Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Szia!
Nos én a gyógyszer nevéből, meg abból, h fet lesz arra következtetek, hogy ösztrogén tartalmú gyógyszer ami ugye a ciklus első felében van jelen, h segítse a peteérést és a nyálkahártya vastagságát. Szetintem pont erre a célra találták ki amire nekedkell. Majd abba kell hagynod ugye? Mi jön a beülti után?
Holnap jövök olvasni ma hulla avgyok:)
mindenki remélem jól van:)
[origo]|2011. 05. 20. , 5:14|Utolsó módosítás:2011. 05. 24. , 16:14|
1 komment
Címkék:D-vitamin, meddőség, napozás, spermaszám, Nyár, spermiumok, termékenység, vitaminok, spermium
Ez a cikk 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
A napfény jót tesz a férfiaknak, a D-vitamin ugyanis növeli a spermiumok mozgékonyságát, fürgeségét és a sikeres célba érés esélyét.
Forrás: [origo]
Ajánlat
Amit nem érdemes kihagyni a teherbeesés előtt
Női hormonokkal segítették a spermiumok célba jutását
Kapcsolatot találtak a biciklizés és a spermiumok minősége között
Több D-vitamint és kalciumot kell fogyasztani egy új ajánlás szerint
A Koppenhágai Egyetem kutatóinak vizsgálata szerint a D-vitamin növeli a hímivarsejtjek mozgékonyságát, sebességét és a sikeres célba érés esélyét.
A vizsgálatban 300, véletlenszerűen kiválasztott férfi hímivarsejteinek minőségét vizsgálták meg a kutatók, 40 további résztvevő spermiumait pedig részletes laborvizsgálatnak is alávetették. Egyúttal mérték vérük D-vitamin-szintjét is.
A vizsgálatban részt vevők csaknem felének túl alacsony, 50 nmol/l alatt volt a D-vitamin-szintje, holott a normális érték legalább 75 nmol/l.
Mozgékonyságukat, fürgeségüket tekintve sokkal jobb teljesítményt nyújtottak azoknak a férfiaknak a hímivarsetjei, akiknek magasabb volt a D-vitamin-szintje.
A D-vitamin-hiányban szenvedőknél az egészséges spermiumok száma is jóval alacsonyabb volt a megfelelő D-vitamin-szinttel rendelkezőkénél.
Továbbá a D-vitamin-hiányosok spermiumainak kalciumfelvevő képességét is gyengébbnek találták, pedig ez a hímivarsejtnek a petesejtbe való behatolása szempontjából kulcsfontosságú.
Válasz erre Privát üzenet
Szurkolok nagyon. Próbálj pozitív gondolatokkal töltődni és most ne egy esetleges kudarcon törd a fejed. Sajna a gyógyszert nem ismerem, nekem amúgy FET-em nem is volt soha.
Bízz nagyon! :-)
És amúgy köszi, jól vagyok. :-)))))
Sziasztok!
Én jövő hét péntek,szombat vagy vasárnap megyek a FET-re.Már várom,de félek is a kudarctól.Múlt hét csütörtök óta,mikor megjött a menzeszem szedem az estrofemet.Napi 3x2.Szedte ezt már valaki FET-hez?Itt Szlovákiába ezt adják.Kerestem az interneten,hogy mit is csinál ez a gyógyszer,de konkrétat nem találtam.
Kismamik hogy vagytok?
na, ha pangás van ma a témákban, bedobom ezt:
nagyon érdekes, bár ránk csak annyi vonatkozik, hogy szedjük csak szorgosan... :-)
Van a cikkben egy igen sarkos mondat, azért elég pipa vagyok... úgy lenne pontos, hogy egy lombik beavatkozás átlagosan a 35 év alatti nők egyharmadánál sikeres... no mindegy, ilyen az újságírás.