Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Merional és Gonal.A Merionalt kutyulni kell.Lassan forgatunk itthon egy "Vészhelyzetet",olyan profik leszünk.A hasunk tűpárna lesz,hihi.
Nálatok rövid v. hosszú protokol van?Nálunk rövid,ez kevesebb szuri valamivel.
Sajnos mazsola nem tudok ebben segíteni. Nálunk nem volt ilyen vizsgálat, csak egy egyszerű spermavizsgálat. :-(
De ez az érték szerintem semmiség, és gyógyszerrel pikk-pakk helyrehozzák. Ne aggódj!
szia!
vannak nálam több tapasztalattal rendelkezőek a pesti Kaálival kapcsolatban. Így én csak az eddig történtekről tudlak tájékoztatni. Mi múlt hóban voltunk először ott. Nagyon elégedetten távoztunk onnan, -aranyosak voltak, a doki nagyon szimpi és kedves, és ami számunkra még fontos, hogy hamar elkezdhetjük a programot :))
ami eddig történt:
Összes leletet átnézi a doki, + felír egy csomó vizsgálatot, amit be kell szerezni, és azzal újra menni kell majd hozzá. Nos, mi jelenleg itt járunk, 19-én megyünk ismét.
mi a probléma, ami miatt nem sikerül teherbe esned? (ha tudhatom?)
Sziasztok!
Ha valaki tudna esetleg segíteni nekem nagyon megköszöném.A BP-i Kaáli intézetbe jár esetleg valaki, közületek?Szertném ha irnátok valamit az intézetről.Előre is köszönöm!!!
Mi a férjemmel már elég régóta próbálkozunk de elhatároztuk,hogy kérünk egy időpontot a Kaáli-ba és szeretnénk többet tudni a programról kell -e esetleg valamilyen vizsgálatokat elvégezni előre vagy ott megcsinálnak mindent.köszönöm.
Sziasztok!Kicsit el voltam veszve de csak annyira hogy olvasgattalak benneteket,nem írtam mert nem történt semmi,mint írtam nekünk januárban lesz az első konzi.Ma kaptuk meg a férjem hormon eredményét:alacsony a tesztoszteron szintje(nem nagyon csak egy kicsit:7,59 és 9,1-től jó)kapott rá gyógyszert.Szerintetek ennek van köze a gyenge spermaképhez?
Szia Kia!Nagyon ügyes vagy!
Helló!Mi is elkezdtük ma a szurikat.Ma beadták ott.Holnap nekem kell.Remélem nem leszek béndzsa és menni fog.Hétfőn megyek újra.
Amúgy sok jó hírt hallottam ma.2 lánynak is sikerült,az egyiknék ikrek.
Kaptam Merionalt és Gonalt.Eddig ezeket kellett kiváltani,de még van 3 receptem.Én plusszban szedek E vitamint,gynex cseppet,barátcserje kapszulátFemibion folsavat és C vitamint.Remélem ennyi elég lesz.Amúgy eddigi életem során nem szedtem be ennyi gyógyszert.
Szia!
Ez tök jó, hogy előre tájékozódsz. Mi most készülünk az első lombikra, hó végén lesz a beültetés. Most kezdtem a szurit. Ha nem akarod magadnak beadni, a Kaáliban is beadják, vagy esetleg a háziorvosod asszisztensnője, esetleg a párod.
Sziasztok!
Kia81! Nagyon örülök, hogy túl vagy az első szurin! Így tovább!!! :)
Millica! Nekünk is a leendő apánál vannak problémák. Nekem van 2 kisfiam az első házasságomból, de nagyon szeretnénk egy közöset is. :) November végén megyünk a SOTE I-re első konzultációra. (csak ICSI lehetséges) ezt írta az andrológus...
Köszi Millica!
Igen, elég kilátástalan volt anno a helyzetünk, a férjem nem egyszer produkált nullás, azaz töknullás eredményt.De mikor volt, akkor gyorsan lefagyasztattuk.A mai napig megvannak.Szinte hihetetlen, hogy múlt héten már 3 évesek voltak a lányaim.Hidd el, nemsokára te is azt veszed észre,hogy már mekkorák a gyerekeid, v gyereked!!!
Pojcsika neked gratula most láttam milyen szép lányaid vannak :)
Amúgy utánadolvastam, hogyan jöttek az ikrek :) De jó, nekem is lesz nekem is lesz! :D Ez különben erőt ad, hogy írtad nálatok is párod katonái voltak nagyon kevesen. De voltak ez a lényeg :)
Hát az én párom már elég huzamos ideje vitaminokat szed, külön C vitamint. Míg otthon éltünk ő is szerett szotyizni.
Ha megkérdezhetem nálatok mi a probléma ?
Szia, köszönjük az értékes infót.
Egyébként nekem írtad hogy ismerjük egymást? Bocs ha igen , nem miciona, millica vagyok :) Amúgy meg ismerős a régi neved csak hát én nem igazán voltam sokat jelen fórumokon. így nem is tudom már mi hol futottunk össze.
Sziasztok.
Mindenkinek köszi az infókat a szurikról.
Én holnap kezdem a Merionalt, és a Clexanet. Tűk megvannak (remélem jók- én nem látom rajta ezt a G-és jelzést).
A puregonnal nem volt bajom tavaly, igaz az pennes, de akkor senki se mutatta meg, totál a rajz alapján csináltam mindent.
Azóta sok minden történt velem, a 2 sikertelen inszem után kiderült a PCOS,és IR, majd a meforaltól egyből spontán terhes lettem, sajnos még mielőtt a ciklusom rendeződött volna, így Ő nem maradt velem. Persze még PM alulműködésem is van, és a prolaktinom is magas. Elvileg simán lehetne gyerekem, de mégis holnap már 33 leszek, 4 éve küzködünk, az összes pénzünk erre költjük, és mégsincs.
Holnap megmutatják a klinikán a csajok, hogy kell csinálni ezt a felszívós szurit, és remélhetőleg menni fog. Mennie kell!
Ti hova jártok? Milyen probléma miatt kell a lombik?
Közben eltűntem.
Köszönöm a biztató szavakat :) Menni fog az a szuri én is gondolom ,csak hát na.. :D De még ráérek ezen rágódni.
Nálunk párommal van gond. Nagy rejtély az egész. Nem értjük ugyanis jó eredményt produkált tavaly decemberben,aztán rá 3 hónapra ahogy elindultunk kivizsgáltatni magunkat akkor nagyon rossz lett :( Kellett 3 napos és egy hetes megtartóztatással tesztet csináltatni, az első sem volt biztató pedig még akkor le sem betegedett a másodiknál totál lázas volt ,na annak az eredménye még rosszabb lett. Aztán várni kellett 3 hónapot újabb teszt ,de az sem lett jobb csak épp hogy. Pedig szorgalmasan szedte a Maca Vibe-t is.
Szia
Kitartás az áprilisi időpontig.Hidd el, hogy ha eljön az ideje, nem fogsz azon gondolkodni,hogy mit is okoz neked az injekció.Meg kell, hogy bízz az orvosodban.Ez fontos.Publikus, hogy nálatok mi a probléma?
Kedves Lányok!
Véletlenül találtam erre a kis csapatra.Ápolónő vagyok és engedjétek meg hogy az injekciózással kapcsolatban ellássalak néhány infóval Benneteket.
Oldó és felszívó tű: 18 G 1 (rózsaszín)
Izomba adott injekció (pl:progeszteron):21G 1.1/2(zöld) ez fontos,mert ez jelöli a tű hosszát.
Bőr alá:27G 3/4,(szürke)esetleg 30 G
Sajnos a gyógyszertárban fogalmuk sincs hogy mihez mi való.
Ha bármilyen kérdésetek van,segítek.
Budapestieknek szívesen megtanítom a beadást.
miciona, szia,mi ismerjük egymást (szurikáta)