Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok lanyok, egy kis osszefoglalo.
Lulluly-eknek 17-en elso konzi lesz a budapesti Kaali-ban.
Gillaeknak januar 29-en lesz az elso konzi a masodik lombik elott.
Alíznak meg mindig nincs etvagya.
Norikaval sajnos nagyon rossz dolog tortent. A kicsinek nem volt szívhangja. Holnap lesz meg egy uh es ha nincs valtozas akkor sajnos a mutet elkerulhetetlen. Annyira nagyon de nagyon sajnaljuk!
Andieknal minden rendben volt az uh-n. Betoltottek a 9 hetet.
Borrdieknal Matekarol van fent egy cuki foto. Tunemenyes!
Manocska a boholy mintavetellel almodik. :-(
Gicusunk dolgozik, iccakas.
Bocsanat, ha kihagytam valakit!
Miert lennel bena? Mondjuk nem is jarunk szegecselt cuccokba, mar konszolidaltan oltozkodom. :-) Igaz, ha mondjuk tudoszuron le kell vetkoznom akkor csodalkozva neznek ram. Legutobb felvettem mar pocakosan egy Metallica polot es az tetszett is a nogyogyaszomnak, meg is jegyezte.
Imadom a rock zenet...de ha latnad a lanyomat amikor meghallja....:-))
Borrdi, annyira, de annyira, de annyira cuki!! :))
Jó éjt lányok!
szerintem senkit nem untatsz a rockandrollélet szépségeivel :))
nem semmi, ezt így, ilyen formán nem tudtam, de reméljük, hamarabb megoldódik :)
Nórika!
Most olvastam, hogy mi történt veled/veletek! Szörnyen sajnálom! Ez már biztos, nincs remény?
Ez durva!!! Micsoda gyönyörű a természet! :D Most csak a gyerekekre fókuszál! :P
No és a fotóóóó! :D Áááááá imádnivaló! :D
Ó te jó eg! Most nezem. Megtudnam zabalni! Parom is itt mosolyog mellettem, hogy milyen edes!
Mi rockerek vagyunk így kulon ertekeljuk. De most komolyan! Hogy mennyire gyonyorûek a gyermekeitek! Babaszagot akartok!
Hát most látom ezt a hatalmas arcocskát! Nagyon király!!
Ezt a sexes dolgot még nem mondom a férjnek, ráér májusban megtudnia.....:-) addig sunnyogok.
ne aggódj, minden OK lesz, veled marad(nak). :-)
IR vizsgálat: sajnos ez az általános, a dokik max. 5%-a foglalkozik a kérdéssel, holott ez nagyon fontos lenne meddőségi rterületen. Ezért szólunk itt mindenkinek a legelején. Egy vizsgálat, nem is fájdalmas, nem is drága, de mennyi kudarctól kímélhet meg!
szerintem bmi jó ötlet, amitől lelkileg jobban érzed magad. Való igaz, hogy szebb képek lesznek kicsit később, de max elmentek újra, ha úgy adódik. Az viszont megfizethetetlen, hogy nyugodt, kiegynsúlyozott és boldog kismama légy. :-)
jaj, igazi pasik... Máté, akiről az ördögvilla kép készült (fel is tettem :-), ű kinyúlva fekszik és horkol, amúgy meg mindkettő böfög és pukizik állandóan (annyira mohon esznek, hogy nyelik a levegőt, mint atom). Kész kis macsók, tényleg jókat röhögünk.
Popsi: a lámpa segít, de lassú a gyógyulás. De a doki szerint ez hosszú történet és nagyon jól haladunk. Hát remélem... :-)