Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Tényleg nem akarok senkiben /esetleg/hamis reményeket kelteni,mert az nem jó szerintem!Én csak leírom hogy nálam mi volt.A vérvételem együtt voltam egy lánnyal,akivel a beültink is egyszerre volt és kérdezgetett tüneteket,meg beszéltünk ilyenekről és kérdezte én teszteltem -e,mondtam igen és pozitív/pedig magamtól soha nem voltam volna ezt el/és szegény kezdett aggódni,hoyg neki nem mutatott még akkor semmit a teszt.Pedig ő úgy jött oda a vérvételre hogy neki biztosan sikerült,mert fáj a hasa,meg feszül a melle.
Nekem meg már akkorra,mikor a vv-re mentünk nem nagoyn volt jellemző szinte semmi tünet,azon kívül hogy a hasam még elég felfújt volt.
Annyira rossz volt látni ahogyan kijött a dokitól a negatív eredménnyel,a szívem szakadt meg!Pedig előtte olyan mosolygós volt!
Szóval nem lehet egyértelműen következtetni semmi jelből!
Én legszívesebben nem is beszélgettem volna erről a témáról ott a Kaáliban senkivel,mert nem lehet összehasonlítani.
De tudom,hogy akkor én is minden fórumon a tüneteket keresgettem.
Jaj, kicsit meg is nyugodtam, utaljál csak nyugodtan:) azt hittem, ha múlik a mellfeszülés és nem vagyok rosszul, akkor már kezdjek letenni róla:( de végre fel kell fogni, hogy a tünetek nem mindenkinél ugyanazok:) Igaz? És a remény hal meg utoljára:)
Ha meg mégsem, akkor azon ráérek jövő csütörtökön rágódni...
na lányok...
bevettem a gyógyszereket..
erre 10 perc múlva visszaköszönt....:-)))))))
vegyek be megint egy adagot?
Na mindegy, nem agyalok a tüneteken, mert elveszítem a reményt, inkább elterelem a figyelmemet és várom a csodát jövő héten:)
Beengedtelek, olvashatsz:)
miért a stimutól feszülhet?
én nem vettem észre eddig
Persze, ha van kedved, olvasd el nyugodtan:)
A mellem eddig nagyon feszült, de egyre kezd megnyugodni, félek, hogy a stimutól feszült és kezd elmúlni a hatás, ami nem jelent jót:((
a tüsző már nincs ott szerintem sem
a melled milyen?
AZ ENYÉMBEN MÁR FUTNAK AZ EREK, MEG FESZESEBB EGY KICSIT
már megint a tesztel kacérkodom, :-/
de azért sem csinálok
na Virág!
Az én barátnőm mikor betették neki akkor érezte ezt, rögtön, hogy valami beindult mondtam neki, hogy még korai, és láss csodát ott ülnek ketten a pocakjába
Jó reggelt!
Nekem végig felfázós hasfájásom van, vagy én már nem is tudom, csak az aggaszt, hogy már az első naptól, akkor meg ugye még nem lehetett ott "semmi":) minden esetre nem olyan érzés mint az első kettőnél, és a naplómban is írtam, hogy nem jó a közérzetem sem, ha eszek az se jó, de most ahogy felkeltem, már rosszul vagyok az éhségtől is... fene érti ezt!