Lombik életre-halálra (beszélgetés)
sajnos ez ilyen, fájjon még sok-sok hétig, azt kívánom! Nekem is mindig fájt, bajt nem okoz, ne aggódj, ez csak helyi bőrirritáció
Endometriózis gyanús :-(
Már 2 x volt laparoszkópos ciszta műtétem és a szövettan endometriózist igazolt.
Köszi szépen, én is ezt kívánom neked!
Igen, biztos máshogy kezelnek minket, mert most a papíromon is az van, hogy "GnRH asszisztált reprodukciós eljárás", bár nem GnRH-t kaptam (nem akartam), "csak" visanne-t.
Én is úgy tudtam, hogy 4 stádium van, de ezt írták rá a papíromra. Rákérdeztem, és azt mondta a doki, hogy valóban nagyon ritka az 5-ös, de a műtét után ezt állapították meg. Vitték is tanítani a leleteimet. Borzalmas volt, amiket átéltem, de már semmi nem érdekel, mert most jól érzem magam és boldog vagyok az élettől, és attól, hogy elindultunk újra.
Komolyan ezt kívánom minden sorstársnak! :-)
3napja szúrom a Prolitex injekciót,de nagypn fáj a helye ès jegelem.szerintetek nem baj a babok szempontjából?más is jegelte?
Nem pco-s vagyok, hanem endos, de most az is csak voltam. :-) Most ki vagyok takarítva, jó fél éve ezerrel szedek vitaminokat, tök jól is érzem magam, úgyhogy én is remélem, hogy minden oké, és jó helye lesz most a babának. :-)
Köszi a válaszokat Csajok, megnyugtattatok. :-)
Sziasztok!Hétfőn megyek az első terhes uh-ra,már alig várom.Remélem mindent rendben talál a doki, mert a vér olyan alvadt darabokban jön belőlem,nagyon ijesztő,tegnap azt mondta telefonon a doki hogy a Crinone géltől van nyugodjak meg és irrigáljak,így is tettem de most délután csak jön ez a véres trugymó.Próbálok megnyugodni hinni a dokinak és bízni hogy nem a babócákkal van valami gond.Hétfőn kiderül.Hjaj mindig van valami amiért aggódni kell...
pogi szúri ha valakit érdekel írjon pivit.
Sziasztok!
Januárban stimu előtt leszívtak 2 cisztát,februárban sajnos nem sikerült a lombik,most márciusban van ismét cisztám 98x50mm,amit ha hétfőig nem jön meg leszívnak megint.Kérdésem az lenne,h májusban mennénk a fagyi babáért,de ha most jövő héten leszívják a cisztát,lehetséges,hogy ne alakuljon ki megint ciszta áprilisban kapom vissza a fagyi babát?
2. nap antrális-másodlagos tüszőket néznek.ezekből vannak a lehetséges petesejtek.A nem egyszerűt sztem az endóra mondhatta
gratulálok.vigyázz magatokra :-)
Szia Gszilvi!
Igen sikerült már feldolgoznom, és pozitívan állok hozzá, hogy majd máskor sikerül!!! Köszönöm szépen, aranyos vagy, és is viszont minden jót kívánok amit csak szeretnél. :-) puszika
Szia!Olyan is van hogy 5.stádiumú endó?Én úgy tudtam hogy csak 4.ig stádiumozzák...Engem 6 hete műtöttek 2.-el,de már rendesen voltak összenövések és mélyen a szövetekben is,akkor el tudom képzelni,h te milyen fájdalmat élhettél meg,szegény!!Mi is most megyünk hétfőn első konzira a Semelweisbe,ott is műtöttek..,ott azért remélem tudnak velem is mit kezdeni,mert durva ösztrogén dominanciám is van! Sok sikert,a kérdésedre nem tudok válaszolni,mert mi mégcsak most kezdjük...de tudod,az endósokat másképpen stimulálják!Kívánok minden jót,mihamarabbi babát a pocakban.:-)
Nagyon örülökSzurkolok!!!!!majd írj mizu
Hogy vagy Bea?sikerült már valamennyire feldolgoznod? Kitartást és és minden jót kívánok neked!!!!!
Persze nem adjuk fel megyünk tovább! Még az a jó hogy nekünk is van fagyasztott három ha majd kell! De egyenlőre úgyis pihentetnem kell! Hétfőn megyünk a dokihoz aztán megbeszéljük a továbbiakat! Kitartás mindenkinek! :)
Jajj de jó neked gratulálok! Ez hanyadik lombik volt neked? Szuper ez tök jó hír hogy még van remény! :)
De jó ilyet olvasni! Én is gratulálok! :-)
A két utolsó fagyasztott picikém szépen felébredt, 5 naposak, gyönyörűek, és természetesen mindkettőt visszaültették. :-)
Ezek az un."antrális tüszők",ebben a ciklusban ezekből lehet p.sejtet kinyerni. A "nem lesz egyszerű" v.szinűleg arra vonatkozott,h.nem akar tulstimuzni. Nekem is nézték ezt uh-gal,alt.4-5 antralis volt oldalanként es nagy adag szurival volt 8 p.sejt,nehezen vagyok stimuzható. A te eredményed nagxon szép, kevés szuri is elég lesz. Az endohoz ennek semmi köze,az nincs vele összefüggésben. Drukk!
Ez nem pco-ra utal? Nekem nincs, csak olvastam róla
Feltűnően sok a tüsző . Vagy ez normális ??
9 tuszot latott az egyik, illetve 10 tuszot a masik petefeszekben?
Mert az szep szam es ez a szam a stimu alatt valosznuleg meg emelkedni fog.
Sziasztok!
Végre elindultunk a második lombikkal. :-)
Ma mensi 2. napján 9, illetve 10 tüszőt látott a doki bácsi. Mondta is, hogy "nem lesz egyszerű".
Tudtok segíteni? Ilyenkor már tényleg lát tüszőt? (menses 2.nap) És miért mondhatta, hogy nem lesz egyszerű? Viszont, amikor rákérdeztem az eredményeimre, azt mondta, hogy nagyon jók az előzményekhez képest (5-ös stádiumú endo).
Ja, és Menopur injekciót kaptam, tavaly pedig Gonal F volt....
Nagyon jó hír, gratulálok!
Gratulalok.csak igy tovabb
Megvolt az ultrahang :) 0,48cm a kis manó és szép erős szívhangja van :)
Remélem igazad lesz.
Próbálom inkább étellel bevinni, de a leszívás után, lehet megpróbálom a fehérjeport is.
Nagyon sajnálom, tudom mit érzel. Sajnos sokan jártunk hasonló cipőben a közelmúltban :-(( De nem szabad feladnunk,csak tovább előre !!!!
További ajánlott fórumok: