Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Jaj nagyon kímélve vagyok porszívozni,mosni,teregetni elkezdtem,vasalni ...uram sokszor kiveszi a kezemből a dolgokat ...nagyon vigyázz ram pedig most sok gondja van a céggel is beindul aszezon ilyenkor örültek háza van októberig:-))))
Lídia is segit felvesz ,cipel helyettem anya neked nem szabad:-)))
Kaját több nap rendelünk leveseket főzök......szóval pihi van:-)))
Neoma
Komolyabb kivizsgálásotok is volt már,hogy ennyiszer voltatok? Vagy mindig csak mentek a következőre és reménykedés van?
Mindig ugyanannál a doinál voltatok??
Csak azért kérdezem,mert a méhenkívüli az ok,bárkivel megtörténik...
De a sok vetélés az azért nem szkványos.Ott már Pl győrben kis zokták vizsgálni,hogy miért is van,addig bele sem kezdenek újabb programba.
(genetikai,vagy másfajta gond,,Ir,PM működési zavar..stb..)
Remélem most nem jön meg!!!!!!
Én amióta szedtem a progit nem is mértem a hőmet.
Nekem addig nem jött meg, amig szedtem , utána is csak tegnap. Szerdán voltam vérvételen , abbahagytam és a tegnap jött meg.
jó reggelt drágáim !!
Piri nem szarozott,úgy belehúzott, mint a vihar.
Drukk nektek csajok , kitartás :)))
Szia:)
küldtem!!!!!
Jó Reggelt Mindenkinek!!
Invi!
már vasárnap van..)) holnap vásárolj Drága..))
Én megyek kozmetikushoz..))
Jó lenne átaludni a következő napokat..))
Jó reggelt Mindenkinek!
Szivárványocska sztem korai volt a teszt! Invino kitartást neked! Mindjárt itt a vérvétel!
Gréti megy a drukk Neked is! :)
Értem. Mehettek majd akkor is de nem lesz egyszerű :) tudod... Esti fürcsi meg fektetés -2 emberes munka lesz. De megéri minden pillanata.
Vigyázz magadra-magatokra, puszillak!
Pihenek amennyit lehet es élvezem, hogy süt egy kicsit a nap :)
Meg gyorsan el akarunk menni nyaralni valahova mielőtt manoek kibujnak mert utána egy darabig szerintem nem nagyon indulunk el messzire :)
Jól vagyunk köszi :)
Tegnap mar hajnal 4-tol ficankolt az egyik manocikam es egész nap kaptam az ívet tőle, a másik viszont nagyon nyugis :)
Lassacskán befejezem a munkát mert sokszor sehogy sem jo es az orvosom azt mondta inkább táppénz legyen.
Érdekes... Nekem is kedden kell mennem de akkor mar ET+15 leszek.... De nekem mas is volt ami miatt nem lehet tesztelgetni es nem lehet korábban sem mennem vv-re.
No, majd kiderül.
Mar nincs messze az a kedd...