Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
De még ne add fel és akkor a 25 teszt miért olyan erős +????
Bízz még benne a vérvételig várj még....
Úgy sajnálom,hogy így alakult,de az viszont tényleg jobb,hogy magától kitisztul.
Mikor mész IR-re?
Hát a bizonytalanságot én sem szeretem.És most csütörtökig megint várakozó állásponton vagyok,és bizonytalan.Mindig tudtam,hogy nehezen fogok teherbe esni,de azt sosem gondoltam volna,hogy ilyen aggódásokkal teli lesz maga a terhesség is.Ha van tünetem az a bajom,ha nincs az a bajom.
Pl hányingerem volt jó pár napig,aztán tegnapra csak úgy simán elmúlt és azóta nincs.Most ezen aggódok,hogy miért is múlt el?!
Biztosan még nőni fognak ne aggódj nagyon drukkolok:)
++++++++++++++
Nem nem fáj és meg is volt elég erősen plusz görcsöltem(én nem szoktam csak ha elvetélek)
Viszont most még mindig pecsételgetek és van amikor barna inkább mint vér.....remélem ha már így alakult elmegy magától.....:(
Ne idegeskedj már előre.Nekem mind 3 lombiknál máshogy fájt a hasam.
Boldog szülinapot kívánok neked,és nagyon kívánom neked,hogy gyönyörű szülinapi ajándékod legyen!
Igen pénteken. Remélem addigra lesz valami növekedés és sokszorozódás is :))
Nem fáj a hasad amúgy?
Abszolút érthető, hogy le vagy törve, de nem szabad. Csak emelt fővel előre!!
Köszi:)
Valószínű nekem is az a bajom mint neked nem szeretem a bizonytalanságot szeretem tudni hogyan mikor merre tovább:)
Köszi,nagyon aranyos vagy.Igen remélem csütörtökön mind kettőnk szíve meglágyul.Úgy izgulok már az UH miatt.
Mikor mész vv-re?
Hol a reggeli teszted tedd fel.....
Ne izgulj már és ne agyalj az a + ott van nem kicsit nagyon.....
Nekem kb. ilyen volt mikor 12O volt a hcg aznap...vérből szóval nyugi....
Köszönöm szépen. Majd biztosan valóra válik, csak jó lenne tudni, mikor. Egész életemben utáltam a bizonytalanságot!
Csak már ne mondja ma senki, hogy sok ilyen szép napom legyen, már ettől szebb lenne.
Nem vagyok jól még mindig várom a csütörtököt mi lesz a hcg eredménnyel és remélem akkor okosabb leszek már....hogyan tovább lehet az idő is rá tesz a hangulatomra de most nincs kedvem semmihez.....ennyi kb. DE mindenkinek drukkolok,izgulok és jó leszek majd egyszer:-DD
Te hogy vagy mikor mész megint Uh.pénteken?
Isten éltessen nagyon sokáig!!!
Én azt kívánom neked, hogy legyen egy nagyon szép napod!
Nekem az idei szülinapom volt a legszebb:-) akkor jött meg utóljára pont, de akkor persze mg nem tudtam...és kitalálhatod mit kívántam aznap:-) Kívánj te is, kívánom teljesüljön mielőbb!