Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Lehet a szuritól....szerintem..2 naponta ovitrelle????2 naponta egy egész?
akkor neked is bezavarna a tesztbe....
Sziasztok csajok :) Én is jól vagyok, itthon pihizek még a 7végén. Legdurvább feladatom: áthúzni az ágyat :):):)
1 kérdés: 2 naponta kell szúrnom az ovitrelle-t és naponta a clexane-t. Napközben semmi panaszom, estére viszont a szuri után bedurrannak a petefészkeim és feszül a hasam. Ez normális? lehet a szuritól? Köszike és mindenkinek szép 7végét :)
A rövid protokollt a menszi 2. napján kezded kb.10-12 nap és leszívás a hosszú protokollt a menszi 20. napján kezded 10-12 napig egy szúri leállítják a petefészkeid majd 10-12 nap múlva még 2 szúri és akkor onnantól 10-12 nap a leszívásig.....értem ne aggódj biztos minden rendben lesz bár én nem tudom mi ez a vizsgálat?:-D
Én most a hosszú protokollt csinálom hétfőn megyek a másik két szúriért BMC járunk Szűcs dokihoz,és már van egy lányom 4,5 éves júliusban volt egy beültetésem FET ami sikeres volt de sajnos elhalt..:(
Azt még nem tudom, mert kedden lesz a HyCoSy aztán ha ott is minden rendben lesz akkor azt mondta a Kőrösi dr, hogy receptekkel jöhetünk haza.Mitől függ,hogy hosszú, vagy rövid protokoll:Egyébként Győrbe járunk.És ti hogy álltok?
de jó hová jártok tudod már rövid vagy hosszú protokollod lesz?
Köszi.Mi most jól vagyunk:-)Úgy néz ki indulhat a babaprojekt jövő hónaptól.Már csak az AMH eredményre várunk.
Sziasztok jó reggelt:)
Velünk semmi különös főzők,mosok,lánykám szobáját rendbe tettem mintha bombát robbantottak volna délután meg sport nap van 5 féle sport ágat bemutatnak elmegyünk megnézni hátha valamire majd beiratkozik a kis csajom:)
Köszi szépen.Kivel mi újság?
Ügyes vagy:)
Jó éjt lányok:)
ügyes vagy, csak így tovább!
Nagyon ügyes vagy, gratulálok!
Sziasztok. Képzeljétek 3 hete diétázom IR diétát. Előtte 17- es volt az éhgyomri inzulinom, most pedig 10-es:-)Ezek szerint működik a diéta meg a torna:-)Remélem nem kell gyógyszer. Remélem indulhat a lombik minél előbb:-)
Nagyon örülök drága,hogy minden a legnagyobb rendben volt a genetikán! gratulálok a csajszikátokhoz! örülök tiszta szívből az örömödnek,ez a legnagyobb ajándék,ha megnyugtatják az embert a látottak,és hallottak!ölellek.
Szia Andi!!!Mi volt a genetikán?
Angliában boldogítja tovább a betegeket :-)
Úgy tudom a doktornő már nincs ott a bp-iKaáliban.Szerencsére...
De olvastam sok oldalt meg volt egy ismeősöm aki pestre járt a Kaáliba és neki Dr. Krizsa Ferenc volt az orvosa de van doktornő is ...Szerintem aki a legszimpatikusabb azt válaszd!!
Jajj de messziről jártok bár mi is két megyével arább lakunk mint Debrecen.
[link] nézd csak meg ezt a linket mi is ez alapján és szimpátia alapján választottuk ki B.B.-t
Szívesen én is már megrendeltem biztos ami fix alapon itt legyen:-DD
Ó köszi a tippet, már nézem is :)
Rendben szorítunk:))
Lehet vaterán rendelni 10 db 10-es érzékenységű teszt 1000 Ft. addig szerezz be,mert a gyógyszertárakban nem nagyon van 10-es érzékenységű....
20.-án, jövő7 vasárnapra tervezek egy tesztet. Csüt.-ig nem bírom ki....!!!
Igazad van!!! Ez a helyes hozzáállás!!!!
Köszike eddig minden rendben van :) Remélem így is marad. Vasárnapra várható a nyálkahártyához való cuppanás, remélem ügyesek lesznek a drágáim és jól megkapaszkodnak :)
Ne gondolkodj ezen sikerülni fog:-D
Dr. Bodnárhoz. Egy nagyon megnyugtató és szellemes orvos. Bár nehezíti a dolgunkat, hogy Pestről járunk oda, úgyhogy ha ez nem sikerülne-ne adja a jó Isten- akkor átkérem magam ide. Itt kit érdemes választani?
További ajánlott fórumok: