz a doki elmondása szerint.de legalább történik vmi a 3 hónap alatt.Meg hát a végére kell járni,hogy miért csak 1 petesejt lett a sok tüszőben és az se jó minőségű.Úgyhogy mi várakozunk.Nektek drukk-drukk!!!!!!!!
igen, arról is olvastam a neten. Most hezitálok, mert a Macát már próbáltuk...hát ha most is bejön...viszont a férjem szerint nagyon rossz(gyógynövényes az íze, szaga)utálta szedni.
A Ferulant is ilyen? Mit mond a férjed?
Sziasztok!
Még nem írtam ebben a fórumban, de szoktalak olvasni beneteket időnként. Van egy másfél éves kisfiunk, akit a 2. lombik kezeléssel kaptunk. Most kistestvért szeretnénk. Voltak fagyasztott embrióink, de a héten sajnos nem járt sikerrel a felolvasztásuk. A lombikra járás oka a férjem rossz spermiogrammja.
Kérdezni szeretném azoktól, akiknél szintén ez a gond, hogy esetleg az orvosuk javasolta e valamilyen vitamin vagy bármi szedését a spermiogramm javulására. (a miénk azt mondta nem tud semmit javasolni az egészséges táplálkozáson kívül)
Az első sikertelen lombik után( a férjem eredménye 1 millió volt) Maca Vibet szedett a férjem, nem tudom persze, hogy ennek hatására e , de 10 millió volt a 2. lombiknál, amikor teherbe estem. Most gondolkodom rajata, hogy esetleg szedje újra(ártani talán nem árthat)
Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Sok sikert mindenkinek, na és kitartást, megéri!
:))))) ez fantasztikus hír!!!
gratula!!!
Pojcsika drága! Úgy örülök neked! Köszönöm, hogy gondolni fogsz rám, ez majd biztos erőt ad. :-))
Millió puszi!
Szia Kia
Biztos voltam benne, hogy azért fájdogált a bal oldalad, hisz ott is növögetnek a tüszők.Lesz elég és jó, hidd el.Nagyon szorítok neked hétfőre, én biztos gondolok majd rád.Türelem és kitartás!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Na Látod :-) ez szuper, előbb utóbb megnőnek :-)Hánykor mész hétfőn? Drukkolok majd nagyon, addig én is átesek a punkción és többet tudok majd .
Sziasztok csajok!
Most jöttem az uh-ról. Megnőttek a tüszőcskéim, 17 mm-esek, éééééés, a bal oldaliban is vannak már. Igaz, azok még kisebbek, 14 mm körüliek, de még mindig van idejük nőni, mert hétfőn reggel punkció!!!!!
Gondolok rád!!!!!
nekem is 2-t fog ha eljutunk odáig....