Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ejj csajszi de nagyon-nagyon örülök neked!:-))))))))
Együtt érzek veled!Juuj,de ikrek lesznek!:)
örülni szabad naná, de egy óriási gigapara-csaj vagyok a gratulációhoz :))))
5 naposan kaptam vissza kettőt.
Ejj de szép ikres hírek:-) örülök az örömötöknek nagyon!
Wao,nagyon szép eredmény!:)))
Hány naposan kaptad vissza a piciket?
Akkor csak örülök , nem gratulálok :))) ( azt szabad ? )
eruska, drukkolok holnap reggelre (is) :)))
jennko, sajnálom!
túl vagyok a vv-n, et+12 napon a hcg 850 :) progi szint kicsit alacsony, úgyhogy kicsi para azért van. Meg kicsit fájdogál az egyik petefészkem ma, ez normális?
(nekem se gratuláljatok, majd ha megszületik, attól én is tartok még) :)
Naná!!! :D :D És mikor tudtok legközelebb kezdeni???
Igen, délután megyünk patikába, és veszek.
Neten ezt a qupidot láttam, de kérdeztem mi a vélemény róla, de nem ismerte senki sajnos.
Na hát én majd kipróbálom!
Igen en is kaptam, de meg nem tudom az eredmenyt, ma vagyok az ET+11 napon es meg nem tesztelem.
úgy-úgy :) veszel 10-es tesztet, vagy mi lesz?
Jaj, így már emlékszem!
De majd most sikerülni fog!
:))) Eruska :) Hajrááá :)
de most minden maskepp lesz! :)
Jaaaj tényleg... Ez akkor is brutális sztori volt... :(
nem haragszom, dehogy. igen, az elozo lombik sikertelen lett, emlekszel en voltam aki allergias lett az utrora, mire a doki leallitott rola, es nem adott helyette mast, ra par napra megjott. de pozitiv vagyok, elottem a jo pelda! :)
Te aztán merész vagy!Drukk h erősödjön a csík!:)))
gyogyszertarakban lehet 10-eset kapni, nem nezed meg?
Van véleményetek a qupido tesztről?
Akarok venni egy olyat is, az szerintem reggel már jobban ki fogja mutatni.
Hogyhogy nem tudt,ad beadni? Ezt nem értem....hiszen ez pont arra való, higy beindítsa a hcg termelést és elősegítse a megtapadást.
Az a helyzet, hogy elég magas lett az osztrogenem így az utolsót mar be sem tudtam adni - annyira görcsöltem. Fel sem tudtam egyenesedni. :(
Most nem tudom milyen taktika lesz amit a doki választ - csak eredményes legyen!
Nagyon köszi mindenkinek! :))
drága Eruska, jaaaaaaaaaaaj, annyira izgulok, nagyon várjuk a többi tesztet...:))) jajjajjj :))
De szuper jó! Drukkolok továbbra is!
Én kaptam beültikor egy felet, majd utána is egy pár nappal egy felet. Nekem most így sikerült :-) az én dokim szerint egy hét mire kiürül, viszont mivel neked valóban sűrűn kell badni sztem is csak a vv lez a biztos. Addig felesleges magadat kétségekbe kergetni...
További ajánlott fórumok: