Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Sajnálom :( télre pihensz és tavasszal a következő sikerülni fog!
Köszönöm a választ! :) Közben megkérdeztem, s már stimuláció alatt sem ajánlott. Felhevül ugye a test, s alapból a hormonok miatt már túl van terhelve a szervezetem, s nem tenne jót a 90 fok még pluszban. De úszni szabad, ha nem vagyok hajlamos fertőzésekre :)
Nagyon drukkolok mindenkinek! Mi lassan indulunk, decemberre fog esni a leszívás, de PGS-re küldjük az embriókat. Beültetés február, március környékén lesz csak. Távolinak tűnik ez az időszak még... én most még azon izgulok, hogy hány petesejt lesz vajon? Mennyi termékenyül meg? Hányan jutnak el 5 napig ? :)
Még egyszer sok sikert Mindenkinek ! <3
12.nap negatív:(
Pedig annyira bíztam most benne .gorcsolok nagyon ,biztos meg fog jönni:(
Nálad mi a helyzet? Csináltál tesztet?
Én is szurkolok neked ,hogy minden rendben legyen . Csak ne idegeskedj.
Köszönöm :) nem lwsz egyszerű a munkára koncentrálni 😅
Huh...akkor kitartást szerdáig, szurkolok hogy legyen amit vissza kaphatsz🙂
Holnap az tudjuk meg, hogy hányból tudnak mintat venni. 😊 azt h a legugyesebbek kozul hany nem orokli az csak szerdan derul ki
Holnap szólnak hogy mi újság?
Na hát reméljük nem is fog kelleni fagyi baba mert ők erősek lesznek. :)
És lett fagyasztásra os? 😊
Szia. Nekem a 9 ből 4 termékenyült meg abból kaptam vissza kettőt kètnaposan.
Sziasztok, egyelőre 3 termékenyült meg, jó hogy legalább ennyi van, de azért kicsit aggasztó is, mert félek nem lesz mit elküldeni se.
Szia! Ha tudod kérdezd meg a dokit,vagy a "beteg tájékoztatón" nem ír hasonlót?
Én sajnos nem tudok segíteni, annyit tudok hozzáfűzni hogy nekem nyáron volt long protokolom az elsö pár nap pont nyaralásra esett de napoztam és medencében (nem melegvizes) is voltam. Viszont a stimu vége felé már elhagytam a szoláriumot is, biztos ami biztos alapon 🙂
Szerintem inkább a leszívás-beültetésnél van "tiltó lista".
Jó az a 7 darab, biztos lesz benne megfelelő 😉
Hétfőn szólnak hogy hogy alakultak?
Kis poci fájdalom ilyenkor belefér.
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy belefofátlankodok a beszélgetésetekbe. Szeretném megkérdezni,hátha tudjátok, hogy stimuláció alatt mi az, ami tilos. Szaunázás , illetve infraszaumázás tiltó listás , ugye? Köszönöm előre is a válaszokat!
No lányok, nekem ma 7 petét szívtak le végül. Most értünk haza (majd 3 óra vonatozás után). Eléggé sajog a pocim, szerintem fel vagyok fúvódva és az feszíti a zaklatott részeket.
Köszönöm.mèg 4 nap van nemvàrtig. De reggel tesztelek egyet . Nem bírom kívárni.
Én is drukkolok mindkettőtöknek hogy sikerüljön és megmaradjon ☺️🤞
Juli4 írj ha van eredmény, gondolom kell majd menned vérvételre.
Kitti686 te pedig hogy hogy alakult a beültetés :)
Én is drukkolok neked hogy sok petesejt legyen.
Drukkolunk :) nekem holnap lesz leszívás, félek nehogy kiszökjenek korábban 😂
Azt mondta az orvos szép erősek. Bízom benne hogy most velem maradnak.
Biztos megvan az oka hogy ilyen hamar vissza kaptad őket.Én úgy tudtam hogy 3-5 naposan adják vissza.Vagyis nekem így volt,és az 5 napra azt mondták hogy az biztosabb mert addig csak az "erősek" maradnak meg és a gyengék nem érik meg...bár való igaz hogy nekem is felezödött az 5.napra
Szia. Jánosba járok leszivasom volt . Szerdán leszivas pénteken beültetés.
Tavaly 5 naposakat kaptam vissza de a éreztem hogy nem maradnak meg mert nagyon görcsoltem . Most bízom benne nagyon . János kórházba járok
Sziasztok.
Két naposakat kaptam vissza. Ma vagyok a 9.napon.
Szia!
Én BMC-s vagyok.
Te hova jársz?Hogy hogy csak 2 naposat kaptál vissza? Volt most leszívásod vagy fagyasztott volt?
Biztosan lesznek köztük erősek ☺️
Kitartást holnapra 🤞🙂
És akkor még várod az eredmény? :) én a Dunamenti REKnél vagyok. Hh második naposat kaptál?
További ajánlott fórumok: