Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Igen, de meg a ket mertekegyseg kozotti valos vsltoszamot sem tudjuk. Azert azt ki kellene nyomozni. De valszeg vsloban nem Lesznek igazan jo ertekek.
Medveanya, a loboros sajna nem tudja, meg sok orvos sem, csak a valoban hozzaertok! :(
Igen megtaláltam a számokat és arra rájöttem, hogy pmol/l-ben van azért írtam, hogy ez nem jó.
Mondjuk ha csak 10kg plussz van rajtad akkor az még nem okozna magától ir-t. A diéta és a port mindenképpen kell neked, bár én azt gondolom merckformin sem ártana, mindenképpen kéne találnod egy hozzáértő dokit.
Igen úgy tűnik mégsem olyan jó.
Ezek voltak:
cukor: 0': 4,94. 120':5,26
inzulin: 0': 78,2. 120': 257,9 pmol/liter mértékegységben, mint később kiderült.Telefonban azt mondták, nincs IR, de ebben annyira nem vagyok biztos.
Hát ez nem túl jó érték. Az éhgyomrinak 5 alatt kéne igazából lenni, de 7 felett már semmiképpen nem jó.
Nincsidőm mindent visszaolvasni, csak láttam erről volt szó így meg kerestem az írásod.
akkor szuris stimu.Azt akartam kérdezni, hogy előtte, de válaszoltál is.:-)
Igen én is így vagyok.Ma voltam nődokinál és van is egy szép nagy sárgatestem:-)22. napon vagyok.A hormonok még hbatnak 1-2 hónapig,ezért kell a szünet a stumuk között:-)
Sziasztok.
Véleményetekre lennék kiváncsi.
Spontán hónapban próbálkozunk. Hétfőn voltam dokinál a jobbosomban van, volt, 1 db 17 mm-es tüsző, mellette 3 db kisebb.
Azt mondta a doki, hogy kedden lehet, hogy megreped. Na most nekem keddtől annyira fáj a jobb oldalam, hogy már vakbélgyulladásra gondoltunk a Viktorral. De biztos nem az...
Az lehet, hogy stimu utánni 1 hónapban ennyire hevesen érezném a tüszőrepedést. Komolyan annyira fáj, hogy néha már a lépések is fájnak. Meg a derekam.
Ez lehet szerintetek peteérés ill. tüszőrepedés?
Már nem tudom mire gondoljak...
A.) "Három pontos vércukorterhelés, inzulin szintekkel" ezt a vizsgálatot kérje. Reggel, éhgyomorra, 75g, vízben feloldott cukrot kell meginnia. 0, 60 és 120 perckor vért vesznek vércukorra és az inzulinra. Előző este 7-kor fogyasszon könnyű vacsorát, vagyis ne koplaljon és ne is vacsorázzon be. Az inzulin normálértékek tekintetében a diabetológusok között is vita folyik. A legszigorúbb vélemények szerint a 0'-es inzulin érték 5mmol/l alatt kiváló, 5-10 között rossz, 10 felett nagyon rossz. Valamint, ha a 0'-es érték 2,5x-esét meghaladja a 120'-es érték, az inzulinrezisztenciát bizonyít, akkor is, ha az inzulin értékek egyébként a normál tartományon belül vannak.
Ezt most találtam.Bár én úgy tudtam 4* érték lehet.
Szia Bcicus:-)Akkor tényleg ez a legjobb megoldás, de ha nem vagy biztos az ovuban szerintem inkább legyen 8. nap.Az nem változik annyira, mint ha korai.
Te mit szólsz medveanya eredményéhez?
Az inzulin mértékegység átváltásra µU/mL - pmol/L között 6,94 a váltószám. pmol/L a nagyobb-ezt a választ kaptam.tehát:
éhgyomri:11,2
120 perces:37,2
csak kb-ra számoltam:-)plussz mínusz 0,1 tized:-)
Rajta vagyok. Köszi aranyos vagy, hogy még egy vaklárma közepén is foglalkozol az emberrel.
Te most a fiúkra koncentrálj, és hagyjátok magatokat megfigyelni!