Lombik életre-halálra (beszélgetés)
és ez milyen vizsgálattal derül ki?
volt ugye?hány nap külömbség lesz a vv között?mikor lesz eredmény?
Nem , nem sövény, de mégis egy kicsi behúzódás a közepén a fundusban. Most várok mit mond a meddős doki.
ahaaa!! és ha vki spontán terhes?
Én is hozzá járok!!!Ellenanyag termelés,meg öli a kis katónákat,védekezik a szervezetem,nehogy terhes legyek!!!nekem anno,így magyarázta a doki!
Nem értem Én sem.(
ennyire más intézmény-intézmény között??
holnap mégis itt elmegyek megint vv-re, már bejelentkeztem
ha csökken, abbahagyok mindent,talán kicsit meg is nyugszom, de ha emelkedik, akkor keddig idegbaj hogy most mi van
ismervén magam, na meg a formám, tuti emelkedni fog
én meg ezt nem értem.miért nincs vv hcg és progi?
Én bp,kaáli!nekem tesztelnem kell 29-én,és hívnom őket,hogy mi az eredmény!!
így igaz!csak le kell adni:)mert,ha csak van,utólag sokat nem ér.
Ez bunkóság, hogy egy válaszra sem méltattak! Tőlünk direkt kérte a doki, hogy mindenképpen küldjünk E-mail, mikor megszületett a baba.
akkor reméljük ez a seprés beválik most:-)
nekem 18-án volt az ET.
Nem barnáztam, de a mensis érzés megvan és hol itt szúr hol ott fáj. De a beágyazódáskor megsérülhet egy picit a nyálkahártya, és okozhat pecsételést. Talán nekem még sosem ágyazódott be, ezért nem volt, nem tudom. Ez sem mindenkinek egyforma. Kihez jársz? Én Sajgóhoz! Az mit jelent, hogy ellenanyagot termelsz?
Én kaptam,kértem egy olyan igazolást,hogy elkezdtük a lombikozást!az az 6 hónapig védett vagyok,nem rúghatnak ki!Ezt szerintem minden intézményben lehet kérni
Én a BMC-be..
Nekem pénteken kell mennem vv-re(26-án)akkor leszek ET+11
Te hova?
Én nem értem miért máshgyan hívják vissza az Embereket az intézetkebe??
van aki innen a 14-15.napon ment..
én mikor spontán terhes lettem napig barnáztam, de csak napi - csepp volt.aztán, mint akit elvágtak.most uh-ra várok.7.-én lesz.ma hetes vagyok elvileg:-)
szedek barátcserjét, méhpempőt, a progi kúp, ovitrelle, e-vitamin , dhea-t
meg ugye volt a nyálkahártya seprés az előző ciklusban
és mit adtak/mit csináltak eddig, hogy segítsék a beágyazódást?
Akkor te is 29.én teszetelsz??Hova jársz?
hát biztos,főleg lelkileg nem mindegy,amikor a remény mindig szerte foszlik.nagyon drukkolok neked!kitartás!
Két napja tart ez a barnázás,de hát a kúp,meg a barnázás,valami gyönyörű látvány:(Meg kérdezhetem,hogy te hol tartassz?
15-én volt a beültid?? Nekem is..))
6 hónap,abban az esetben,ha igazolással rendelkezel arról a tényről,hogy elkezdted a repr.eljárást,ide érte az inszem stb.(nem csak lombik)és!!!!bejelented a munkáltatódnak..ez akkor is érvényben van,ha nem sikerül a beavatkozás!
pl.van igazolás,nem jelented be,ő rájön elküld stb.akkor nem vagy védett..
pl.van igazolás,beadod a munkáltatódnak,akkor 6 hónap így járt..
megtalálod a hozzászólásaimban..de szívesen kifejtem bővebben
Köszi szépen,hát én is ebben reménykedem!!!Te is barnáztál???Te hol tartassz????????
még van 5x2 babó fagyasztva értük még elmegyek, aztán szerintem befejezem...már eléggé megviselt így is
szia ha elmúlt a barnázás okozhatta a crione és a beágyazódás is.megy a drukk.a mensi érzés normális.nekem még most is van, pedig tuti nem vagyok egyedül:-)
ha máshogy nem megy stimu elején jelentsd be,fél évig védett vagy.a gyes/gyed et úgyis alapján számolják
nagyon sajnálom.de talán mindenkinek a kitartás meghozza a várva várt eredményt!
További ajánlott fórumok: