Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez nagyon jó hír, ez sokat fog segíteni. Így klasszisokkal könnyebb lesz, mert a lelki oldal stabilabb.
:-)))))) hát én rettentő kíváncsi vagyok, de még 3 hónapot benn kell maradniuk!
Köszi! :-))))
Hát remélem, hogy így van. :-)
SB tiszta apja volt az uh-n és most is az csak a szineit örökölte tőlem.
Na, hála Istennek. Emlékszem, hogy mennyire ideges voltál, hogy hogy fognak elengedni. Hogy áll a bokád? Mikor mentek inszemre?
na ez nagyon jó!nagy teher esett le a válladról,így könnyebb lesz.Nekem is sokat segít hogy a főnököm és a kollégáim támogatnak.
Nagyon édesek a fiúk!Látszik rajtuk hgy makk egészséges babák!
Nem kell tovább paráznom. Beszélem ma az igazgatónővel, és elmondtam neki őszintén, hogy lombikozni szeretnék és kértem, hogy ebben támogasson.
Nagyon örült, és egyből sok sikert kívánt hozzá.
Az állásom nincs veszélyben, nagyon korrekt volt.
Mindenkinek ilyen főnököt kívánok!
hát a barátok szerint Máté Apára, Vince meg rám. De szerintem ez alapján a két kis fotó alapján még korai lenne megmondani. :-)
Hát a próféta szóljon belőled...
Nagy gratula! Mázlista és még csinos kismama is vagy.;( Kire hasonlítanak?:))))
Köszi szépen Lányok! :-)
Hiszek benne, hogy előbb-, vagy utóbb mindenkinek itt lesz ilyen fotója és utána csodababája! Mindenkire rá fog most már mosolyogni... csak nekünk az a sors adatott, hogy ki kell/kellett várni.
Istenem de gyönyörűek!! Jóisten nagyon rádmosolygott mikor megáldott veluk :-)
Bizony, hogy lesz! :-))))) Aztán egy egész kis síró, mosolygó csomag a kézben! :-)
bocsi, volt egy kis technikai malőr, most van fenn mindkét kép. :-)))
ÚÚÚ de vágyom már én is egy ilyen fotóra!
így van. Na, most kicsit felbuzdulva tettem is fel képet a két Úrfiról. :-) Sajnos csak az egyikükről lehetett igazán jó felvételt csinálni.
Igen olvastam, megnéztem én is :-) de szuper lesz neked férfiuralomban:-)))
Tényleg ez a lényeg, hogy minden oké legyen, a nem az már egy eldöntött tény úgyis!
igen, két kisfiú. Szerintem írtam már itt is, de nem biztos. Fenn vagyok egyszerre sok fórumon (ikerterhesség, terhességi cukorbetegség és itt) és már összefolyik, hogy hol-mit közöltem... :-)
Én is Nálad kislányt érzek, de nem tudom, miért. :-))) De tényleg mindegy, csak egészséges legyen. Tudom, ez a legnagyobb közhely, de közben a legigazabb is! :-)
Énolvastam erről agynebavról mostanában...azt, h túlságosan nagyjelentőséget tulajdonítanak neki a tisztító hatásának a terhességet tervezők, de nincs rá magyarázat, hogy miért.
Lánykámnál én is így voltam bár volt előzménye én fogtam magam este bementem a helyi kórházba azt mondtam volt egy kis barnázás elmondtam,hogy lombikbaba,volt elhalás és minden esetben megvizsgáltak és megnyugtattak rendben van minden....Csak ügyeletre kell menni onnan nem dobnak ki megvizsgálnak:)
Meg is találtam az OGYI honlapján: "A forgalmazás felfüggesztésének oka, hogy a készítmény forgalomba hozatali engedélye felfüggesztő feltétellel került megújításra, az OGYI /51170-10/2011-es ügyszámon, 2012. március 19-én kiadott határozata alapján.
Mindaddig, amíg a felfüggesztő feltételek nem teljesülnek, a készítmény nem kerülhet gyógyszertári forgalomba."
Házi orvos megmondja de ép most volt valaki aki pár napja kapta meg az ismétlő oltást belőle...valamivel tuti helyettesítik.....bár nem tudom ha valami jó miért kell beszüntetni...
jaj ne aggódj mindjárt csütörtök lesz:)
További ajánlott fórumok: