Lombik életre-halálra (beszélgetés)
;) de jo lenne. Legalább egymást borítanánk ki & legalább innánk :) sokat ;)
Es persze a fiúk is.
Puszi drága! Szép álmokat es jo ejt neked!
Lányok! Feketeáfonyalé!!!
Aki szereti, annak ajánlom. :) savanykás es finom! Nyamiiiii
Kitaláltam hogyan oldjuk meg,Férjek egykupacba,meg Mi is..)))jó móka lenne..)
Lépek pancsizni,holnap lesz időm talán vissza olvasni,most 2 oldalt sikerült:-) mindenkinek csodás éjszakát kívánok,gyönyörű álmokkal.
Dettó.
Néha megindul valami folyás löketszerűen de nem sok csak érzem es akkor irány a budi!!! :))))
Ennyire egyértelmű dolgokat nem gondolom,hogy csak a szervezet produkálna baba nélkül!
Szegénykém..lehet sok volt az élmény Neki nem??elfáradt ebben a szép időben..
Örülök drága hogy minden okés! nagyon fogok drukkolni Májustól,és azelött,és mindíg!
:) még nem is tudjuk nem a szervezetem játszik-e velem... Vagy tényleg van oka. Pinduri odabent.
De jó...))))
3 naposokat kaptál akkor vissza Te is???Én pénteken megyek vv-re.Te??
Én múlt csütörtök óta ezt érzem ...hol jobban, hol csak tompán...de folyamatosan
Igen. Nagyon gaz volt a ma este, nagyon elfáradt :( teljesen kimerült es sokat sírt (még fektetés elott). De végül is megnyugodott es elaludt. Már alszik. :)
Egésznap ezt érzem Én is..ma mikor hazaértünk rohantam a wc-re lecsekkolni mi van??
kezdek megbolondulni..))
Nyúlnak a szalagok,és nő a méhed! nyugi 7-8.héttől már nem lesz ilyen dúrva! :-)
Igen az ilyen erősebb szúrós érzés!
Nálam mar nem tudom mi van. Csak "érzek valamit" odalent. Ennyi. Mintha "meg akarna jönni": tudom sablonos.
jaja..))
Fiacskád alszik már???
Sokszor nem nyilvánvaló,hogy kettő is elindul! nekem pl a 6.hét körülig élt a 2.baba aztán már csak a helye látszott,ha nem kérdeztem volna rá,szerintem nem közölték volna! ugyanis a Kaális uh-n nem említették,majd rá 2 hétre már mondta a dokim,hogy van egy 10x5mm-es felritkulás az élő baba mellett ő mondta hogy a tesó volt az!
:) vagy vesznek majd több üdítőt ;)
Nekem mar lassan nincs olyan alkoholmentes, amit meg ne innék.
Sok csirkehús, tea, paradicsomlé, túró rudi, pattogatott kukorica és jöjjön aminek kell :D
Amúgy a 3 naposnál az 5.napon kezdik befúrni Magukat..szóval Nálam fúrás van..))
Kálium amúgy is fontos terhesen is! jót tesz az idegrendszernek a vérnyominak...
kitapossátok Nekem az utat a hét elején..))))
Fúrják is ez így van!Én is éreztem! szuper:-)
Persze megittam,még nem is volt elég,ittam mást is..))majd nem hívnak legközeleb..))))
Remelem így lesz... :)
Így legyen.
En mar nem tudom mit produkálok es miert. Próbálok nem figyelni minden apró fajasra meg szosszenetre, de azért paragép vagyok rendesen.
Itt szúr, ott nyilal, stb.
További ajánlott fórumok: