Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
3 napos transzfer
1 nappal a transzfer után. . . a pre-embrió növekszik és fejlődik
2ntu. . . a pre-embrió blasztocitává alakul át
3ntu. . . a blasztocita kiszabadul a burkából
4ntu. . . a blasztocita a nyálkahártyához cuppan
5ntu. . . a beágyazódás elkezdődik, a blasztocita elkezdi beásni magát a nyálkahártyába
6ntu. . . folytatódik a beágyazódás
7ntu. . . a blasztocita teljesen beágyazódott és külön van már placenta sejtje és embrió sejtje
8ntu. . . a placenta sejtjei elkezdik a véráramba küldeni a hcg-t
9ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
10ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
11ntu. . . a hcg szint már elég magas ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
5 napos (blaszto) transzfer
1ntu. . . ezen a napon szabadul ki a blasztocita burkából
2ntu. . . a blasztocita hozzá cuppan a nyálkahártyához
3ntu. . . a beágyazódás megkezdődik a blaszto elkezdi beásni magát
4ntu. . . a beágyazódás folytatódik, a blaszto egyre mélyebbre ássa magát
5ntu. . . befejeződik a beágyazódási szakasz külön sejtjei vannak a placentának és az embriónak
6ntu. . . a placenta sejtek megkezdik a hcg kiválasztást a véráramba
7ntu. . . még több hcg termelődik az embrió fejlődésével
8ntu. . . . hcg termelődés folytatódik
9ntu. . . a hcg szint már elég magas, ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
nem mult el...
és a mai teszem is negatív.
Valószínuleg nem sikerult,ugye?
kicsit megynyugtattatok,de most meg kb 2 órája elkezdtem barnázni.Elvileg holnapután lenne esedékes a mensi,de én nem szoktam elötte barnázni,föleg nem akkor,amikor progit is kapok.
Progival csak ugy szokott megjönni,ha abbahagyom,utána 2 nappal,gyhogy nem is értem,hogy ez most miért van.
Az adatlapomon nézd meg Libalány. Az alsó kettő a 25-ös teszt. ET+10 és ET+11. Alig látszott. Pedig ET+12-nél 439 lett a hcg, ami magas.
A felső tesztek érzékenyebbek.
Ez egyáltalán nem késő!
Nekem csak FET+12. nap lett pozitív a teszt (5 napos blastoval), akkor már tudtam a vérvételből hogy sikerült, csak alacsony volt a hcg. (Fet+8. nap 25!)Ebből szültem egy 4400 g-os kisfiút! :)
nem tudom,ha beírom a gugliba,hogy 11.dpo képek,akkor a 99%-ánál ilyenkor már kimutatja.Elvétve látok olyan képet,ahol a 12.napon lett csak pozitív.És nézd meg,neked is a 10.napon már pozitív lett.
Nemtom,de most nagyon megzuhantam.:(
Későn? Ez éppen hogy nagyon korán van.
Ez semmit sem jelent. A vérvétel biztosabb és még ilyenkor ahhoz is nagyon korán van.
Ha spontán esel teherbe, akkor is ovuláció+14 napra van a várható menstruáció és valakinek ekkor is nega a tesztje.
Szia, én ilyen korai időszaknál csak a vérvételben hiszek, uh nem is teszteltem.
A vv az ET +11 napon volt és egyáltalán nem éreztem azt h sikeres lesz, majd du jött a telefonhívás: HCG 223 miu/ml.
Nem hittem el! Du teszteltem egyet kivancsisagból, negatív lett. :) Éppen ma vagyok 8 hetes, fejfajassal-hanyingerrel fekszem itthon, de azért örülök.
Szoval ne add fel! :)
ma reggeli tesztem et+8 negatív:(((
3 naposakat kaptam vissza.
Voltmár valakinek ilyen késön negatív,és mégis baba lett?
Én csak a magam nevében tudok beszélni.
3 napos embriókat kaptam vissza. ET+6-ra nega volt, 7-re nem tudtam eldönteni, hogy bediliztem-e, 8-ra màr mertem azt mondani, hogy nem. 20-as tesztet hasznàltam. De gondolom a magas hcg miatt is mutatta ki.
kb egy óra; màsfél tisztasàgi lett bordó
abbamaradt a barnàzàs?
Vettem érzékenyebb teszteket. Pozitív lett. A 11. naptól lehetett vérvételre menni. A 12. napon mentem. Reggel vérvétel, aztàn utazàs haza. Délben léptem be a lakàsba. Piros vér, de nem is minimàlis. Annyit tudtak mondani fél 2-kor, hogy ha abbamarad az lehet jó, ha erőssé, darabossà válik akkor klinika. Elàllt. Hcg 439. Lehet az is, hogy ikrek voltak és elment az egyikőjük. Hasznàltam a progit tovàbb, 2 nap múlva itthon kértem egy vérvételt. Hcg 719.
Minden nap teszteltem és erősödött. Az 5. héten mehettem ultrahangra. Egy petezsàk volt. A 6. héten maradt tàtva a szànk. Két embrió volt a monitoron pulzàló dobogóval. A 10. hétig folyamatosan voltak vérzések, barnàzàsok hol okkal, hol ok nélkül.