Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Semmi probléma :) Nem is rosszallóan gondoltam :)
Hidd el elszalad az idő és hamarosan azon kell agyalni:-D
Bár már azon kéne agyalni!
óóó de lehet tud majd neked ajánlani egy másikat:)) Azért ha ilyen terhes gondozásra mindenképp keress mást..akiben megbízol:)
Ő a beutalóíró nőgyógyom. :) Másra már nem "használom", pont amiatt, hogy nem tudom elérni, sokszor olyan érzésem volt, hogy nem ért, vagy nem akarja megérteni, mit akarok kérdezni vagy mondani.
Minden más esetben a lombikost keresem. Őt nagyon szeretem! Csak ha eljutunk odáig, ő meg nem vezet szülést. :(
Ő a normál nőgyógyászod...úgy értem nem a lombikos???
Ha igen én váltanék keresnék mást aki legalább elérhető ha gondod van....
Na most meg felháborodva! Egész héten elérhetetlen a nőgyógy, a 21. napi vv leletemet akarom megszerezni tőle, de nem megy.
Már jobban, hogy péntek van! :)
Jó reggelt ki hogy van ma reggel?
lehet bocsi sajnos elég sokan vagyunk és lehet egy dolgot többször meg fogok kérdezni ....mert azért nehéz követni ....bocs:)
bbogus! Milyen gyomorvédőt lehet szedni a szteroidhoz?
Szia Davider. Ezt már kérdezted :) Debrecenbe!
Nekem az immunológia nem mutatta,hogy lenne valamilyen ételintoleranciám.Szerintem az nem mutatja.
Az ételallergia és az ételintolerancia az nem ugyan az.Az allergia az amikor az immunrendszer ad választ a problémára.Az ételintolerancia meg az,hogy nem tolerálja a szervezeted az adott ételt.Lehet felfújódás,hasmenés,stb.Szóval az allergia az durvább.
Szia igen mert január 10-én látta uh-n,aztán feb.6-án a méh üreg vizsgálaton nem,és utána még volt sok uh-m,és nem csak itthon Osztrákban is,és nem mondták,hogy lenne valami rendellenes,most meg kettő is van,lehet mensi után,ha menni kell akkor meg eltűnik mensivel? nem tudom.ami a jó benne,hogy legalább nem közvetlenül a nyálkahártya alatt vannak,hanem mélyen az izomban,így talán tényleg nem fog gondot okozni.
Szia igen tiszta horror ez az egész.
szia nem tudom,annyit tudok,amit a doki elmondott.22x30 as volt,és 23x20 as lett,tehát méretileg meg lefogyott? nem tom nem értem.
Drukkolok neked nagyon drága:)
Avike szupi:)
Nekem a doki magánjában lévő UH-n látni valamit, miómát gyanított. Elmentem méhtükrözésre, ott nem látták. Szóval...vannak érdekes dolgok.
Én is csak arra tudok gondolni, hogy most újra keletkezett és akkor nem volt ott. Ezek szerint, nem 100% az, hogy mindig ott van és lesz...
Nem lehet, hogy azóta lett?
Köszönöm Avike, aranyos vagy :)
sziasztok csajszikák,megjöttünk Győrből,Kaáliból,mától szúrom a Gonapeptylt:)
volna egy kérdésem,januárban volt a méhemben mioma,nem nagy,20mm-es,aztán kb 10 uh-n voltam,és volt Méh üreg HY-CO-SY-m,akkor nem mondta a dokibá,hogy lát myomát,ma megint látta az uh-n,és 2 db van,a második 14mm-es az orvos azt mondta,ez nem okoz gondot,a baba kihordásában.kérdeztem tőle,hogy van az hogy hol ottvan,hol nincsen a myoma? azt mondta az ott volt,van,és lesz is,terhesség 12 hetéig nőni is fog! akkor hogyan van az,hogy a HY-CO-SY eredményem úgy szól:uterusűr arculat,bedomborodó góc nem látható. erre varrjunk gombot:)
További ajánlott fórumok: