Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
de ő azt akarja hogy süssek...
de nem hinném hogy reklamálna ha nem lesz tökéletes...de ha már csinálom, szeretném jól csinálni
már 4-et sütöttem különböző receptek alapján...nem bírom tovább... de holnapra meg kell oldanom...
holnap lesz a kisfiam 11 éves és azt kérte ne vegyek, hanem süssek neki tortát...
a pasikkal csak a baj van...a pasikákkal is :(
sziasztok!
látom mostanában senki sem járt erre...
azért ha mégis, akkor segítsetek egy kicsit...
életem első tortáit sütögetem és szívok is de rendesen....
miért van az hogy a tészta gyönyörűen feljön...öröm nézni...aztán anélkül, hogy bármit is csinálnék vele elkezd összeesni még sütés közben..
Igen, nagyon kicsire össze tud menni az ember.
Bal kezemben a nyálszívó, jobban a zsebkendő...
Az orvosommal szinte egykorúak vagyunk, édesanyáink, nagyanyáink barátnők voltak, sőt, én még emlékszem a dédmamájára is. Szóval nagyon aranyos velem, de amikor hatszor szúr, hat fogat lecsiszol, egyet betöm, akkor elfogy az erő. Utána meg két nap szájzár. De hétfőn délelőtt már tele lesz a szám foggal! Mindig azt mondtam, hogy nőgyógyásztól, ügyvédtől és fogorvostól mentsen meg az isten. Most mára maradt a fogszobrász.
meg tudlak érteni...én is csak azóta viselem jól mióta ott voltam gyakorlaton...
azóta ha fogorvosnál járok tudom hogy csak a műszerek hangja idióta és amit csinálnak az nem is olyan nagy dolog...
:)))), anno gyakorlaton voltam a fogászaton, nagyon érdekes volt látni ahogy a páciensek egyre kisebbre zsugorodtak a székben...még a legnagyobb pasik is egy fejjel összébb tudtak menni :)))))
ezen már csak az anyukák tudtak túltenni, amikor kicsi kincsük ült a székben....fehér szín, rágcsált szájszél...és ebből fakadóan grimaszok...
én se kicsit vagyok beparázva a suli kezdéstől...
ez az időre legyünk kész és még a buszt is érjük el...ez már a lehetetlen kategória..
:)))) ez azért nem semmi hír...
most csináltattad?
szia zsóka!
ne hari,hogy ilyen későn, de még csak most jutottam géphez...:(
történt ma valakivel valami nagyon jó??? jó lenne egy kis pozitív hírrel töltődni
sziasztok!
én ma még rohangálok a hiányzó sulis cuccokért, de azért néha felnézek ide is... :)
szia velo!
jól el vagy veszve... :)
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...