Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Sziasztok!
Régi fórumozó vagyok, lenne 5 db Gonapeptyl inj.2014.01 lejáratú hűtőben tartott és 1 bontatlan doboz Bromocriptin tabletta 2014.04 havi lejárattal.Ha valakinek szüksége lenne rájuk szívesen elküldöm vagy odaadom. írj priviben ha érdekel.
Egyébként miután elkezdtem én is a terhességi vitamint szdni én sem szedtem már mást, csak néha egy- két szem d vitamint mellé, főleg a leszívásig. Utána már csak másnaponként.
Sziasztok:)
Megkérdeztem dokit azt mondta ha szedek terhes vitamint felesleges mást ..de ezt a citromos dolgot kiprobálom,hogy jól kitolja a menszimet:)))
Nem gyümölcs, burgonyaféle a sunyi fajtából! Ezért csinál ilyet :-(
persze, azért van itt motiváció rendesen... :-)
November vége a kitűzött cél (36+). :-)))
petrezselyemmel vigyázni kell, mert vízhajtó és az terhességben nem jó. előtte persze mehet. :-)
nekem a dietetikus azt mondta, h gyümölcs és úgy kellene enni, mint gyümölcsöt. Amúgy a krumplitól és kukoricától nekem csak kicsit megy fel. :-)
Én is beulti előtt olvastam nem is lombikos hanem mensivel kapcsolatos témában, h kinek h sikerülkitolni a menzit, hogy máskor jöjjön meg. Amúgy a beàgyazódást szerintem úgy segíti, hogy a gyomorban lúgos hatású lesz a savas citrom ez meg akkor segíti a beágyazódást.
Hát egy ikerpárért én is lemondanék a pariról. Se baj, jövőre együtt falatoztok. Mikorra várhatók az aprók?
Állítólag a petrezselyem levélben is rengeteg van.
Tigrisné, ha csak a citrom kell, hogy "kitolódjón a ciklusom", akkor naponta megeszek fél kilót. :D
Erről volt szó az ires fórumon. Reggel nagyon rossz a hatása de esetleg este ehetsz belőle. Sokaknak felviszi a cukrot gyébként. Amúgy a paradicsom burgonyaféle én ezzel szoktam magyarázni a hatàsát.
kicsit irigyellek Titeket a paradicsomhoz fűződő viszonyotokban, én ugyanis imádom, kívánom, de sajna semmi paradicsomosat nem ehetek, mert vmi rejtélyes okból az égig emeli a cukromat (pedig a paradicsom elvileg nem...) még egy jó lecsót sem ehetek, ami a kedvenc kajám amúgy. :-((( na majd jövő nyáron. :-)
:-))))
Nálam is a saláta a másik kizárt mg úgy gyébként a vegyes salàták, amiken éltem korábban, szintemindennap. Még a szenyàból iskiveszem a salátalevelet :-)
:))) dettó
korábban kétpofára tudtam paradicsomot enni, majd a 17. hétig ránézni nem tudtam, ezért én is főleg paprikát vagy ubit ettem (már amikor sikerült).
Vicces, de a saláta és a paradicsom volt amitől a legtovább undorodtam. Pont az a két dolog amiből korábban mázsákat ettem meg naponta.
Most hogy végre jól vagyok, kb egy hete tört meg ezek felett is a jég :)
Az jó, azt is nyomtam és nyomom most is rendesen. Mivel a paradicsomra rá se tudok nézni amióta terhes lettem ezért paprikára váltottam. Igaz, hogy rutascorbint is szedek most.
:-))))
Tudjátok miben van amúgy a legtöbb C vitamin természetes formában (legalábbis, ami nálunk nagyjából megterem és nem drága..)?: kápia paprika (az a piros színű hosszúkás fajta). Ráadásul minél tovább a hűtőben van és akár már kicsit szottyadt is, annál több a c vitamin tartalma. :-))))
Én beültetés másnapjától most csináltam azt, h vettemegy fél kiló citromot és mindennap egy fél citromlevét kifacsarva sima vízbe megittam. Pont 10 napig elég volt utána már kiderült, h sikerült. Volt, h csak két részletben tudtam, de reggel éhgyomorra azzal kezdtem. A citromnak az egyik tulajdonsága amúgyis, h tremészetes módon kitolja a menzit. Hátegyelőre jól kitolta nekem:-)
Elég sok minden van, amiről nagyon megoszlanak a vélemények a neten, az orvosoké, stb.Pld. az E vitaminról is. Már gondoltam, hogy össze kellene őket és csoport selejtezőket tartani közöttük.Aki jobb harcos szóban, írásban és szikés közelharcban is jól szerepel, annak a véleménye legyen elfogadott. Különben a C vitaminnal kapcs én is olvastam, hogy lehetőleg csak természetes úton és nem tablettában kellene bevenni, ha az ember babát akar.
A BMC-ben is, ha füzetsz 100 ezer Ft-ot, akkor a stimu utáni hónapban visszateszik a fagyikat.
Sajnos nekem nem volt még beültetésem, de ott jártamban többeknek és ők ezt választották.
Azért nem semmi hogy mekkora különbség van az árakban.
reméljük megérte a fájdalom, próbálom én is minden fájdalmas közrejátszásnál ezt lebegtetni magam előtt! Nagyon drukkolok, remélem rendben lesz minden! Neked most feküdni kell otthon? Az hogy kinek mennyit kell feküdni intézet és doki függő?
Köszönöm nektek a válaszokat! még nagyon "új" vagyok .... hála az égnek, tartok és félek mindentől ami majd még rám fog várni. Nem tudom mennyire visel meg egy lombik valakit. Ma levetettük a férjemmel a vért aids és hepatitis-re. Ezen is túl vagyunk. 1 hét mire megjön az eredmény. Időben lesz úgy érzem, mert még a menstruációm sehol és ugye kérdés az is hogy elfogadják majd a klinikán vagy sem.
D vitamin! A legfontosabb a világon! :-) Sajna csak neten, vagy kis mennyiségben drogériás táplálékkiegészítőben, vagy receptre lehet hozzájutni. De a legtutibb és jó, ha a férj is szedi! :-)
Akkor lehet C vitamint kihagyom
E vitamint készülök ma venni és folsavat még ötlet??
ja igen, jó reggelt! :-)
És a net valóban veszélyes, mindenfélét írnak, meg annak az ellenkezőjét is. Tegnap megint megszidott a dokim, hogy mit olvasgatok annyit... De mit csináljak, ha annyira érdekel ez a téma? Ha lehetne az ember a laboratóriumon kívül csak elméleti orvos, akkor jelentkeznék az orvosira esküszöm. :-)
hát hagyd ki a beágyazódás előtti, közbeni és utáni napokat, de különben nem hinném, hogy a c vitamin bajt okozhatna. A gyümikben viszont már rég nincs számottevő vitamin. Sajnos... :-(
Ez vmi BMS-s dolog lehet és lehet, ezt a megnyugtatésotokra mondják, mert mindenhol csinálnak stimu utáni hónapban önköltségire FET-et, főleg, hogy a stimu nem a méhet, hanem a petefészket terheli meg. Amúgy amerikában, ahol igen sikeres a lombik, mint tudjuk, ott sokszor azt csinálják, hogy stimu hónapban leszívnak, utána mindenképpen fagyasztanak (náluk valszeg kicsit fejlettebb a fagyi eljárás) és következő stimu mentes fónapban teszik vissza, mert így sokkal jobb statisztikáik vannak. Persze más ország, más eljárás, de a méhnek a stimuláció nem rosszabb egy hónap múlva, mint az adott stimu hónapban, sőt!
Hát én is úgy gondoltam beültetésnél nem szedném inkább gyümölcsök amik tartalmaznak C vitamint és ha sikerül akkor szednék C vitamint,hogy azért ne betegedjek meg....
Ezért rossz a net néha 678 dolgot írnak egy dologról és válasszuk ki melyik az igaz:-DD
mellesleg szép jó reggelt mindenkinek:)
De stimulálás után a méh regenerálódása miatt kell a 3 hónapot várni,hogy minden vissza álljon a régi menetbe.....én így tudom és a BMC tuti így van:)))
Gyerekek, na errol en sohasem hallottam! En vegig szedtem C vitamint a stimu elott, alatt es utan es a terhessegben is. Gyakorlatilag en evek ota folyamatosan szedek. Semmi gond emiatt nem volt.
De ha igy van, a beagyazodas idejen ne szedjetek, de maskor biztos nem jelenthet gondot. Pl. Ha vkinek van kis verzese, akkor Rutascorbint adnak ra,mami tomeny ascorbin sav.
További ajánlott fórumok: