Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
sziasztok
biztos hogy annak veszi...de már mindegy...holnap pontban 12-kor megyek az ügyvédemhez...beszélt a bíróval és a bizonyítékok (levelek) hatására hajlandó sürgősségivel tárgyalni az ügyet...
Egyértelmű, hogy megalázni, megszégyeníteni akar és provokálni. Nem írom le, mit kellene a torkán lenyomni könyékig...
De a férj is egy nagy kipontozva, hogy eltűri, így bánjanak a feleségével, a gyerekei édesanyjával.
Hagy a fenébe a nőt, ne foglalkozz vele! Mi szükséged egy ilyen játszmára bárkivel?!
A férjeddel kapcsolatban viszont neked kell döntened, aztán meg majd meglátod, hogy hogyan viszonyul az új helyzethez, esetleg finomítasz rajta (nem a férjeden, hanem a részleteken).
Lehet, hogy mégiscsak ki kellene nézni Angliába? Mennyi van még hátra neked az ELTE-n?
Sziasztok!
Ha a férjed egy ilyen közönséges nőcskét választ a családja helyett...nos,ez minősíthetetlen!!
Nagyon sajnálom,és csak annyit tudok mondani,próbálj a gyerekeidre koncentrálni,hogy minél kevésbé sérüljenek ebben az egész borzasztó helyzetben.Fel a fejjel! :-) Mi "itt" vagyunk,meghallgatunk...
biztos tud róla...mostmár...az előbb írtam meg neki, hogy ide többé ne jöjjön, de adok neki lehetőséget hogy anyám lakásán bármikor találkozhasson a gyerekekkel...
mert kell neki a férjem...
A férjed is tud róla?!
Miért tette ki a képeket?
látom erre senki...
teljesen kiakadtam...
a csaj a férjem fotóival plakátozza ki a netet...a gyerekek találták meg
hűha süni! most néztem az adatlapod...több a hasonlóság kettőnk helyzete között mint elsőre gondoltam..
-az adósság halmozás
- a hazugságok és sorolhatnám...
kíváncsi vagyok nálatok mi a megoldás, már ha van...
De később leírom Neked priv. A piskótán kívül kell hozzá túró, van.puding/főzős/, zselatin-fix-, kevés margarin, gyümölcsök és torta zselé v. még egy adag zselatin.
tudom ám hogy miért akarja hogy megtanuljak tortát sütni...:)))))
mert ugyebár akkor bár mikor azt lehet mondani, hogy anyúúúúúúú süssél tortát!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...