Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Igen. Altatásban, és 12:30-kor. Előtte 11:45-kor lesz még egy uh. Kíváncsi leszek, hogy mennyit fogunk csúszni.
Örülök, hogy nincs 37 fok, mert ugye nem szabad sem inni, sem enni előtte.:)
Ez tök jó hír.:))
Gratulálok!!!
Mi holnap megyünk leszívásra. Már nagyon várom, mert rendesen feszít a pocim.
Éjjel egykor nagy élmény volt beadni a tüszőrepesztőt.:)
A párom adja a szurikat, és nem semmi kómásak voltunk mindketten.:)
Nem beszélve a mai napról...:))
Sziasztok csajok!
egyelőre még nem hiszem el a dolgot, mivel telefonáltam és azt mondtaák, hogy 13!! babó van:-))) Kérdezem a csajtól, hogy biztos a miénket nézte mert vasárnap "csak" 10 volt. Azt mondja igen tudja de még 3 nekiindult... Férjem teljesen önkívületben van az örömtől, szerinte ez nem véletlen mert nekünk a 13 a szerencseszámunk mivel péntek 13.-án volt a lagzink:-)
Fanni, most nekem is fogigátlós cucc volt igaz, csak 2 hétig mert mi tényleg nem szerettünk volna most sok-sok petét (nem tudom, hogy azért adta-e a doki, vagy eleve ez az ő protokolja) de így is 16 lett.
Hmm, érdekes, h ilyen hosszú időre leállítják a petefészkeket. Amúgy én úgy tudtam, hogy ez a fogigátlóval való trükközés sem épp egészséges, ha valakinek épp nem jókor jönne a mensi, persze nem állítom, hogy én nem csináltam ilyet annó:D
Azt nem értem, hogy már több helyen olvastam, h aki szedte a fogigátlót, nehezebben indultak meg a petefészkei, pedig pont az lenne a lényege, hogy hatékonyabb legyen, nem?
Szia!
Igaz én egy hónapig szedtem, de szombaton vettem be az utolsót, kedden már barnáztam egy kicsit, és rendesen csütörtökön jött meg. Valamivel kevesebb volt a mennyisége, mint általában szokott lenni, de megjött.
Azonban lehet, hogy félreértettem a kérdést. Két hónapig szeded egyfolytában, és most az első havi adag után kérdezed, hogy megjön-e? Mert akkor a válasz, hogy nem, majd csak akkor, ha nem szeded már. Mondjuk a második hónap szedése alatt lehet barnázás, mert nem igazán jó, ha nincs szünet két levél bogyi között.
Így tudnak "játszani" azok, akik rendszeresen szednek fogamzásgátlót azzal, hogy akár két hónapig ne jöjjön meg nekik pl: nyáron nyaralás miatt.
sziasztok csajok:))
kérdésem lenne: valaki készült úgy a lombikra hogy 2 hónapig megállás nélkül fogigátlót szedett? mert nekem ma kéne megjönnie, de nem tudom hogy most megjön-e? tegnap fájdogált a hasam, de semmi nem történt...szóval felmerült bennem a kérdés, hogy egyáltalán lesz-e vérzés?
köszike ha valaki tud segíteni:)
De jóóó,gratulálok,nagyon vigyázz magatokra!Az jó,ha nem vagy rágörcsölve,ahogy virág írta,biztosan érzi a szervezeted,hogy minden rendben és ezért vagy nyugodt.Képzeld nekem sem volt semmilyen tünetem, egyszerűen csak jól éreztem magam,már kezdtem úgy érezni,hogy túl jól,és csináltam tesztet a 9.napon ami halvány + volt.Azóta persze megerősödött a csík,de ugyan olyan jól érzem magam :-)
Szóval a lényeg,hogy semmit nem kell érezni,csak a sikert!!!Szorítok nagyon