Lombik életre-halálra (beszélgetés)
értem akkor nem a 12.héten voltatok? akkor mérnek tarkó redőt,meg orrcsontot...
:-) nem is rólad szólt az a sztori! veled még nem izgultunk 9 hónapot végig,na de majd most!
De adtak papírt, de azon csak az méretek voltak, hopgy ezek egyenként hány hetesnek felelnek meg, meg hogy hol a lepény.
Nekem 24 hetesen volt anno beállva a derekam... Egy hétig meg a wc-re menés is szánalmas volt.... Meg kín. Aztan lecsengett.
Nem tudom Manócskám mert nem voltam ott,de nagyon szerettem volna így ezt szerintem én már nem tudom meg! de majd kis időm lesz elolvasom a honlapjukat,bár úgy emlékszem,hogy arról rendes leletet is adnak ott. nem így van?
Türelem. Meg csak nem is teszteltem egyszer sem..... Kibirtam! :)
Menni fog neked is, drukkkkk
mert ha ülök akkor nem tudok lehajolni a jobb lábam meg nem tudom 2miliméternél magasabbra emelni:-) zoknit is apa adja rám:-) remélem 1-2 nap és jobb lesz mert ez a kényszer rokkantság nagyon car érzés!
Na örülj neki ha nincs tünet! nekem sem volt! nekem nem kellett kora terhesen pisilni mászkálni,pedig ittam sokat! éjjel sem mentem ki max a kutyákat engedtem ki a dolgukra.1-2 kisebb émelygésem volt de az is addig míg ketten voltak a 6.hét után!erre nem lehet adni! hajolgatás,kertészkedés szép dolog de halasszad kicsit későbbre!Drukkjaim mennek!
Jajjj de jóóó!! már lerágtam az összes körmöm..))))))Gratula!!!!
szép magas HCg..ezzel kiegyeznék pénteken Én is..bár Én akkor csak a ET+11-en leszek..
Miért nem ülsz le mondjuk az ágyra bugyifelvételnél?
Már én is ilyen érdekesen öltözöm. A zokni-cipő felvétel vicces. Kérdeztem is a barátnőimet, így a vége felé hogy vágták a lábukon a körmöt? Na, meg a szőrtelenítés kistükörrel... Én kínlódok annyit az ilyen dolgokkal.
Én kértem olyan második időpontot is, de ott csak méricskélték, hogy mi mekkora. Az nem genetika, nem?
De te mar láttad a nem lombikos picim is :) akkor ezt most nem veszem magamra... Jo? Nagyon köszi a drukkokat es a sok biztatást - köszi!
Édes uracskád lehet ezen fog pörögni az XP-je míg haza nem ér! szép erős HCG stabil terhesség!csudijó!
Így van, egy baba is elég. Hcg alapján ez a baba úgy kapaszkodik bakker, hogy ki se lehetne onnan robbantani :)))
ET+15 egy 3 napos embriótranszfer utan...
Hát van olyan opció,hogy genetikai vizsgálattal egybe akkor 2 időpontot kell jelölni egymás mellett! aztán nem erősködöm ezen,mert több oldalt is néztem.Az jó ha nem tudod az ülő ideget az olyan,hogy a derekadtól indul,le a comb oldalán egészen a térdig fáj szúr,nem lehet ülni,állni feküdni! a jobb lábam konkrétan nem tudom megemelni nem tudok vezetni,de a bugyimat is csak érdekesen tudom felvenni! leteszem egy törölközőre,beledugom a lábfejem,lehajolok,és felrángatom.na ezt a pocak nem nagyon cereti,de most ez van. tegnap már jobb volt nem egyfolytában fáj.
Gratulálok!
Remélem indítod a pozitív szériát!
Lányok ezek szerint akinek egy termekenyult meg is összejöhet.
Páromnak elmondtam - nem akartam szivatni... Alig hitte el. Most aggódik minden rendben legyen.
Szerintem mèg dolgozza a winchestere a történteket :)
Aztamindenit! Ez ET+14ik napon? Hány embriót kaptál vissza?
Ja, tényleg, elfelejtettem. :)
Addig elolval valami jó vastag könyvet. Legfeljebb!
Nem, azt meg a múlt heten néztek nekem es 60 feletti volt. Jo magas.
Párodat értesíted, vagy kínlasztod, míg hazaér? :)
Értem. Nekem 2 éve még azt mondták, de úgy tűnik, ez is változik.
Én túl jól vagyok. Anya mindent megcsinál helyettem, én meg semmit nem érzek. Kéne egy csomót kertészkedni (gazolás, virág ültetés, kertásás, palántázás). Szép az idő imádom csinálni, és alig állom meg. Nem igazán van semmi tünetem. A hasam szinte sosem érzem, pisilni sem kell állandóan, nincs hányinger...
Nem tudom mi lesz ebből, de amíg süt a nap, addig van más, amivel foglalkozzak.
Ketchupot és majonézt kihagyom, mert cukrosak. Bármi mehet rá. Tejföllel kentem le, rá szalámi, szalonna, 3 fajta sajt, olívabogyó, kukorica...
Bocsi no, nem gondoltam ennyien leszünk itt :)
Általában mire idejutok mindenki elköszön... Nagyon arik vagytok. Tényleg köszi mindent!
Még jó, hogy nem álltál neki az Öreg halász és a tengernek.
Na ugye, hogy ugyi?
yupiiiiiii:-)) nagyon szuper veled örülök!
Te ne ugrálj me kapsz :))))
További ajánlott fórumok: