Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
:) en baromira sokat ülök autóban :) :) :) nem ezen múlik.
A repülő is a nyomás különbség miatt lehet gond... Az az autónál nincs ugyebár.
Meg korai drága!
Nekem ET+14 es azon kívül, hogy eddig Piri nem mutatkozik, semmit nem tudok!
En is így vagyok ezzel (sajnos).
En is remelem, hogy visszajön. Holnap vv... Jaj.
Alig aludtam valamit - sajna picuri is sokat sírt lehet vinnem ke ma dokihoz. Egész éjjel hozzá rohangáltam most meg alig látok ki a fejemből.... Rémes...
Jó reggelt Mindenkinek!
Én 5-óta ébren..nagyon parázok..((((
ET+7..
me beszerzek tesztet..
En azt hiszem tényleg nem ezen múlik. Kit legalább nem agyalnál minden percben. Nem?
Egyébként orvosilag nekem azt mondta a szülész dokim nem adhat utasítást, de az elején es a végén nem ajánlja a repülést. Nekem is repülőre kellett volna ülni anno de nem vállaltam be (munkaügy volt).
Nem tudtok beulti elott menni? Az jót tenne hidd el :) lelazulnál.
Én nem mennék, de elvileg mehetsz. Ördög Nóra álláítólag egy német reptéren csinálta a pozitív tesztjét.
Szerintem nem függ ezektől a beágyazódás, csak a szerencsétől. De ennek ellenére én autóba sem ülök, ha nem muszáj.
Sziasztok csajok !!!
Egy kérdés. Uram kitalálta , hogy elvisz ugye nyaralni, de nem Egyiptom lett , hanem a másik szerelmem Tunézia, persze, ha minden oké. Nos, ha úgy alakul, akkor pont az általam kiszámolt beültetés után lenne a nyaralás. Ti el mernétek menni ? Vagy egyáltalán lehet ilyenkor repülni? Jó lenne, mert nem agyalnék annyit a várakozáskor....de nem tudom
Ne parazz drukkolunk nagyon:-)))
++++++++++
No elköszönök mára :( látom ma nem nagyon volt szerencsém es nem nagyon voltatok beszédesek.
Drukk mindenkinek. En már szétparázom az agyam...
Kinek volt szívhang Figyelője ki használt???
Írjon privit:-)
:) szerencsére es ne is legyen vele gondotok.
Puszi!
Addig simán meggyogyulhat :)
Enyém a fülébe enged cseppenteni - sajnos gyakran kell. Anya masszirozd be :) cuki!