Lombik életre-halálra (beszélgetés)
hol tartasz?
a szurikat én is ismerem, nekem az előzőben izomba kellett adni a beülti után, de nekem már meg se kottyant...
Nekem szúrni kell. Egyenlőre 1 db 100-ast esténként. Hát nagyon nem kellemes... :(
ha már az utronál tartunk, nekem most szednem kell 2-t reggel, hüvelyi formában. Még eddig nem kaptam ilyet, kérdésem, hogy ez ki tud folyni, vagy mit vehetek észre a tisztasági betéten? Valameddig feküdni kell vele a felhelyezés után? Ti hogy szoktátok "szedni".
köszönöm
A hüvelyit is be lehet venni szájon át. A két dobozban tök ugyanaz a gyógyszer van bent, csak más van a dobozra írva, mert Mo-o csak külön dobozban engedélyezték a regisztrációt. Nyugodtan kérdezd meg a dokidat. Nekem az enyém mondta, hogy ha nem tudom betenni, mert nem vagyok olyan helyen, akkor vegyem be szájon át, csak úgy nem olyan jó a hatása, mint helyileg.
Mert érzékeny vagyok ará! Nekem tökéletesen bevált.
miért azt szeded? a hüvelyi minden szempontból jobb? nem terheli a májat és sokkal jobban felszívódik...
Sziasztok!!
Aki a Győri káliba jár, melyik gyógyszertárba mentek utrogestan-ért? Utcát vagy a gyógyszertár neve kellene.
Én a szájon át szedhetőt szedem, és szeretném megkérdezni, hogy van-e mert nálunk hiány itt hiánycikk
Köszi a segítséget üdv
Niki
naaa, drukkolok ezerrel!!!:)
Húúú ez nagyon szuper!!!!Hajrá embrikék :-)
Nahát, ez nagyon ígéretes kezdet! :-) továbbra is szorítunk. :-)))) hajrá 5. nap! :-)
Köszönöm lányok a drukkokat, használtak mivel 10 kis embrió lett! A biológus beszélt a dokival és így biztos elvisszük az 5. napig. Kedden kell újból telóznom, hogy mi a helyzet a 3. napon.
16, nagyon szép:)!! Biztos jó sok kis embriód lesznek:) Nagyon szorítok!! Írj, ha van eredmény!
köszi, már el is olvastam a mai napot. :-)
Remélem, jó hírek leszenk holnap is és csak 4-5 nap múlva kell értük mennetek. :-)
persze beengedlek ott minden benne van.
szia, de kalssz hír! Elolvasnám a részleteket is, ha beengedsz. :-)))
Mikor kell telefonálnotok? holnap?
Sziasztok Lányok!
Megjöttem a punkcióból minden oké volt, 16 petesejtem lett.
bővebben naplómban, mindenkinek jó7végét!
puszi
Forever Aloe Berry Nectar
Aloe Vera lé tőzegáfonya és alma sűrítménnyel
Élettani hatása megegyezik a Forever Aloe Vera natúr gél-lel, a hozzáadott tőzegáfonya és alma sűritmény C- és A-vitamin tartalma miatt különösen ajánlott:
- vese és vizeletproblémákra
- prosztata panaszokra
- nőgyógyászati panaszokra
- influenzás, fertőzéses időszakban
- műtétek után és terhesség ideje alatt
G-VJ köszi neked is a hozzászólást! Nem kapok hormont, csak a clostit aztán majd tüszőrepesztőt, utána meg az utrot. A stimus lombiknál kellett a leszívás után a Medrolt szednem, de most még nem mondta a doki.
31453 hsz-tól írtunk róla egy kicsit.
nem tudom hogy melyik vitaminról volt szó,valamiről beszélgettünk itt nemrég,hogy vannak ilyen tisztító-lúgosító termékek.Nem ismerem őket,csak Virág írta hogy ő FLP-s és majd utána néz hogy mik vannak ott amik jók lennének és hogy mennyibe kerülnek.Ez amit te iszol annak milyen hatása van,mire jó?
Szedheted, írtam a naplódhoz is. :)
Amúgy sziasztok:)
Nekem végre megjött a mensi majdnem 2hét késéssel, holnaptól szedem a clostit!! Jövő héten pénteken megyek UH-ra, aztán majdnem egy hétig nem is lesz a dokim:S:S Marha jó...
Kezdjem már most szedni a magnéziumot meg az Aspirin Protectet a FET-hez, vagy azt csak a beültetés után?
Annyira örülök, bár kár, hogy ez az igazság, hogy nem csak én vagyok elégedetlen az intézetekkel, hanem valóban gázos dolgok vannak, és mások is tele vannak negatív tapasztalatokkal. Hihetetlen.
Ki az a fickó, mi a neve nem tudod?
Melyik vitamin ez? Én is FLP-s vagyok, én csak a berry nectart iszom.
További ajánlott fórumok: