Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
0,98 lett a tsh-m az jónak számít ugye?
Még szeretnék nézetni T3-at, T4-et meg Anti tpo-t is, de csak külön tudom mert sima vérvételen ha jó a tsh nem nézik meg a T3, és T4-et!
Köszi! :-)
A tájékoztatóján az van, hogy lehetőség szerint reggel kell beadni, nem tudom miért, mert praktikusabb lenne este, ahogy te használod.
A reggeli mosdóba menés után szoktam eddig használni, és utána még egy órát lustizni. Eddig még nem folyt ki soha. Csak most ugye szinte rögtön felkeltem.
Szerintem hívd fel az intézetet!
Én este, lefekvés előtt adom be, így nem kell rögtön felkelnem;)
Várd meg a szerdat
Mar csak harmat kell aludni
Majd megírom mi volt
Én is várom majd a Te visszajelzesed
Nagy kalappal Nekünk 😀
Nekem honlap reggelre NEM kene megjonnie
Mondjuk a crinon is befolyásolja
A férjem határozottan megkért hogy ne teszteljek!!!
Mondjuk én se terveztem, nem szeretnek több negatív tesztet látni !!!
Te tervezed??
Hova jartok?
Szia,
Mi is szerdán megyünk vissza vérvételre. Eddig jól bírtam, de ma olyan mintha meg akarna jönni. Csak nem. A szúrkàlàsokra és MagneB-t szedtek. A bőröm teljesen bezsírosodott. Olyan a dekoltàzsom, mint egy tininek, ja ès a homlokomon ès a hàtamon is. Remélem ezek jó jelek. Te tesztelsz valamikor?
Szia
Szerdán megyek hcg-re(április 1-bolondok napja)
A beülti meg a boldogság napján volt😀
Remelem nem viccelnek meg ezek a napok!
A petefeszkem elég rendesen szurkal. De bizakodom azért , a párom nem is engedi hogy pesszimista legyek( na ez nem mindig sikerül )
4 napig pihengettem, most mar megyek sétálgatni , meg megpróbálom elfoglalni magam.
Na és Ti veletek mizu?
Eltuntel egy kicsit!
Hogy vagy??
Hcg mikor lesz ?
Szia!
Mi van veletek?
Nekem ez a 3.-lombik. Eddig egy sem tapadt meg. Most először tudták elvinni az 5.napig őket. A 8 és 12 sejtes az 3.nap nagyon jó. Nekem 5-naposan már blasztok. Már kialakult a hólyagcsírájuk. Most még pihenek ma,de sétálni megyünk majd mert a doki szerint nem szabad csak feküdni. Győrbe járunk. Reggel Prolutex este Crinone gél van
. Az első kettőnél nem kaptam Prolutexet. Most a leszívás óta szúrom(vagyis a Férjem szúr). Ti hová jártok?
Endometriózis gyanús :-(
Már 2 x volt laparoszkópos ciszta műtétem és a szövettan endometriózist igazolt.