Lombik életre-halálra (beszélgetés)
most akkor végül van védettség vagy nincs? mert az elmúlt 1-2 napban is olvastam ezt is, azt is...
korombeli...utálja a gyerekeket...neki nincs és nem is akar
ááááá dehogy 3. lombik mindegyik hyperstimu
12. Et ebből 2 8.héten elhalt, 2 méhenkívüli, 2-3 vetélés... és ahogy látom nem lesz jobb
:(
Lett uj idopont az elmaradt interjura?
hát igen.te milyen idős terhes vagy?első?
szia mónimanó!
A mensis érzés és a szurkálás gyakori tünet, nálam is ez van. a barnázás lehet a beágyazódás jele is, ne aggódj!
Kitartást Gréti! Itt lesz az hamar! :)
Bár tudom nagyon nehéz a várakozás, a legrosszabb az egészben! Drukkolok!
szia..
munkaügy:sokan nem tudják,hogy a lombikosokat a törvény 6 hónapig védettnek tekinti.Szívesen írok róla Neked,mi a menete..ha ez segítség..
valamint olvastam az adatlapodat,szeretnék kérdezni,segítséget kérni,ha megengeded..
Üdv itt!
Nem baj, ha nem érzel semmit, nem azon múlik a dolog. Drukkolok, hogy jó híreket kapj jövő héten!
a 13.-on kell menni. én 5 héttel előtte kértem az időpontot.
arról sem hallottam rosszat.te is most kezdted?ezt a rögös utat.
hát erre nem lehet mit mondani, csak isten az atyám ő ne tudja meg mit jelent küzdeni egy babáért évekig...
Nekem van, amikor egyáltalán nem fáj, máskor meg kicsit érzékeny. Kb a 6. hétig nagyobb lett kicsit, azóta stagnál.
Engem a 8. hét után engedtek el a bp-i Kaáliból, akkor már volt szép erős szívhang és mehettem. Előtte volt még egy UH a 6. héten.
en most a beultetes utan 3 nappal nyakamba vettem a vilagot, es az uram szervezte rendesen hogy mit kell megnezni. es megis osszejott. az elsonel meg vegig fekudtem, es megsem. szoval szerintem embere valogatja.
Sziasztok!Én még új vagyok itt.Tömören le írom a történetemet!!!Budapesti Kaáliba járok,négy sikertelen inszem után,úgy döntött a doki,hogy vágjunk bele a lombikba!Ellenanyagot termel a szervezetem,április 10-én,10 petesjtet szívtak le,11-ére 6 megtermékenyűlt,15-ikére öt maradt meg,kettőt vissza kaptam,három ment a fagyóba!!3*2utrot használok,hétfön olyan mensis érzésem volt,kedden reggelre el kezdtem barnázni!Volt valaki ilyen helyzetbe,lehet tudni esetleg hogy mitől lehet????Mikor meg csinálták a beültit,rá egy két napra szúrkált a hasam,meg olyan mint ha lufik lettek volna a pocakomba,talán ezek az érzések el múltak,néha néha szúrkál a hasam alja,de nem vészes!Előre is köszi a válaszokat:)
jobb keson mint soha :)))))
anno az én főnököm amikor rájött mi a helyzet, minden szívfájdalom nélkül kitett....és sajna sokan jártak már így a lombikosok közt :(
még egy Pécsi :) Én a Kovácshoz járok :)
de paraszt...és mit mondtál???
húú, de kedves,, valahogy szabikkal nem tudnád megoldani? meg amúgy is még félév sincsen, miről beszél? a köcög...
nem a 12. hét? hanem már a 12+X nap?
az anyja picsáját!!!!neki biztos minden sikerült elsőre!nagyszerű ember lehet!
én Pécsre a Várnagy dokihoz.nagyon rendes,és a meddőségi központba a team is.le a kalappal.ember számba vesznek.és ez a lényeg.
Nem, mert úgyis tudnák, hova megyek, annyi szabim sem lenne. Meg itt nem olyan a helyzet, hogy beülti után dolgozzak. :(
Én is megkönnyeztem. Klasszul írták meg magát a cikket is. :)
További ajánlott fórumok: