Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
szerintem ahhoz, hogy olyan alakalom legyen amikor én nem gyanakszom, ahhoz az édesanyámnak kellene hogy fogja a kezét...
anyunak hiszek, neki meg nem...
egyébként tényleg bűn lusta, de azért ez a nagyjelenet beillett volna bármelyik operába..
Mit szólsz ehhez?
Tudta, hogy alapból gyanakszol rá (okod is van), ezért annyira erőltetetten adta elő ezt a meló dolgot, hogy átlátszónak tűnjön. Ezzel bogarat ültetett a füledbe, majd amikor kiderül, hogy tényleg dolgozott, még te érzed magad hülyén. Ergo következő alkalommal mehet ahová akar, mert nem fogod firtatni...
Aztán lehet, hogy ennél sokkal egyszerűbb figura és tényleg csak fájt neki elindulni :))
hát lehet hogy ez volt benne...de inkább ne tenné...elég lenne ha megbízható lenne...
ha kefélni megy mondja azt, már-már majdnem mindegy, de ne akarjon hülyére venni..
áhhh ne is mondjátok...az előbb volt itt...
komoly 1 órát töltött itt...
beszélgettünk mint 2 idegen, semmi de semmi nincs ami érzelmeket fejezne ki köztünk..egyikünk részéről sem. mégsem akar válni, pedig megint rákérdeztem, mondtam neki nekem ez kevéske, én normális párkapcsolatra vágyok..
Lehet, hogy látta rajtad, hogy nem hiszel neki, ezért nem tudta, hogyan látszódjon hihetőbbnek, és ellenkező hatást ért el...vagy valami ilyesmi:o
azért jobb így. legalább dolgozott
fogadalom az van itt is, dehát muszáj menni, nem állhat meg az élet bár azért nagyon bízok benne hogy hamarosan lesz kocsim..
most szervizelni kellene, de múlt szeptemberben vettem és nem stimmel a papírjaival valami, ezért nem engedik átiratni és forgalomba helyezni sem...eddig kétszer használtam, meg is büntettek 20-20 ezerre...
az okmányirodán most legutóbb azt mondták nem tudnak mit tenni, átadják a rendőrségnek az ügyet...pedig cégtől vettem, autókereskedésből..
Régen mikor már 3 kicsi volt és nem volt kocsink, a férjem egész nap melózott, hát nem volt semmi eljutni 1 liter tejért.....
Akkor még nem voltak bevásárló központok és éjjel nappalik......a bolt 4 km-re.
Ha elvittem Őket fodrászhoz, vagy ügyintézéskor, mindig megfogadtam, hogy soha többet....
Igen, az enyém is suli alatt mindennap foglalt, kivétel csütörtök, ezért mindig várja a csütörtököt, amikor "csak" suli van és utána játszhat:)))) (a házit általában még a suliban megcsinálják, még alsós)
Nálam egy ideig az működött, hogy szeretett volna nagyon egy játékot. Volt rá egy határidő és kiraktam egy papírt ahova írtam a jó és rossz dolgokat. Az volt a cél, hogy a határidőre a jók legyenek többségben:) Ez működött is egy hónapig, de nem vehetek minden hónapban egy új játékot, és nem a játék miatt kéne csinálnia, hanem saját magáért...Legalább volt egy hónap amíg elrakta a cipőét stb. néha csinált extra feladatokat is, amiket nem kértem:D csak hogy felírjam a listára:D Akkoriban pont előtte kapott két intőt, ezt felírtam rögtön, hogy minden intő 10 pontot ér, ezért pedáloznia kellett:DDDDDDDDDD
hát tudod lehet hogy ezért vagyok én folyton fáradt...
hazajönnek cipők szanaszét...2 puszi közben lehajolgatok elteszem őket...
bemennek a szobájukba...szennyesruha landol, de sebaj, amíg beszámolnak mi történt a suliban addig összeszedem..
játékok sajnos nem nagyon mennek a helyükre, ..
megy ez egészen addig így amig látják hogy teljesen kiakadok, akkor 2 egész napig tök rendesek...ilyenkor látom valamit azért csak tanultak a rendről...
most itt a nyáriszünet és tényleg rendesek...azt hiszem sok nekik a suli, a különórák, a versenyek..
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nálam is mivel szokásom, hogy a pizsamát összehajtogatva a párnája alá teszem, volt már olyan, hogy mivel nem tudta összehajtogatni, egy négyzet alakot formált a pizsamájából, de nem hajtogatva, hanem itt-ott alágyűrve. És berakta a párna alá:DDDDDDDDDDDDD
Abból indulok ki, hogy én 12 évesen már ki is mostam (jó, automatával és csak egy programot ismertem:S) és kiteregettem, a kajámat a suliba elkészítettem, reggel beágyaztam. Mikor hazaértem, a cipőmet a helyére raktam, a dzsekimet felakasztottam, és este kikészítettem a ruhámat másnapra. Ennyi. Nem nehéz. Mondjuk tőlük a mosógépeset nem is kérném, mert még összemos valamit, de mondjuk a koszos cumót bedobni a szennyesládába, nem a szoba közepére:)))))))))
ez igaz, nekem is szoktak néha segíteni a nagyok, bár sokszor az a tapasztalat, hogy jobban jártam volna ha nem teszik...
nehéz mosolyogni és alélni az örömtől amikor látom hogy félig zsíros az elmosott tányér :)))
dehát majdcsak megtanulják, azért látom hogy sokat fejlődtek
Ha ennyit megcsinálnának, nekem már feleannyi melóm lenne, és többet tudnék velük is foglalkozni más téren, mittudomén közös playstationozés meg ilyenek. Így mindig egyedül játszik, mert nekem dolgom van. Ha az ő részét megcsinálja, akkor nekem van 20 perc szabadidőm, hogy együtt is játszunk:)
Mondjuk a pici még pici, de a nagytól elvárnám..
"na ehhez nem lenne már erőm meg energiám..."
Most hülyéskedsz?? Már így is ötször annyi mindent csinálsz:) Én majd a harmadik után megmondom, hogy mire lesz még energiám...De azért kíváncsi vagyok, hogy megállom-e a helyem, végtére is imádom a gyerekeket, egyszer majdcsak felnőnek és majd segítenek:DDD
nem hinném hogy rögeszme...
nálunk az a baj hogy nagyon sok a kicsi, tömegben simán letapossák őket
Mindegyiknek jut egy ujj, és még marad is 4 ujjad szabadon, amiben tartod a táskádat:DDDD
Viccen kívül, remélem, hogy dolgozott éjjel...
mehéz olyan programot találni amire el is bírom őket vinni...
kocsim car...és ha nagy a tömeg irtó nehéz egyedül fogni őket
megjöttem :) tüzijátékot néztünk..közben azon járt az eszem, mennyi mindent élnek meg a gyerekek úgy , hogy az apjuk nem része az életüknek..
kicsi lányom azt mondta, milyen jó lenne ha most ő is apa nyakában ülhetne...
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...