Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Sziasztok LÁnyok!!!
csajok én megnéztem ezt az oldalt (babatervezők otthona) és tegnap írtam is a csajnak (mit veszíthetek???) és ma már válaszolt is. A véleményetekre vagyok kiváncsi: azt kérdeztem tőle, hogy van-e olyan szere ami a beáyazódást elősegítheti? (nyílván előtte megnéztem mi van a honlapon) és azt válaszolta, hogy a honlapon mindent megtalálok (kvázi rendeljem meg amit gondolok) de ha tanácsadást szeretnék akkor azt is rendeljem meg (nem fog földhöz váágni 1500 huf). Szóval szerintetek érdemes most ezt a témát vele feszegetnem? Tud esetleg a tanácsadásban olyat mondani ami nincs a honlapon leírva a szerekről? 3 féle termék van erre szóval nem túl nagy a választék...Mi a véleményetek?
köszönöm
tigrisné
Én a Clexane -t is hasba adtam.Nem kell azon aggódnod hogy az izomba fog menni,összecsípett bőrrel simán be tudod adni bőr alá.Valószínüleg kis eret találhattál el mikor vérzett és fájt.Azzal sincs semmi különösebb baj.
a Clexane-nál is volt olyan, h rossz helyre szúrhattam v vmit eltalálhattam, mert iszonyúan fájt, és mikor kihúztam a tűt, szabályosan folyt a lyukból a vér...azt hittem, elájulok :S
eddig oké. de ha belemegy a hasizomba...??
Nem zsírba kell. A bőrt kell összecsípni és az alá beadni ha izmos vagy akkor is menni fog.
komoly?? azt hittem, az vacakabb, mert hiszen a combomon azért még nekem is vastagabb a zsírréteg...de a hasamon, hááát...:S
szerintem hasba sokkal könnyebb mint combba
hát én már az endó műtét utáni egy havi Clexane-nal is küzdöttem rendesen, pedig az combba megy...:S a hasamba nagyon félnék beadni...főleg, h elég vékony vagyok, a hasam meg kb. kockás, szal zsír nem sok van rajta, izomba meg gondolom, nem szabad beadni...(persze most lehet, h tök baromságot írtam:))
Biztos, hogy be lehet adatni,d e nyugi simán beadod magadnak.
erre a feloldásra nagyon kíváncsi leszek...nálam is elég hasonló valszeg a probléma...
ha már szuriról van szó: olyan verzió van, ha sem én, sem a férjem nem tudjuk beadni nekem, h vmi rendelőbe bemenni és ott beadatni?...bár ha éjjel kell, akkor nemtom...ügyelet?!
Mindenképp megírom ha már lesz olyan nekünk:) ölellek.
szia ha Austriában érdeklődtök patikában már csak a D10 van forgalomban,ugyan az,csak más a hígitási arány és 5 euró. puszik
:) annyira édi vagy! képzeld voltam ma nőgyógyásznál,és azt mondta pár órája volt tüszőrepedésem:) ééés tegnap este volt is akció! huhh de szuper lenne egy spontán picúr:) csak most meg aggódok,hogy 1 hét múlva kezdődik a protokoll. de az angyalom tudom lenéz ránk:) ölellek
Argentum metallicum d6.A babatervezők otthona című honlapon találtam rá, ott meg is lehet rendelni, Németországból küldik. Én tőlük mást rendeltem és minden rendben volt, előre kellett utalni a pénzt, kicsit tartottam tőle, hogy átvernek, de minden rendben volt.
Mi Ausztriában vettük meg, ott olcsóbb volt. 200 db kb 4000 forint, és 2x1 az adagja.
Nem állítom, hogy mindenkinek egyformán használ, hisz különbözőek vagyunk. De az tény, hogy a biológus is elkérte a nevét, mert annyira meglepte a tökéletes sperma kép.
Avike ! Annyira szeretném, hogy nektek is segítsen !
na majd írd meg az eredményt:)))
és mi ennek a neve és honnan lehet beszerezni,mennyiért?
sziaaa nah én is kivi leszek,mert uracskám szedi rendületlenül,és ugye hamarosan kiderül,hogy nálunk is használt-e? és akkor elmondjuk minden hasonló problémával küzdő párnak,hogy csodaszer:) hálás vagyok neked érte drága! nem is tudom leírni! ölellek!
Szia! Nekünk egy homeopátiás gyógyszer vált be. De csak külföldön kapható.A férjem semmi mást nem szedett és 5 millióról teljesen jó lett a spermaképe.
nekem sajnos a péntek 13 szerencsétlen:((((((
Azért ha nagyon nem bírod a szomjúságot,reggel ihatsz egy pár korty vizet.A tiszta víz kb.20 perc alatt felszívódik a gyomorból.
Ez nagyon komoly!!!!!!Gratulálok hozzá!!!:)))))
Sziasztok!Milyen vitamint szedessek a férjemmel,hogy szeptemberre okés legyen a spermakép?Régebben olvastam itt valakitől hogy nagy dózisban kell C-vitamin meg E-vitamin meg még valami....de miből és mennyi?A Ferr14 nálunk nem vált be.
Hát én is jobban örültem volna a reggelnek...
És étlen-szomjan délutánig húzzák? Az kemény! Nekünk szerencsére reggel kellett menni.
de jó, csak így tovább!
a mi esküvőnk is péntek 13-án volt...:)
örülj is neki nagyon!!! átérzem ezt, szombaton egy kicsit melegebb volt:-(
További ajánlott fórumok: