Lidl "ments meg doboz" (beszélgetés)
Nem teljesen erről van szó.
Hanem amit nekünk ki KELL dobni mert nem veszi meg az átvevő, nekünk nincs időnk ezt piacra vinni, azt máshol szivesen elfogyasztanák.
Roppant kedves gondolataid vannak.
Én is szoktam nevetgélni, minden sértés nélkül a hozzád hasonlókon, hogy fogalmuk sincs, hogy mi az a bit;)
Amikor a gyerekem kicsi volt és lent voltunk vidéki nénikémnél a szomszéd paraszt gyerekek kiröhögték az enyémet, mert nem tudta, hogy mi az a csúzli. A nénikém kiment és rendet tett egy pillanat alatt: ne röhögj rajta, mert te meg azt nem tudod, hogy mi az a számítógép!
Most mondjam, hogy a .ogyi egyik telephelye szinte a kertlábban van? Szotyit vettünk onnan legutóbb zsákszám.
Este filmnézéshez ropogtatják szerintem :D
Nagyon zárójelben, nem akarok megsérteni senkit, de nálunk a 7 mangalica coca ezeket eszi..
Lásd cukkinit 28cm-ig veszik át (nagyobbnak sincs semmi baja, csak elbújt), paradicsomon van egy pici folt, nem rohadás, már dobjuk ki, mert nem kell, paprika dettó.
Amikor dobáljuk el, azon röhögünk, ezért a városiak 10 ujjukat megnyalnák ;)
OFF: decemberben mangalica zsír, szalonna, és tepertő lesz eladó.
Nálunk papír zöldséges rekeszben szokott lenni. Egy ilyen rekesz=1 adag. A rekesz mérete olyan 30x40x10 cm-es. 399 Ft/rekesz.
Kétszer vettem ilyet.
Az elsőben volt 5 db paradicsom, ugyan ennyi paprika, 1 db padlizsán, 2 db banán, 2 narancs 3 db kaliforniai paprika,
A másodikban kb. 8 db alma, 1 csomag fehér répa, 1 db édeskömény, 2 db banán, 2-3 db paprika.
Amikor a másodikat vettem, akkor volt vagy 10 db ilyen rekesz kirakva és mindenben más zöldségek voltak. Én olyat választottam, amit elfogyasztunk. Volt köztük elég fonnyadt is.
Én is vettem már kétszer de nem tudom, hogy mikor rakják ki.
Sokszor azt gondolom, hogy ezt is dugdossák, ahogy mindent...
Napi szinten járok Lidl-be és életemben egyszer láttam, akkor is valaki kezében.
Nálunk csak helye van...
Sziasztok!
Mostanában nem találok ilyen dobozt! Létezik még? Köszi!