Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Igen köszi, már fel vagyok világosulva :-)) csak hát nekem azt olyan sűrűn vettek a 22. hétig, g az nem volt újdonság de valóban fontos.
Valamint van még majd egy teljes nagylabor is, amit az aneszteziológussal kell aláíratni, ha műtétre kerülne a sor. Ez pl nekem is új volt de teljesen érthető, h kérik.
Én is gratulálok és mindenkinek jó reggelt! Jó tudni, hogy van akinek sikerül. :) gratula!!!! Vigyázzatok magatokra!
Ez így is van... A 36 hetesen nem csak UH hanem kenet is kell, mert az kimutatja, ha esetleg fertőzés van és fel tudnak rá készülni (pl. Streptococcus). :)
Jó reggelt mindenkinek!
Lányok gratulálok a pozitív teszthez! :)))))
Értem ma megtudom akkor:-)Köszi a választ bár én nem gondolom hogy a dokim kihagyna 3 hónapot,majd ha az egyikhez nem akkor a másikhoz menni kell:-)
A mai nap hírei!
Csodas napunk volt ugyanis Madarka es Coraline pozitívat tesztelt. Coralinnak penteken kell visszamennie uh-ra. Nagyon-nagyon orulunk!
Gicusnak nagyon sokat javult az inzulin es cukor eredmenye valamint a TSH, anti TPO es a D vitamin szintje is emelkedett. Nagyon ugyes vagy!
Jennko volt a Kaaliban, kapott Gonal 900-at es costilbegyt. Frbruar 15-en lesz uh.
Szep estet es almokat mindenkinek!
Igen persze tudom, csak kb szerettem volna tudni mi vàrható még :-))
Hat, mindenkinel mas, mashol nyom. Pl bekem a tudomet es rekeszizmomat nagyon nyomtak, en mar a 20. Hettol kapkodtam a levegot. A vegen mar, ha hosszasabban meseltem, attol is legszomjam lett. De en alacsonyabb is vagyok es ketten voltak... :)
Igen, a felritkulas szot kerestem. :)
Tehát amikor kb. 34-35 hetes voltál...mostanában kedem érzni, h nincs levegő, no meg a kaja nem tud lemenni, de akkor nincs már sok hátra :-) köszi!
Hello, nekem az elejen volt etvagy gondom, de tudtam utana a vegeig enni. En a savtol szenvedtem piszkosul. Amugy leszallt a hasam a szules elott ugy 10 nappal. :)
Igen ez a protokol szerint így van, vagyis nálunk nem 32-es van, hanem 30. heti de hallottam, hogy van ahol 32. Heti ez z uh. Na e kettő között érdemes 4 d. re menni:-) az utolsó kötelezó pedig 36. heti lesz.
Figyu elképzelhető hogy a 18-19 heti uh után már csak 32heti uh lesz? ezt írták a másik fórumon de 12-13 hetet kihagynának?
Ne aggódj mar ..tudom nehéz de ott a baba miközben te mar leadták róla nagy takarítani akartál ott van örüljünk es vigyázz magadra NE porszivoz:-D
Vastagodott nyálkahártya esetleg felritkulás látszhat de 5hét elött más nem igen vagy?
Hát ezt mondjuk nem tartom jó dolognak,mert akkor pl honnan tudják elég-e a progipótlás? mert okés fagyisnál van természetes progi de stimukor?
Na nem is felejtjük el! jól becarattál akkor!
Gica nagyon örülök,hogy jók lettek a cukros,inzus eredményeid:-) nagyon ügyes kislány vagy ám!
Kb 8-an voltunk,a többségnek sikerült..ez jó széria volt,de akivel mentem egy veszprémi csaj,neki pont nem,de nem volt annyira padlón,ott az 1 éves fia,vigasztalásnak.
Nah,ujra itt,csak nem tudtam többet írni,mert vinni kellett a nyuszit Veszprémbe.Sima teszt volt,halvány a csík,a másikhoz,képest,de azért messziről is lehet látni.Vérvétel csak akkor lett volna ha az uh és a teszt különböző eredményű.Most nem volt leszívásom,ezek fagyasztottak voltak,ez volt a 14.napom a beülti után.Remélem minden jó lesz pénteken,igazából,csak utána nyugszok meg teljesen.Reggelre a cicim,is jól bedurrant..néztem is,h ezt meg mi lelete....:-)
Akkor csak down szindromara. Csalodott vagyok. Megvan azh egeszrol a nem tul pozitív velemenyem. Na majd holnap. A legszebb az egeszben, hogy amikor kiírtak az amniot bele se neztek a papìromba, hogy miert is kuldott a doki.
Kaptam választ a másik fórumon ott azt mondták a lányok akik voltak Amnion,hogy attól függ mmire szűrnek,hogy a doki mit kér aki a javaslatot írja. aztán hogy így van-e? majd holnap megkonzultáljuk itt.
Bocsi csajok Borrditól akarom megkerdezni, hogy Te mikortól nem tudtál enni már...vagyis eszem egy almát és már nem bírok enni? Tudom, higy majd leereszkedik a baba de gondolom te azt már nem tapasztaltad meg...
Az a lényeg, hogy előbb utóbb legyen ott valaki vagy valakik :-))
Látom volt szó az uh- ról, a 12. hétig átlagban én is max 10 naponta ( na ezt jól összehoztam matekilag) voltam uh- on, engem megnyugtatott ez volt a lényeg. Babának nem árt plusz ugye volt egyszer egy vérzésem ami kiderült, hogy nem onnan jött:-))) most már vicces de akkor nem az volt...
Na végülis mindegy náluk igy van:-)))
Benéztem, nem írta, hogy jövő héten...bocsi, nem akartam senkit félre vezetni.
Úgy emlékszem azt írta, hogy jövő pénteken lesz uh.
Carolina azt írta most csak teszt volt.....:-)
További ajánlott fórumok: