Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Kkala mi a kérdés?
Espumisant szedheted sz 2 gyöngy
Lehet :) szedd nyugodtan.
Nekem a doki a Venter nevű gyomorvédöt ajánlotta de az a gyogyik szedése miatt kellett.
Pillangó profi ezekben, mit mennyiért hogyan s miként :)
20 dkg???? Annyit nekem nem is mutat ki a mérleg! Nekem eleve vízesedes volt a hasamon a stimu elejétől. Előtte fogyttam 4-5 kilót ami ugyan nem jött vissza mert a nadrágom combnal bő, derékban szűk :)
De az elsovel en sem hiztam szinte semmit az elején :) most meg csak a hasam van... Nem vagyok annyira gaz, 28-ás gatyot hordok / ameddig tudok. :) nem zavar annyira de nagyon oda akarok figyelni magamra. Igyekszem minél jobb tapanyogat bevinni... Úgy mint paprikás chips ;) ;D
:))) hat, ha valakinek belefer, csaj szivbol ajanlani tudom. :)
Ikrejre meg meg jobban megerte, ha gyerekenkent matekolok, akkor mar elenyeszo fajlagosan a kulonbseg, mint rendes korhazban ket szules halapenzekkel. ;))) persze ezt nem igy nezi az ember, de azert utanaszamol.
Chipset én is ennék és tésztát is, de az még lehet is... :)
Ja, én eddig 20 dkg-t híztam csak a 11 hét alatt.
Érdekes ez az emelyges... Majd el fog múlni :) ne aggodj :) en a különböző piruláktól öklendzem... :( eddig a Medrol most meg a magnerot akar mindig visszajönni...
Tegnap egész nap ettem volna ma meg mèg alig ettem. Fene sem erti.
édas szenvedés:-)
köszi:-)május 7, de lehet addig nézek valamit:-)
Én is kívános vagyok és persze csak olyat ennék, amit nem szabad az IR miatt.
Állandóan kolát innék, ami meg a baba miatt nem jó, még ha lightot innék is.
Elég sokat bűnöztem mostanában, de nem bírom ki, ha egyszerűen az esik jól.
Az en dokim tegnap vagy 5x gratulált :) pedig meg várjuk a következő hetek fontos történéseit.
Aggódom de remelem minden rendben lesz.
Szia!
Igen, visszakerestem! Hurrá, nagyon örülök a jó hírnek! Mikor lesz UH?
Megvagyok, csak 2 napja esténként megint borzalmas emelygés tör rám. 2 napig nem volt semmi, azt hittem elmúlik, erre most bepótolja. Tegnap este hánytam is...
Egyébként jól vagyok!
Szia kismami :)
Megvagyunk, semmi különös. Picuri gyógyulgat de meg nem az igazi szegény. Utalja a gyógyszert.. De kell nehogy rámenjen a veséjére.
Még az első babára várunk, volt 3 inszemunk és 2 lombik, az a 3.beültetés. Egy 3-napos 6-sejteskét próbálok most növesztgetni :-)
A 2.beültim majdnem sikerült, + volt, de valami történt velük.
Gilia, neked is nagy gratula, ez igen!! :-)