Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
szerintem bmi jó ötlet, amitől lelkileg jobban érzed magad. Való igaz, hogy szebb képek lesznek kicsit később, de max elmentek újra, ha úgy adódik. Az viszont megfizethetetlen, hogy nyugodt, kiegynsúlyozott és boldog kismama légy. :-)
jaj, igazi pasik... Máté, akiről az ördögvilla kép készült (fel is tettem :-), ű kinyúlva fekszik és horkol, amúgy meg mindkettő böfög és pukizik állandóan (annyira mohon esznek, hogy nyelik a levegőt, mint atom). Kész kis macsók, tényleg jókat röhögünk.
Popsi: a lámpa segít, de lassú a gyógyulás. De a doki szerint ez hosszú történet és nagyon jól haladunk. Hát remélem... :-)
Igen! Köszi szépen!
Remélem a gyógyszer és a diéta hatására már velem marad(nak) a picurka(kák) és nem csak 8-10 hétig, hanem 9 hónapig!
Az a durva, hogy a kaális doki nem is küldött el semmi vizsgálatra, csak itt Tőletek tájékozódtam és így derült ki az IR.
:-) nem panaszkodhatok, az igaz. Ma én 6 hetes kontrollon voltam, Apa egyedül állta a sarat és még a gyermekorvost is fogadta, aki hasonlóan vidám.
apropo: 6 hetes kontroll: Ti tudtátok, hogy szoptatás alatt sok nőnek fájhat a szex? Na, én ebbe a körbe esek. :-( Képzeljétek, mi utoljára áprilisban voltunk együtt. Hát már nagyon kivoltunk, így pár nappal a 6 hét lejárta előtt összebújtunk - volna, mert abbahagytuk kb azonnal, mivel égtelenül fájt a behatolás egy ponton túl.... persze azt hittem, valami gáz van velem a műtét óta (császárom volt, tehát a hüvely nem érintett!), v pszichés a dolog, vagy fertőzés... noh, ezek közül semmi! Ma voltam a dokinál, mondtam, mi a szitu. Mondta, öltözzek vissza, majd mondja, hogy mi van. Visszaérek, leülök vele szembe, adja is az ambuláns lapomat kitöltve, bele van írva: panaszmentes, szoptat. Kérdem tőle: köszönöm Dr úr, hogy megelőlegezi nekem, de nem is kérdezte, hogy szpotatok-e... erre ő csak sandán mosolyog és mondja, hogy azt ő tudja (azért fáj a szex). Én meg csak pislogtam. A lényeg az, hogy a szervezetem minden sejtje a szoptatásra és a két baba táplálására koncentrál, ill. hormonálisan ez van fókuszban és direkt az olyan hormonokat, amik az együtléthez segítenek (pl. segítenek ellazítani az izmokat ott), na azok le vannak állítva! Hát frankó! 8 hónap no szex után most akár egy évig lehet fájdalmas. :-)))) igazán klassz. Aztán, mire újra jó lesz, a gyerekek már be tudnak jönni a saját lábukon a hálóba... jeeeee! Hát ilyen ez a rockandroll. :DDDDD
na nem untatlak Titeket ezzel, csak gondoltam, megosztom a kis színest.
Én is szedtem a 13. hétig, meg előtte vagy 1,5 évig már!
Amúgy vannak, akiknek mellékhatásokat okoz, tehát jobb, ha előbb hozzászokik az ember, de nem tudom, jó-e, ha a stimu alatt... Nem is értem, h alapból miért nem ezt írták csak fel.
Ja értem...:-)
Én utóljára március közepén terheltettem, és akkor az inzum 4,9/9,2 volt denálam az volt a nagyobb gond, h a terhelt cukrom lejjebb ment mint az éhgyomri. És június 28 án volt beulti, addig nem volt újabb vizsgálatom, és a legközelebbi is csak a 14 héten volt csak szendviccsel( gondolom azért mert az inzu értékeim nem voltak magasak). Érthető voltam?
Igen azt azért írtam, mert Gicát félreértettem, de aztán már tisztáztuk a dolgot. :)
Köszi a segítséget!
Még azt szeretném megkérdezni, hogy Te milyen eredményekkel indultál neki a lombiknak? Csak mert a doktornő nem mondta, hogy kell előtte kontroll, csak azt, hogy tartsam a diétát és szedjem a gyógyszert.
Erős vagy, bírni fogod, már eddig is sok mindenen átmentél. Borzasztó nehéz, és igen, idegtépő, de tudod, a papírért mész, hogy minden rendben a kicsikéddel. :)
És mi nagyon-nagyon-nagyon sok pozitív gondolattal támogatunk!!
Azt senki nem mondta, hogy nem lehet szedni terhesség alatt, csak a váltással kapcsolatban vannak bizonytalanságok.
Azt tudom, hogy lehet szedni terhesség alatt, de eddig még nem beszéltem senkivel aki szedte volna, ezért írtam, hogy jó, hogy végre találtam valakit akinek van tapasztalata.
Szerinted is jó otlet? A leszívas utan egy hettel kerek egy idopontot. Azt olvastam a 18 heten mar lehet menni mozizni.
De édesek! Igazi pasik mar most! Popirol mi hír? A lampazas segít ugye?
Szia! Most azon gondolkoztam, hogy már most váltanék és akkor a beültetésig még van kb. 15 nap. Akkorra talán a szervezetem is megszokná. Mi a véleményed erről?
Jó, hogy végre van itt valaki aki szedte stimu alatt és a terhesség elején is.
Sziasztok!
Bár itthon vagyok, de még férjem itthon van, sokat megyünk össze vissza próbáljuk beszerezni a dolgokat.
Nórika...ezt nem hiszem el! Borzasztóan sajnálom ami történt!? Hihetetken, h az ember eljut idáig végre és akkor mégse egyenes az út........:-(((
Gica nagyon drukkolok neked de sztem minden rendben lez tudod és érzed is!
Madárka ha babás lesel egyből jön a Merckformin xr én a 14 hétig szedtem, mondjuk én az elejêtól is azt, de van aki a terhesség végéig szedi. Szóval mindenképp ha váltasz rá nem szabad abbahagyni az első 12 hétben biztos!! Nagyon fontos avvetélés elkerülése miatt. És nincs cukros terhelés az első 12 hétben biztos, legfeljebb szendvicses lesz...
Puszi csajok