Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Az Ir miatt, ugy-e kapsz rendes mennyiségű progi pótlást? Mert az IR tönkre vágja a sárgatestet, ami ilyenkor termeli a progit.
Gratula a 2 csíkos teszthez..
Kicsit lelépek, majd még jövök.
emlékszel hoyg emnnyi volt az inzulinod?
Azt nem mondta az endokrinológus, hogy mennyire durva, de mikor mondtam neki, hogy januárban lesz a lombik, nem mondta, hogy várjak vele, vagy ilyesmi. Szedek rá gyógyszert és tartom a diétát.
értelek.Most nem lesz gond,nyugi!neked akkor az IR-en kívül nem is volt semmi más gond?Nagyon durva IR-ed van?szedsz rá azóta valamit?
Második volt és a férjem rossz eredménye miatt kellett. Viszont az első babánk a 9. héten elhalt, így elmenetem IR vizsgálatra és kiderült, hogy az okozhatta a gondot.
Örülök, hogy jobban vagy/vagytok! 2 hetente uh? Ez jó, legalább sokszor láthatod őket és követheted, hogyan nőnek. :)
Madárka:nektek mi miatt is kellett a lombiik?ez hanyadik volt?
Jajj, köszönöm mindenkinek! Kialudtam a reggeli izgalmakat...most ébredtem. :)
draga Gica,holnap 31-e. sokat gondolok Rad,folegamiket ma olvastam... de ugye azert jol vagy lelkileg?
Akkor nem gratulálok én sem,de nagyon nagyon örülök!!!és azt sem monodm hogy vigyázz magatokra,mert úgyis vigyázol,ez biztos!:-)))))))
Csatlakozom levendulahoz!
Madarka draga,en sem gratulalok. ;) varjuk a holnapi vv eredmenyt is :)
Coraline,Teged is nagyon varunk :))
Köszönjük jól vagyunk :))
Mar nincs a reggeli gyomorfajas sem csak fejfájás se remelem lassan ez is elmúlik :))
A heten kétszer látom manokaimat de azt hiszem 20 hetes koromig 2 hetente lessz ultrahang, hogy nézzék a parvovirusra miatt rendben vannak a kicsikeim.
Nem gratulálok akkor en sem....:-))))
Nagyon örülök neked:-)
Caroline nagyon nagyon izgulnak érted gyere ha meg van a jó hír:-)))
Csodás hírek! :D Hiába esik, ez mosolyt csalt az arcomra! :D
Madráka azért én gratulálok és nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen.
Jaj istenem. Ez borzaszto. Szegenyek....
Na örülök, hogy nem csak nálunk olyan elveszett, hát ő ilyen. Tegnap este többször kellett neki elmagyarázni, hogy a körzetitől milyen vérvételt kérjen és azt hány papírrra írják ki neki, mert nem mindegy. Nekem a múltkor azért nem csinálták meg a vércsp+ellena szűrést mert egy lapon volt a teljes vérképpel és vizelettel. Így azt újból ki kellett írni egy külön lapra és újból menni kellett.
Ez-az Edwards szindróma nagyaon dúrva. Egy kedves kolléganőm babát várt, és az AFP-je rosszabb lett, mint az első babánál. Voltak mindenhol és azt momndták neki, hogy nyugi muinden oké. Valamikor a vége felé azért biztonság kedvéért elmentek még egy híres uh-hoz, nem tudom ki volt, aki nagy képernyőn kivetítve mondta meg nekik, hogy valami nagy gond van a babával és azonnal be kell feküdnie és megindítják a szülést. Sajnos a kislány Edwars szindrómás volt, és csak pár órát élt..
Sziasztok!
Hogy vagytok ebben az esős időben? Gica drukkolok hogy a kérdésedre megkapd a választ
Most, hogy mondod lehrt, hogy így van. Csak en mar jozan paraszti esszel ugy gondoltam, hogy ha mar kitesznek a veteles kockazatanak es leveszik a magzatvize akkor mar szurjek amire csak lehet....de mondjuk ez nem lehet keves penz. Na holnap okosabb leszek.
Ne aggódj pontot teszel rá,mindent megkérdezel,de azt meg már úgyis tudjunk,hogy Hanga baba egészséges kis csajszika!végülis lehet hogy úgy van akinél nem indokolja semmi annál Down-ra szűrnek,és akinél meg van valami elváltozás nála másra is nem lehet ez?
Jajjjj szegeny. Mar nem tudom mit gondoljak de tenyleg nem. En holnap erre kerek perec rakerdezek mert most mar megzavarodok, ha erre nem teszek pontot.
Jezusom, milyen no az ilyen.... Hogy ejthet valaki ilyet ki a szajan....
Huuuu en bitangul felek attol milyen anyos leszek. Nem vagyok rossz ember szerintem. Ha jo fiu lesz a lanyommal akkor nagyon jol jar majd velem mint anyossal ha rossz lesz akkor a njo isten mentse meg tolem. Nekem amugy nagyon jo az anyosom. Komolyan mondom. Pedagogus reszere kicsit szigoru es azert meg neha mindig elfelejti, hogy a fia mar nagyfiu de elnezem neki mert egyetlen gyerek.
A lanyom, ha tehette volna anno bekoltozott volna a bolcsibe. Unta mar a fejemet szerintem azert varta annyira a bolcsit.
Van egy baratnom. Ot mar most nagyon sajnalom. Annyira szoros a fiaval a kapcsolata, hogy az szerintem mar nem normalis. Na o tuti nem lesz egy alom anyos.
En megint elkezdtem szedulni de ugy kemenyen. Viszont azt almodtam, hogy megszultem. Hanga arcara is emlekszem es arra, hogy a szopiztatas milyen nagy boldogsagot okozott.
Gica elmennék veled oda! nagyon felpörögtem ezeket hallva,mert: van a júniusi babázok között egy lány 18hetes uh-n találtak a baba fejében egy daganatot,aztán a doki egyik szavával ajánlotta az Amniót,másikkal nem,mivel állítólag ilyen ciszták előfordulnak,és fel fog szívódni... amikor a lány kérdezte akkor menjenek-e amnióra hát igen ajánlott...volt kombi teszten afp-n minden okés volt de ha nem is deríti ki az Amnio,hogy mi a fejében az a dolog?azt reméltük kideríti az amnio mi is ez és ha nem múlik el szívódik fel,akkor szülés után egyből tudják a picit kezelni.Nem akarok senkit fárasztani de kiakadtam komolyan!
További ajánlott fórumok: