kedves kerítőnők, fehívnám szíves figyelmeteket, hogy az ajánlott, úgy tűnik úri ember nem keres társat...de kérek egy hasonlót , legkésőbb karácsonyra
Gribi, megint igazat mondasz.....az én párom az összes volt nőről szépen beszélt....amelyik esetleg megbántotta azt tárgyilagosan mondta el, fröcsögés nélkül...
a barátunk is kb. így tesz - világosan látja a volt neje rossz és jó oldalait.Még az új pasit se mocskolja -annyit írt vissza a levélre "ha megnyerted hadd vigyed -üdv. Zoli"
hát nálunk a férjem úgy bánik az anyjával mint egy kutyával...régebben elfogadtam, mert azt hittem csak az folytonos alkoholos állapotot nem tudja tolerálni...villámhárító voltam évtizeden át...de aztán megtapasztaltam, velem se bánik különbül...
Ja, itt most azt értem, hogy egy úriember a nagyon hárpia exet sem fogja ország világ előtt lehordani, ettől úriember (attól még repeshet a boldogságtól, hogy sikerült megszabadulnia az extől)
Nálam tapasztalat, hogy amikor jól bánik anyjával, akkor velem rosszul. De inkább azt mondanám, hogy beszél az exről. Ha lehordja nagyon, akkor egyszer minket is így le fog hordani, de ha állandóan az exről beszél, akkor még szerelmes. Ha jól beszél róla, de világosan (vé-ge) akkor okés:)