Lombik életre-halálra (beszélgetés)
te hova jársz? csak mert nálunk is a HBA 10% és még nem beszéltek erről a lehetőségről. Lehet kérni kell?
Hidd el rájöttem én is így kellett volnade a szokás hatalma......
Jó reggelt mindenkinek!
Elárulom a nagy bevásárlás titkát,én is egyedül mentem a múltkor és jó sok mindent vettem.Azt csináltam,hogy a pénztárnál mindent visszapakoltam a kocsiba egyenként,és csak a kocsi csomagtartójába pakoltam bele a dolgokat a szatyorba,és így nem emeltem :)) itthon meg már volt ki kivegye.
Jennko még ne add fel míg nincs vérzés.....
De, ugyanott csináljak és azért mert a HBA teszt eredménye kevesebb, mint 25%.... Elvileg legalább 80% kellene a normál teherbeeseshez. Mármint a normál Lombikhoz (IVF).
Pedig egy picit kezdtem reménykedni mert a fény felé fordítva mintha valami látszódott volna, de biztos csak átlátszik a vonal. Utána mentem el a wc-re és akkor vesztettem el azt a pici reményt is. Pedig úgy voltam vele ha nem jön meg akkor holnap csinálok még egy tesztet mert akkor már kimutatta volna azt a csíkot ha valós.
Nemáár :(((,fene egye meg,hess piri!
Sajnálom :(
De neked nagyon drukkolok!
Sajnos elveszni látszik számomra a remény mert kezdek vérezni. :(((
Ja és több tesztet nem vagyok hajlandó csinálni
Jó reggelt!
Nincs még veszve!Figyu,fogjuk egymás kezét jó?Én is hétfőn megyek megint vérvételre!
Különben én ET+11. nap teszteltem negtívat.A vérvételen pozitív lett az eredmény ET+12.Hétfőn ismételünk h lássuk van e javulás v ennyi volt.
Bennem is a lányok tartották a lelket!
Tünetem egyébként nekem sincs.
Fel a fejjel,van remény!!!
Sajnalom, de meg tenyleg nincs veszve minden. Hatha hetfon... :) meg szurkolok!
Koszi, de en csak erdeklodom, nekunk erre nincs szuksegunk, mas a jelen statusz. :))))
Ja persze, ezt en is igy gondoltam, csak az a kerdes, h maha az eljaras is kb ugyanaz, mint a hba teszt, csak az igy kivalasztott spermaval lesz utana icsi. :)
Jó reggel Mindenkinek! Elvoltam egy kicsit veszve mert próbáltam magam lefoglalni. Sajnos el kell rontanom ezt a babásodási folyamatot. Ma reggel ET+10.napon negatívat teszteltem. Sikerült hétfőre időpontot kérnem egy magánlaborba vérvételre. Azért még egy kicsit bizakodom mert vérzés még nincs, bár tünet sincs. Nagyon elvagyok keseredve. Úgy érzem most tényleg mindent megtettem és mégsem jártam sikerrel. :(((
Csak akkor csinálnak PICSI-t, ha rossz a HBA teszt ereménye.
sziasztok
kitartást és sok erőt kivánok neketek
Koszi! Akkor ez tulkeppen egy olyan icsi, amit kiegeszitenek egy olyan vizsgalattal a spermakivalasztas elott, mint a teszt, amiben kiszurik a gondot -HBA teszt. Igaz? Skkor, ahol s hba-t csinalnak, ott akar picsit is lehetne? Vagy ez nem ilyen egyszeru...
na egy nagyjából használhatót felraktam.
nem találom a fotógépet amit telőval csináltam meg nagyon vacak lett, a hajam már a múlté azóta.
Kis drága! Hogy jutottatok el oda, hogy egyedül aludjon el?
Igen, nagyon élvezem ezt a korszakot. :) minden nap meglep valamivel.
Ma is mondtam neki fürdés elott hogy szóljon az apjának, hogy hozza be a kiskancsót. Mire ő: apaapapapapaaaaa! Hozd be a kiskancsooooooot! ;) totál tisztán mondta, de az apja nem értette mert túlkombinálta. :))))
Imádom minden percét - kellemetlen is sokszor hogy mindenki azt kérdezi mikor megyek vissza robotolni. Élvezem a fiammal minden percet, okos és persze szép :) miert rohanjak vissza? Tudom, az anyagiak... De mivel tervezzük a következőt, így ...... Értelemszerűen itthon maradok. De a tervekről senki nem tud, így mindenki kérdezget.
Egyem is meg, de aranyos :) Kis cukorfalat.
További ajánlott fórumok: