Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Jol, minden ok, csak reggel kijott egy kis viz. Inkabb bejottem a bizti kedveert, de ugy tunik mehszaj zart, azota nem jott tobb viz. Volt ctg, lerugtak magukrol. :))) szoval jol vagyunk, csak meg kicsit megfigyelnek.
Ja az meg HgA1C:-)-3 havi cukor átlag:-)Az jó:-)
Ha 7-el kell tenyleg osztani, ez a valtoszam (en nem tudom), akkor kb 11-rol 36-ra megy neki fel. Ez egy enyhe IR, kajara odafigyeles es tobb mozgas. :) (a 0 percesnek 10 alatt, 120 percesnek pedig 25 alatt kellene lennie idealis esetben.)
Jaj ne ijeszteges jól vagytok??
én is hallottam valamelyiket, de én 6-ról tudok:-)Mindegy kell a mértékegység:-)
Bocs, mármint az inzulin mértékegysége...
Van, ahol más mértékegységben végzik a vizsgálatot (pl Pécs). Ha jól emlékszem, osztani kell kb 7-tel, úgy lehet megkapni azt az értéket, amiben általában a többieké van megadva.
Ja, bocs, nem frissitettem es latom, mar masok is irtak. En most kg-ban caok megfigyeleseb, mert volt egy kis vaklarma, de majd Bcicus is megnezi es mond ra vmit, o keni-vagja a temat. A mertekegyseg mibdenkepp kell!!!
Ez milyen mertekegysegben van? Mert, ha olyanban, mint amit nekem neztek (most nem tudom, nem vagyok otthon...) akkor ez rettentoen magas lenne. De akkor a cukrod nem lenne ilyen jo. Szoval ird majd meg a mertekegyseget. Bar en nem tudom, mikor tudom majd megnezni, h az enyem milyennel volt. Sztem m/Mmol, de a fene tudja mar....
Tudásbázis - Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? ezt a fórumot nézd meg, de mértékegységet ők is fognak kérni.kérlek kérdezd meg őket!
légyszíves hívd fel őket, és kérdezd meg a mértékegységet mert nagyon kevesen értenek hozzá és csak rávágják, hogy jó.ha ez mU/L vagy mUI/l aakkor nagyon magas:-(kérdezd meg jó?a számolás már rég elavult.nekem az éhgyomri 10-ra azt mondták, hogy lehetne kevesebb:-(a terhelt meg 62,9 volt és az is sok.:-(
Borrdiék tuti megmondják értenek hozzá:)
vagy más a mértékegységem?
Telefonban diktálták, de mértékegységet nem tudok. Azt mondták hogy teljesen jó, mert a 0'-ekből számolnak valamit, ami 1,4 és hogy az 4 alatt jó, tehát nincs IR-em.Meg nem sok az akétszáz valamennyi, mert van akinek ezer felett van.
nem neten találtam nekem jövő hétre lesz meg...
Glukoz - 0 perc: 4,4 referencia érték: 3,1-5,6
Inzulin - 0 perc: 5,4 referencia érték: 2,6-24,9
Glukoz - 120 perc: 5,0 referencia érték: 3,1-5,6
Inzulin - 120 perc: 27,0 referencia érték: 2,6-24,9
Ha ezt nézzük akkor neked az inzulin nagyon magas....:(
ezt nem írtad el?az inzu baromi sok!mi a mértékegység?mennyi a normál referenciatartomány mellette?
hát kellene,mert reggel 6-ig dolgozom.Győr kb 1 óra autóval.Az evés ivás nem gond:-)
Köszi.Én sem értek hozzá, de rajta vagyok az ügyön és nyomozok.
Anti-TPO 2,3 U/mL, referencia: 0,0-9,0
Glükóz terhelés 0' 4,8 nmol/L, referencia: 3,5-6,1
Glükóz terhelés 60' 6,8 nmol/L, referencia: 3,1-10,5
Glükóz terhelés 120' 5,5 nmol/L, referencia: 3,1-7,5
Inzulin terhelés 0' 7,0 mIU/L, referencia: 1,9-23,0
Inzulin terhelés 60' 59,7 mIU/L
Inzulin terhelés 120' 26,2 mIU/L
HOMA_IR 1,5, referencia: 4,4
Ezt találtam de én nem értek hozzá...:(
Nagyon drukkolok neked:)
++++++++++++++++++
Kérnék tőletek szakértői tanácsot, megvan a tegnapi inzu-cukor eredményem.
cukor: 0': 4,94. 120':5,26
inzulin: 0': 78,2. 120': 257,9
és néztek még nem tudom pontosan, hemoglobin AFP-t(?), ami 5.
Telefonban erre azt mondták nem vagyok IR-es, de nekem ebből csak az jön le, hogy nem vagyok cukros.
Mármint, mindjárt meló után mész?Nekem azt mondták éjféltől ne egyek ne igyak, max vizet, az hogy fáradt vagy az éjszakázástól, azt nem tudom mennyire befolyásolja.
Köszi az infókat csajok!! És a drukkokat is!
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Az inzulin+cukorterhelésnél nem gond ha éjszakából lépek le?Lehet hogy most hüleséget kérdeztem:-)
Tigrr ez igazán jó hír! Szorítok, hogy megtepadjnak a kicsikék. Enni-inni nekem is szabadott elötte, az utro szerintem is jobb utána.
Igen mivel kimossák a hüvelyt csak utána tedd fel:)
Szia!Lehet enni-inni, bár az ivással óvatosan, mert pár óráig nem kelhetsz fel(Pécsen legalábbis), az utrot hagyd ki a reggelit, majd ha hazaértetek beadagolod.
További ajánlott fórumok: