Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Tudod legjobb védekezés a támadás Ez gyakori ferfiaknal.Nem szívesen ismerik be, hogy tévedtek.és hát az elnézéssel is hadilábon állnak.
Próbálj ne idegeskedni mert az most tényleg nem jó. Egy kis meditációs zene...hidd el csodákra képes. Megnyugtat, ellazít, kikapcsol. Csak nem idegeskedni se te se senki más.
Könybe lábadt a szemem, de hallani csak 3hét múlva fogjuk!!
Most kicsit megnyugodtam, fejlődjön szépen!!
Örűltem amikor írtad, hogy már nem fáj a pocakod.Tessék pihenni és szedni a magneB6-ot.
Én 24-én megyek bár nem tudom addig hogyan fogom kibírni. Nektek mikor kell mennetek legközelebb? Puszillak
Sziasztok!
Most jöttünk meg a dokimtól, 6hetes terhes vagyok és láttuk pulzálni a kis szívcsövét!! Legközelebb 3hét múlva kell mennünk és hála istennek a hematoma is kezd fel szívodni, igaz még most vigyáznom kell. Nem kell feküdni, de pl nuku szex
Nagyon sajnálom. Ez tényleg pocsékká tudja tenni a napunkat.Nekem a tesóm jelentette be, hogy terhes és nem érti miért aggódok. Mondtam nem szetetnem uh azt hallani, hogy ellaposodott a petezsàk. Ezt csak mi értjük mert nem tudunk nem aggódni és konkrétan a csillagokat lehozzuk az égről, hogy karunkba vehessük az életünk értelmét. Szerintem ez az az érzés ami még jobb anyává tesz majd minket. Kivizsgáltatsz mindent, megoldást találnak mindenre és utána jön a pocakosodás.
Felháborít ez a cukor.inzulin téma. Nekem is átnézték.a leleteket a dokik es azt mondtak minden jó. Aztán, hogy itt bedzéltek a témáról megnéztem a leletemet és nekem is az éhgyomri magasabb mint a terhelt cukor. Most meg aggódok a pocaklakóért.
Avikének nagy valószínűség szerint két picurinkója is lehet mert azt hiszem mar ET utani 6 napon erős pozitívat tesztelt. Ne légy sokáig szomorú,jó?
Köszönöm!
Megyek is elteszem magam holnapra, mert húzós napom lesz.
Jó éjt mindenkinek!
Jó kis összefoglaló :)))
Mikor mész UH-ra?
A hasfájásom elmúlt a pihenéstől,így megnyugodtam.
Semmi nem történt, csak ok munka utazás, hétvégén babalátogatást volt...
Én várakozóban vagyok! Novemberben megyek Kaális konzultációra a 3. lombik, esetleg spontán ciklus miatt és vércukor terhelésre, meg endokrinológushoz, mert itt a csajok megfejtették, hogy hipoglikémiám van, vagyis a terhelt cukrom alacsonyabb, mint az éhgyomri.
Ja, és reggel megjött, úgyhogy ma rossz napom van. Barátnőm bejelentette, hogy jön náluk a 2. baba és később kezdték a babaprojectet egy évvel, mint mi. :( Sajnos, ma ezen a hírem csak sírni tudtam...
Látom már! :(
Sajnálom nagyon Gicá-t. Átérzem, mert szeptemberben én is így jártam majdnem. Én visszakaptam egy sejtet, de nem sok remény volt a sikerre, doki is úgy beszélt, hogy nem sikerül és sajnos így is lett!
Tigrisné, ne idegeskedjen a munkahelyeden. Semmi értelme, vigyázz a kis csöpségre, ha már égre ennyi küzdelem után ott van a pocidban.
Köszi nagyon Gica!
Drukk mindenkinek azért, amire szüksége van!
Gica29-nek mi lett a csoda sejtecskéjével, tudjuk?